Chapter 9

296 12 3
                                    

Beklager at det har tatt tid, men har nesten ikke hatt Internett på to uker. Blir litt drama nå

Vi satt ved frokostbordet og spiste. Egg&bacon, pannekaker og toast duftet nydelig.
"Hva er planene for i dag?" spurte Niall med munnen full av mat.
"Ikke snakk med mat i munnen" sa Liam.
"Jeg har ingen planer" sa jeg.
Noah satt på fanget mitt og jeg matet han med grøt.
"Hva med badeland?" spurte Louis.
"Vi har fri, så hvorfor ikke" sa Harry.
"Greit for meg" sa Liam og Niall i kor.
"Bade" Noah lyste opp og så på meg. Han elsker å bade.
"Vi skal bade snart" sa jeg.
Alle spiste ferdig og badetøy ble pakket ned.

Det var ikke en lang tur med bilen. Niall betalte for alle sammen og vi gikk til garderobene.
"Sees ved barnebassenget" sa jeg til guttene og gikk inn i jentegarderoben med Noah. Det luktet klor og svømmehall lang vei.
Jeg fant et skap og kledde av Noah. Fant frem en badebleie og tok den på han. Utenpå den tok jeg en badebukse. Noah ventet utålmodig mens jeg skiftet. Fikk på meg en blå bikini og tok hånklærne våre og armringer til Noah. Jeg dusjet Noah og meg selv og gikk ut til bassengene. Det var masse folk her. Jeg fikk øye på Liam i stupetårnet. Han sto på femmeteren og stupte uti. Zayn satt i boblebadet. Sammen med ham satt en flokk jenter. Harry, Louis og Niall sto ved barnebassenget og ventet. Jeg gikk bort til dem med Noah på armen. Han hadde fått armeringene på. Niall tok i mot Noah og gikk ut i barnebassenget. Noah kunne stå i den ene enden. Han pekte på sklia og Niall løftet han opp. Noah skled ned i vannet og smilte da han fløt.
"Gøy"

Harry stupte fra kanten for å vise seg frem. Da han kom opp igjen lo Louis.
"Neste gang du kjøper badebukse Harry, så kjøp en som ikke detter av" lo han.
Harry snudde seg mot badebuksa som fløt i vannet bak ham før noen jenter tok den og tok den på. Flere jenter stirret på han. Niall og Noah lekte i vannet. Jeg var sammen med dem. Noah storkoste seg. Ei lita jente kom bort til han med en ball. De to barna lekte med ballen. Zayn satt fortsatt i boblebadet og snakket med jentene. Jentene fniste og så på han. Liam hadde kommet bort til oss. Noah plasket i vannet med den nye vennen sin. Louis moret seg i sklia. Tok den om og om igjen. Noahs lille venn måtte dra. Noah vinket og hopet fra kanten og ned i armene til Niall. Noah gikk opp av bassenget og mot kanten. En gutt løp forbi og kom borti han. Noah falt mot kanten og trillet ut i vannet...

likte dere delen?

DaddyWhere stories live. Discover now