Dubioze?

3.6K 161 21
                                    

Prvo da objasnim što je ovo. Kakve dubioze?

Ovo nije dnevnik. Nikakav dnevnik, nikakve misli u smislu da ću pisati bla bla što mi se dogodilo ili ne daj Bože svoje osjećaje.

Ne.

Ovo je (tj. bit će) skup tekstova. Odaberem neku dublju temu koja je vrijedna pažnje (po meni) i rasprave i uopće pisanja i napišem nešto o tome. Dodam činjenice, svega po malo i svoje mišljenje. Tema će biti dosta, ali i vi molim vas predložite nešto o čemu biste možda htjeli da pišem.

Ova knjiga otvorena je za rasprave, mada ne znam koliko će toga biti (valjda sad ne dok se ne skupi čitatelja), ali da...

Osim takvih tema, pisat ću i recenzije knjiga koje sam u u jednom trenutku u svom životu pročitala ili recenzije filmova koje sam pogledala. Ako želite da napravim recenziju nekoga vama dragog filma ili knjige komentirajte i dat ću si truda i pročitati/pogledati, ali bit ću objektivna i kritična kao što bi i bilo poželjno.

Ako itko sad ovo pročita, nadam se da će vam se svidjeti jer tu sam malo slobodnija što se tiče pisanja kao što ne mogu biti u ostale dvije priče koje pišem.

DubiozeWhere stories live. Discover now