Sparkles in the sky

66 5 6
                                    

Sebastian pov

" ik haal de tequila wel " roep ik als ik naar de kelder loop " oké " roepen Sparkle en Alois tegelijk. Ik grinnikt ze kunnen het best goed met elkaar vinden sinds Ciel is verdwenen komen Claude en Alois vaak bij me op bezoek, we vinden het allemaal vervelend dat bocchan is verdwenen dus besloten we contact te houden. Ik pak 6 flessen tequila uit de kast en loop naar boven. Alois en Sparkle zijn diep in gesprek, ik sluip naar hun toe en schreeuw heel hard. Ze schieten bijna allebei bijna de lucht in. " Sebastian!! " schreeuwen ze tegelijk " jullie hadden jullie gezichten moeten zien!!! " zeg wat bijna niet lukt door het lachen " hier met die flessen " zeggen ze weer tegelijk. " jullie lijken wel een tweeling "" huh hoezo " zeggen ze weer tegelijk " jullie merken het echt niet he? "" wat merken? " zeggen ze weer tegelijk " zei jij net wat ik zei, nu doe je het weer, stop daarmee... uuhg!!" Ik geef ze de flessen en ze beginnen meteen met drinken Alois is na een kwart van de fles gedronken te hebben en Sparkle al na 2 slokjes, die drinkt dus nooit . * tijdskip 1 uur gewoon omdat tijdskip een leuk woord is *
Sparkle pov
" weet je wat f*ck jullie ik ben hier de baas!!! "Roep ik keihard, voordat ik flauwval...
Sebby pov
Ik zie dat Sparkle flauwvalt "sparkle!! " ik ren naar haar toe en vang haar op net voor ze de grond raakt ik draag haar de trap op en leg haar op het bed, trek mijn shirt uit en ga naast haar liggen...
Sparkle pov
Ik word wakker en wil opstaan maar word tegengehouden door een arm die om me heen ligt ik draai me om en zie dat het sebby is. Hij is echt schattig als hij slaapt " goeiemorgen slaapkopje " fluister ik in zijn oor en geef hem een kus op zijn voorhoofd. Hij is echt zo cute en knap en lief en zorgzaam en grappig, wacht wat zeg ik... ik ben verliefd op hem, maar wat als hij niet hetzelfde voelt voor mij... ik ga het hem tijdens het ontbijt vertellen. " goeiemorgen " zegt Sebby slaperig " zal ik ontbijt gaan maken" " is goed " antwoord ik voordat iemand zijn lippen op de mijne drukt ik probeer te kijken wie het is maar diegene trekt al terug en ik zje dat het Sebby is," S s sebby " " sorry maar ik vind je al leuk sinds ik je ken en wil je alsjeblieft minn vriendin zijn? " ik beantwoord zijn vraag door mijn lippen op de zijne te drukken, als ik terug trek zegt hij " dat beschouw ik als een Ja " " ik ga ontbijt maken" zeg ik als ik de kamer uitloop" mag ik helpen?!?! " hoor ik sebby nog roepen " Nee Sebby jij hebt genoeg gedaan" roep ik terug ,ik maak een paar omeletten en thee en koffie. Tringelingelingekli g!!! Klingkt de bel, ik maak de deur open en zie een jongen staan van mijn leeftijdn maar met een ooglapje en ouderwetse kleren aan " hoi , kan ik je helpen ?" Vraag ik " ja, weet jij of Sebastian Michealis hier woont ?" Vraagt hij aardig " ja,die woont hier ik roep hem wel even ,hoe heet je ?" " Ciel " " oh hij heeft me over je verteld kom binnen " zeg ik en ik lijd hem naar de woonkamer " zou je me willen helpen ?" Vraag ik Ciel " waarmee ?" " met Sebby verassen, hij heeft je erg gemist die 200 jaar , hij heeft me verteld dat hij alles moest doen wat jij zegt ,dus moet je hem roepen dan zou hij zich kapot schrikken " oke deal "
Ciel pov
" oke deal " zeg ik " sebastian kom hier nu !!!" " oke , bocchan " zegt hij en hij rent naar beneden "goedemorgen boccha...wacht bocchan , BOCCHAAAAAAN!!!" En opeens,wordt ik vast gegrepen door sebastian .

Hola mensjes dit is hoofdstuk 2 van Black love misschien hebben julie gemerkt dat ik in een melige bui ben... zo niet dan weten julie het nu ik kreeg de vraag van Darky5102 van wat Sebastian nou is hij is van Black Butler pssst Fire dit hoor jij niet... lees haar boeken ook want die zijn echt geweldig echt super leuk alleen is darky af en toe kuch kuch altijd kuch kuch irritant darky en fire  zijn oc's  van darky5102 een oc is een zelfbedacht personage van iets zoals bij  darky5102 van creepypasta ( hmmm creepypasta vraag me af hoe dat smaakt )
Maar ik dwaal af lees haar boeken ook en misschien ook volgen dat is het echt waard
Adios aufweiderzien , goodbye , bonjour, sajonara tot ziens houdoe
Doeg en vermoord mensen in je slaap ( als dat kan slaapmoorden, zou jeff the killer dat doen?? ) doei

Black love ( sebastian x Black Sparkle )Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora