H4: Mail van ex

8 2 1
                                    

Ik ga naast Fleur in de klas zitten. We hebben het nog even over gisteren bij de chat. "Kijk dit is ze" Fleur laat een foto zien van een klein hondje. "Wat schattig is ze toch" zeg ik. Fleur laat nog een paar foto's zien. Eentje waarop snoopy springt de andere dat ze ligt en weer de andere dat ze op een bot kauwt. Net als ze de laatste foto heeft laten zien begint de les. "Amber is er nog niet"fluistert Fleur in m'n oor. Nu merk ik het ook. "Ik weet niet waar ze is" fluister ik terug. Als de les voorbij is is Amber er nog niet. Chelsea zegt dat Amber ziek is. Ik knik begrijpend. Iedereen is wel eens ziek.

Ik fiets naar huis. Ik fiets tegen de wind in. De wind voelt koud tegen m'n huid aan. Als ik mijn fiets parkeer tegen de schuur zie ik dat de twee auto's er staan. Gelukkig er is iemand thuis. Ik loop richting de deur. Ik hoor achter me iemand praten. Ik draai me om. Het zijn Angela en Rick. "Hoi"zegt Angela. Ik snap niet waarom ze altijd zo vrolijk doet. "Hoi" mompel ik terug. "Je mag wel wat harder praten hoor"zegt ze met een valse glimlach erbij. "Dus hier woon je?" "Dat wist je al hoor" Rick zegt zoals gewoonlijk niks. Hij is nooit echt een prater geweest. "Ik wist niet dat je boos zou worden"zegt ze. "Groot huis" "Weet ik" zeg ik. Ik draai me weer om en doe de deur open. Ik hoor ze weer weg lopen. Ik hang mijn jas aan de kapstok en loop door de marmeren gang naar de keuken. "Heey lieverd" zegt m'n moeder. "Hoi" zeg ik terug. "Ik had op de site van de school gekeken en heb je rapport al"vraagt ze. "Nee, krijgen we morgen" antwoord ik. "Je staat toch geen onvoldoendes hé?" "Nee, volgens mij is mijn laagste cijfer uhm, ik dacht een 6,8. "Oh, keurig hoor." "En je hoogste?" "Mam, dat weet je morgen wel"zeg ik plagerig. "Oké, is goed.

"Mag ik de sla, papa?" "Natuurlijk prinses" "Stommerd"lach ik. We praten nog wat over school, werk en over koetjes en kalfjes. "Wie wilt er een toetje?" vraagt m'n moeder. "Ikke, ikke" zegen mijn vader en ik. "Rustig maar hoor." Even later eten mijn vader en ik een bolletje ben en jerry ijs. M'n moeder eet nog een bakje sla. "Kan ik nog iets afwassen?" vraagt Alice. Ik hoorde haar geen eens binnenkomen. "Uh, ja neem alles maar mee, dankje Alice."zegt mijn vader.

To: AnnerichgirlLonden@gmail.com

Bcc: -

From: RickAjaxFan@gmail.com

Onderwerp: -

Woensdag 17:59

Hoi Anne,

Ik wil even zeggen dat het me spijt met Angela. Ik weet dat ze gemeen tegen je doet. Ik mis je eigenlijk nog. Alles doet me denken aan jou. Ik heb de verkeerde keuze gemaakt. Wil je me terug? Als je wil maak ik het uit met Angela. Ik doe alles voor je.

Groetjes Rick

Ik lees de mail nog een paar keer over. Meent hij dat? Nou, leuk voor je dat je nog in love ben maar no way dat ik op jou ben. Wat een hartenbreker zeg. Heeft hij net een maand, weer een andere. Wat een gek!

To:RickAjaxFan@gmail.com

Bcc: -

From: AnnerichgirlLonden

Onderwerp: RE

Woensdag 18:50

Hoi Rick,

Jij bent ook een hartenbrekertje hé! Eerst met mij en na een maand met Angela weer met mij. Echt hoor. En je doet toch alles voor me? Nou, verdwijn! En neem die bitch Angela maar lekker mee. Hufter

Zo, dat is geregeld. Ik klik op verzenden. Hoe durft het ook nog maar te denken met z'n zoetsappige mail. Ik ben helemaal klaar met die kerel. Wat een weirdo. Zal je maar net zien dat hij die ene "postbode" zijn.

To: AnnerichgirlLonden@gmail.com

Bcc: -

From: RickAjaxFan@gmail.com

Onderwerp: RE

Woensdag 19:05

Hoi Anne,

Ik weet dat ik fout zit, maar ik kan niet anders. Ik mis je gewoon. En ik ben geen hartenbreker. Zo wil ik niet overkomen. Ik hoop dat je dat begrijpt en me nog een kans geeft. Asjeblieft. Ik hoop dat je niet meer boos op me bent.

Groetjes Rick.

Ik vergeef hem het nooit. Zal ik hem een mail terug sturen? Ja, of nee. Weet je wat ik doe het gewoon.

To: RickAjaxFan@gmail.com

Bcc: -

From: AnnerichgirlLonden

Onderwerp: RE

Woensdag 19:13

Rich GirlsWhere stories live. Discover now