H1: Van Londen naar Ny

16 1 0
                                    

Ik zit verveeld op mijn leren sofa. Wat zal ik eens doen? Ik loop naar het venster en gaan er zitten. De kussens zitten lekker zacht. Ik word helemaal slaperig van. "Anne"schreeuwt mijn moeder. "Anne!"schreeuwt ze weer. "Ik koooom!"schreeuw ik terug. Ik loop naar mijn grote witte houten deur. De marmeren gang is koud onder mijn voeten. Ik loop op mijn sokken de trap af. En nog een trap. Daar staat mijn moeder. Een vrouw van ongeveer 1.75 met bruin haar en dat zit elegant in een knotje. Ze draagt een jurk die net over haar knieën komt en draagt gouden oorbellen+bijpassende armbanden en ketting. Haar lange benen zijn verstopt onder een zwarte panty. "Ah, daar ben je eindelijk. "Wat is er?"vraag ik. "Papa en ik moeten je wat vertellen"zegt ze. "Wat is er dan?" vraag ik. "Ga maar even zitten." Ik neem plaats op onze leren zwarte sofa, met bijpassend wit kleedje. "En?" "We gaan verhuizen"zegt mijn vader vlug als hij het meteen wil zeggen voor dat hij spijt krijgt. "Wat!"roep ik. Mijn hoofd tolt."Dat meen je niet!"roep ik. "En al mijn vriendinnen dan en school en ons huis!" "Liefje ik heb nog geen een.. "Nee, niks liefje!"schreeuw ik nu. "Laat me nu even uitpraten dan weet je waar we naar toe gaan." "Oké"zeg ik nors. "We gaan naar NY!"zeggen mijn ouders in koor. "Wat!!!"zeg ik. Als ik dat had geweten...denk ik. "Maar dat wist ik niet" "Sorry"zeg ik tegen mijn ouders. "Geeft niet, maar leuk toch dat we naar NY gaan hé, lekker shoppen met zijn tweeën" zegt mijn moeder vrolijk. "Ik ga naar mijn kamer om het mijn vriendinnen te vertellen"zeg ik. "Is goed lieverd"zegt mijn papa. "Ik wist wel dat ze het leuk ging vinden" zegt mijn vader tegen mijn moeder. Ik loop de twee trappen op en ga achter mijn laptop zitten. Ik log in op msn. Niemand online. Dan maar een mailtje sturen.

To: Amberrichiegirlie@gmail.com

Bcc: Fleurrichiefabulousgirl@gmail.com Tessaisrichiegirl@gmail.com Chelseaisdabomrichgirl@gmail.com

From: AnnerichgirlLonden@gmail.com

Zaterdag 12:56

Onderwerp: NY

Heey Richie Girls,

Ik schrijf jullie ff allemaal tegelijkertijd. Ik heb super duper leuk nieuws!! Ik ga naar NY verhuizen. Misschien ontmoet ik Alicia Keys wel of woont ze niet in NY? Ik ga jullie wel missen hoor! Maar dan komen jullie met de vliegtuig(eerste klas natuurlijk) naar mij toe vliegen. Dan kunnen we samen shoppen en jongens spotten in Central Park😜 Ik zie jullie maandag weer op school.

XXX-jes A Rich Girl who's going to NY!

Zo verstuurt. Ik ben benieuwd hoe ze zullen reageren. Ik loop nog even naar beneden om mijn schooltas te pakken. Als ik op de laatste trap loop hoor ik mijn ouders lachen in de huiskamer. Ik glimlach dit is mijn geluksdag. Nu nog hopen dat mijn vriendinnen niet jaloers zijn.

Rich GirlsWhere stories live. Discover now