6.bölüm "KIYAFETLERİM"

6.4K 281 33
                                    

Aradan bir hafta geçmişti ve ben planımı hala uygulamamıştım. Ama bugün uyvulayacaktım çünkü yüzme dersini bekliyordum. Çok eğleneceğiz bugün.

Ve işte o an yüzme dersine gelmiştik. Herkes mayosunu giydikten sonra salona geçti. Ders biraz ilerledikten sonra tuvalet bahanesiyle hocadan izin alıp erkekler soyunma odasına gittim. Soyunma odasına girdiğimde kimse yoktu. Hemen o öküzün dolabını aramaya başladım bulduktan sonra kıyafetlerini alıp soyunma odasından çıktım. Tabi not bırakmayıda ihmal etmedim. Hadi bakalım kerem bey şimdi ne yapacaksınız bakalım...

Kerem'in ağzından...

Ders sırasında o cesur kızla pek karşılaşmadım. Ne çeviriyodu bu kız yine. Ders bitiminde soyunma odasına gidip duş aldım. Kıyafetlerimi almak için dolabımı açtım. " ha siktir kıyafetlerim yok. Derken dolapta bir not buldum. Notta şöyle yazıyordu.

Beğendin mi sürprizimi kerem bey. Sana boyanın hesabını sorucam demiştim. Ha bu arada kıyafetlerin bende güvende merak etme...

Kahretsin ne yapacağim ben şimdi kıyafetlerim yok. Seni küçük şeytan demekki hala akıllanmamışsın sana iyi bir ders vermek gerekiyor. Koskoca kerem uysala yaptiklarini fazlasiyla ödiyeceksin...

Sahil'in ağzından...

Evet intikamımı fazlasıyla almıştım ama ne yapayım fazlasıyla hak ediyodu. Derken okuldaki herkes birden gülmeye başladı. Ne olduğunu anlamak için yüzümü merdivenlere doğru çevirdim. O da ne kerem uysal altında ıslak bir şortla okuldan kaçıyor. Hahaha çok komikti yaa bu hali zafer kazanmışcasına kahkaha atmayıda ihmal etmedim. Ellerime sağlık derken işaret parmağını bana doğru salladı. Ben de dayanamayıp dil çıkardım. Sonunda okuldan çıkmayı becerdi yoksa gülme krizinden ölecektim...

O komik olaydan sonra sonunda son derse gelmiştik çok yorulmuştum neden mi siz gayet iyi biliyorsunuz. Çünkü gülmektende baya yorulmuştum. Ama buna değdi. İntikamımı çok kötü almıştım. Onu benim üzerime boya dökmeden önce düşünecekti.

Eve vardığımda kimse yoktu. Çok acıkmıştım duş alıp bir şeyler atıştırmalıdım. Duşumu aldıktan sonra mutfağa indim bişeyler atıştırmak için. Daha sonra düşündümde akşam yemeğini de yapayım zaten annemde bir saat sonra gelecekti. Anneme süpriz yapayım.
Dolaptan malzemeleri çıkarıp yapmaya başladım. Annemin en sevdiği yemeği taze fasülyeyi yapacaktım. Evet işte bir saat sonra herşey hazırdı. Ben sofrayı da hallettikten sonra annem geldi.

"Hoş geldin annecim.dedikten sonra yanağına sulu bir öpücük bıraktım.

"Hoş bulduk kızım. Burnuma harika kokular geliyor yemek mi yaptın?

"Evet annecim senin en sevdiğin taze fasülyeyi yaptım. Yemek yapmayı severdim genellikle annemle birlikte hazırlarız. Bu yemeğide annemden öğrendim yapmayı. Annem sanırım çok acıkmıştı ellerini yıkadıktan sonra hemen sofraya oturdu. Tabi bende. Yemek yedikten sonra hemen odama çık bir iki saat ders çalıştıktan sonra uykum geldi. Yatağıma girdikten sonra hemen gözlerim kapandı kendimi uykunun kollarına bıraktım...

Sabah uyandığımda çok güzel bir hava beni bekliyordu. Evdeki rutin işlerimi halledip evden çıktım. Merve beni dışarıda bekliyordu. Beraber okula doğru yürümeye başladık.

"Sahil keremin kıyafetlerini sen aldın degil mi?

"Tabiki de ben aldım. O hali çok komikti ama kabul et.

"Evet komikti ama senin için endişeleniyorum.

"Endişlenme sen benim biricik arkadaşım o ôküz bana hiç birsey yapamaz. Derken okula varmıştık. Merveyle hemen sınıfa çıktık. Beş dakika sonra da hoca geldi. Dersimiz ingilizceydi ingilizce dersini de çok severdim.
40 dakikanın sonunda tenefüs zili çaldı. Kantine gitmek için sınıftan çıktım. Koridorda yürümeye başladım. Benden başka kimse yoktu koridorda. Yürümeye devam ederken arkamdan bir el ağzımı kapadı. Şaşkınlıktan buz kesmiştim orada. Kendime gelince debelenmeye başladım. Ama tabi gücüm yetmedi. Beni çekiştirip boş bir sınıfa koydu ve hemen sırtımı sertce duyara yapıştırdı. Canım biraz acımıştı. Kafamı kaldırdığımda " o da ne ukala öküz ne yapmaya çalışıyor bu salak.

"Bak elimi ağzından çekicem ama bağırmayacaksin.dedi. bende kafamı olumlu anlamda aşağı yukarı salladım. Elini ağzımdam çeker çekmez konuşmaya başladım.

"Sen ne yapmaya çalışıyorsun da be-

"Şşşşşt kes sesini cesur asıl sen ne yapmaya çalışıyorsun. Beni rahat bırak yoksa olacaklardan ben sorumlu olmam.

"Asıl sen beni rahat bırak be. Hem ilk sen başlattın neymiş yolunda durmıcakmışım. Derken kollarını iki yanıma koyarak beni duvarla kendi arasına sıkıştırdı. Evet çok karizmatik olabilir ama bu beni ilgilendirmez. Ama o kahverengi kahverengi bakan gözleride çok güzelmis diye ben düşüncelere dalarken konuşmaya başladı.

"Bak kızım uğraşma benimle sabrımı zorlama derken ona sinirli bir bakış attım biraz duraksadıktan sonra konuşmaya devam etti.

"Bana bak yoksa sen bana aşık falan mısın haa.

"NE!!!!! Sana mı aşık olsam sana mı olurum be dünyada tek erkek kalsan bile sana bakmam ukala öküz. Dedikten sonra kollarının arasından kurtulup hızlıca sınıftan çıktım. Neymiş ona aşık mışım ha ha ha hiç güleceğim yoktu. Sınıfa girince sinirli bi şekilde sırama oturup kitabımı alıp serte masaya fırlattım.

"Noldu sahil iyi misin çok sinirli görünüyosun.

"Evet çok sinirliyim sonra anlatırım.

Çıkış zili çaldığında merveyle okuldan çıkıp yürümeye başladık. Yolda yürürken her şeyi merveye ankattım. Çok şaşkın bakıyordu.

"Sahil kızma ama bence sen bu çocuga karşı gerçekten bişeyler hissediyorsun. O da sana karşı biseyler hissediyo bence. Ama ikinizde inatçı ve asabi olduğunuz için hiç birseyin farkında degilsiniz. Tencere yuvarlanmış kapağıni bulmuş.

"Merveeeee saçmalama öyle birsey yok olmıcakta.

"Tamam tamam bisey demedim kızma be kanka. Derken eve varmıştık. Merveyle vedalaştıktan sonra eve gidip odama çıktim ve hemen yatagima atladım. Mervenin dedikkerini düşünmeye başladım. Acaba gerçektende hoşlanıyomuyum bu çocuktan. Off saçmalama sahil öyle bir sey yok ve aslada olmayacak...

Kerem'in ağzından...

Okuldan eve döndüğümde kendimi hemen yatağa attım. O kız bi an olsun aklımda çıkmıyordu. Ne istiyo bu kız benden niye benimle bu kadar uğraşıyor. Peki ben niye onunla bu kadar uğraşıyorum. Normalde kimseyle bu kadar uğraşmazdım. Ne oluyor bana "haa siktir yoksa ben bu kızdan". Saçmalama ketem yok öyle bisey olamazda. Allah var güzel kız ama onu kollarımın arasına aldığımda farkettim. O kumral saçları çok güzel kokuyordu. Hele o elaya yakın gözleri harikaydı. Ama onu kollarımın arasına aldığımda nasılda utandı şapşal..

Off ben ne düşünüyorum böyle o cadı kızı bi an olsun aklımdan çıkaramıyorum. Çok tuhaf hissediyorum. Kendine gel kerem daha o kıza yaptıklarının cezasını vereceksin. Beni nasılda rezil etti. Bu kızın kafası nasıl böyle şeytanlıklara çalışıyor anlamıyorum bu nasıl bir kız böyle...

OKULDAKİ ÖKÜZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin