Z E V E N

82 8 0
                                    

We lopen naar de keuken om slagroomcake te pakken. "Ja klein probleempje we hebben geen cake." zegt Rydel. "Ik weet wel wat." ik pak een bord leg er een opgevouwen krant op en pak slagroom, ik spuit de slagroombus leeg op het bord en strooi er hagelslag op. "Hier Ross je cake." "Ik zie geen cake." "Dat is maar goed ook." Hij neemt een hap en ik duw de rest in z'n gezicht. "Oh, we gaan dit zo spelen, hier pak aan." zegt Ross en hij duwt de rest in me gezicht. "Ross nee, niet doen." "Mag ik dit wel doen?" ik voel wat warms op me wang. Nee het is niet waar, dit kan niet waar zijn. "R-r-ross." Stoter ik. "Sorry, ik weet het ik had het niet moeten doen." "Nee je hoeft geen sorry te zeggen." Ik duw ook en klein snel kusje op z'n wang om het goed te maken en loop naar Laura en Rydel. "Zijn jullie nu.."  vraagt Rydel "ga het aan hem vragen, ik weet het zelf ook niet."

Ross p.o.v.

Wow dat had ik niet verwacht ik dacht dat ze me gewoon als een vriend zag, maar dit, dit is veel beter. "Ross is het nu aan met Selena?" vraagt Riker. "Ik weet het niet vraag het aan haar zou ik zeggen, en hoelang sta jij al te kijken?" "Lang genoeg om dit te weten." Zegt hij met een knipoog en loopt weg. Ik zie Rydel binnen lopen. "Heey Rossie, is het nu misschien echt aan met Selena, want dat zou geweldig zijn." "Ja als Selena het ook wil wel, maar dat ik Riker nu vragen, jij moest zeker van Selena komen?" "uh ja, ik ga maar weer naar Selena en Laura doei." zegt Rydel en loopt naar buiten.

Selena p.o.v.

Ik loop naar buiten en ga op de rand van het zwembad zitten. "Selena? Heb je even?" "Ja hoor." Riker komt naast me zitten. "Je vind Ross leuk he?" "uh.. Ja ik denk het wel." "oke thanks dat wou ik even weten, wat ben je aan het doen trouwens?" "Niks eigenlijk." "O, is het leuk." "Nee niet echt." "Hey lust jij misschien een smoothie?" "O hi Ross, lekker geef maar hier." "Mogen wij er ook een?" vragen Rydel, Laura en Riker." "Uh ja hoor, Sel help je mee?" "Yes Sure."

Ross p.o.v.

We lopen naar de keuken en gaan smoothie's maken. "Wil jij even vragen welke smaak ze willen?" vraag ik. "Ja hoor" Selena loopt naar buiten. Ik begin snel met wat ik wilde gaan doen, ik pak memo blaadjes en een stift, op elk blaadje schrijf ik een woord. Uiteindelijk staat er 'Sel, vind je me leuk?' ik leg ze opzenkop op een stapel en dan komt Selena binnen.

Selena p.o.v.

Ik moet naar buiten om te vragen wat voor smaak de rest wil, en loop weer terug. "Riker wil bessen, Rydel banaan met aardbei en Laura appel." "oh, wat is dit?" ik lees wat er op de papiertjes staat en pak uiteindelijk ook een papiertje en schrijf  er 'ja' en stop hem in de blender. "Hier zijn de bessen, banaan, aardbei en appel. Ik zou wel even de blender aan zetten. Hey wat is dit?"

Ross p.o.v.

Ik pak het papiertje dat in de blender licht. Er ontstaat een glimlach op me gezicht. Ik trek Selena naar me toe en geef haar een kus op haar kruin. "Als ik eerder had geweten wat ik hier zou aantreffen was ik zeker eerder gekomen!" "Ja ja grapjas, laten we maar verder gaan met de smoothie's." Zegt Selena en drukt nog snel een kusje op m'n wang.

"Jongens, hier zijn jullie smoothie's!" Zeg ik en geef iedereen hun smoothie. Zonder dat ik het weet leg ik me arm op Selena's schouder. "Ross, ben je er niet helemaal bij ofzo?" Vraagt Riker opeens. "Huh, wat?" "Aan wie zit je te denken?" "Nou als ik eerlijk moet zijn, aan het beste vriendinnetje wat een man zich kan wensen." Zeg ik terwijl ik Selena nog dichter tegen me aan trek.

*twee maanden later*

Selena p.o.v.

Vandaag is de dag dat me moeder naar New York gaat en ik, ik mag bij Ross wonen. We zijn nu twee maanden samen en over 2 dagen gaan we op tour, alleen weet me moeder dat niet.

"Selena! Heb je je spullen?!" "Ja mam!" "Schiet dan eens wat op, ik sta hier niet voor me plezier!" "Je bent hier nooit voor je plezier!" roep ik boos terug, de laatste tijd gaat het niet zo goed tussen ons. "Ik wacht nog 2 minuten!" "Ik vlieg al hoor, mevrouw ongeduld."  "En Nu Is Het Klaar! Nu Naar Beneden Jij! Zo Praat Je Niet Tegen Mij!" "Ik heb een mond gekregen dus ik kan zeggen wat ik wil, volgende week word ik 18 dus, jij bepaalt mijn leven niet meer, o ja dat gaat een beetje moeilijk je in Amerika en ik hier, doei ik ga naar Ross." ik loop met me spullen naar de buren. "Hey Selena!" roept Rydel blij. "Heey" zeg ik een beetje depri terug. "Wat is er?" "me ma, ze doet weer rot." "Ahj dat is naar voor je, maar jij blijft lekker hier, kom dan gaan we naar binnen." We lopen naar binnen, en ik zie allemaal dozen staan. "Gaan we verhuizen?" vraag ik. "Nee gekkie, we gaan op tour weet je nog." roept Ross blij en geeft me een welkome knuffel. "Eigenlijk kan je je spullen wel in je koffer houden anders ben je net klaar met uitpakken en kan je weer gaan inpakken haha, kom dan gaan we je bed opmaken." We lopen naar boven en gaan Ross' kamer binnen. "Hier is je bed." "Bij jou op je kamer?" "Ja, vind je dat erg? anders mag je wel bij Rydel of op de logeer kamer." "nee natuurlijk niet, dit is helemaal goed, wat ben je aan het maken." Ik wijs naar de muur waar allemaal strepen op staan, op de vloer ligt een oranje klus zeil. "Eigenlijk wilde ik er mee verder, zodat hij af is voordat we op tour gaan, kan je een beetje schilderen?" "Of ik kan schilderen? Schilder is me tweede naam." "Hier trek dit aan dan kunnen we beginnen." Ross drukt een overal ik me handen en ik trek het aan. "Als we eerst even de lijnen met zwarte stift omtrekken dan kunnen we het beter zien." "Yes sure." ik pak een stift en begin te tekenen.

Let's get Loud | R5Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu