D R I E

124 11 1
                                    

We gaan even bij de conciërge langs om te kijken of de auto al klaar is, en ja die is klaar. We lopen het engelse lokaal in maar onze klas zit er niet meer. Iedereen kijkt ons aan, eigenlijk kijkt iedereen Ross aan. Ze kijken ook Teen Beach 2, ik heb zo de neiging om mee te dansen want het lied "That's how we do" is bezig. Opeens krijg ik een meisje in het oog dat helemaal hysterisch aan het doen is, das wast ook een fan. Ze komt naar ons toe rennen en geeft Ross een knuffel, knuffelen kan je het niet noemen het is meer wurgen. Aan het gezicht van Ross te zien vindt hij het genoeg. Gelukkig zegt de leraar: 'Zou je deze jonge man even los willen laten Sara? Dan kunnen ze verder met waar ze mee bezig waren.' Sara laat Ross los en loopt naar d'r tafel. Als we de klas weer uitlopen zegt Ross: 'Phoe die Sara, dat was me effe schrikken!' 'Ik denk dat zij al blij is dat je d'r naam onthouden hebt.' *trrrrinngg* de bel gaat gaan en we gaan in de kantine bij Thomas, Laura en Bram zitten. 'Heey jongens dit is Ross, Ross dit zijn Thomas, Bram en Laura.' 'Leuk jullie te ontmoetten, Selena zei net dat jullie wel toffe gasten zijn.' 'Ja ook leuk om jou te ontmoetten, jullie maken echt goeie muziek. Maar laten we wat gaan halen, ik zag dat ze pizza hebben vandaag!' roept Laura blij. 'Das even geluk, ik hou van pizza.' zegt Ross. We lopen naar de kantine en gaan in de rij staan. Na 5 minuten zitten we weer aan onze vaste tafel. 'Zo dat duurde lang maar ik heb me pizza.' zegt Bram.
*trrrrinngg* de bel gaat en we hebben Duits. 'LAATSTE LES UUR VAN DE 3e' zegt ik over enthousiast tegen de rest. 'EERSTE LES UUR OP DEZE SCHOOL' zegt Ross lachent.
Als de school uit is lopen we naar buiten en pakken onze fietsen. 'Dag school ga je missen... Als kiespijn!' roept Bram en Iedereen begint te lachen. 'Mag ik weer bij je achterop?' vraagt Ross 'ja hoor, tuurlijk, maar ga jij maar fietsen dat lijkt me een iets beter plan.' We stappen op en fietsen naar huis.

'Het word vanmiddag 35 graden!' zegt Laura 'haha daar hebben we ons lopende weer statsion weer. Ik dacht dat je uit de "lucht" verdwenen was!' 'Ja allemaal heel grappig, maar er is een groot probleem er is hier geen zwembad in de buurt en die van jou is lek!' Zegt Laura. 'Sorry dat is toch echt de schuld van me broertje hij wou een hut bouwen en dat was toevallig echt niet  jou idee!' Bijt ik terug. 'Uhm... Meiden. Wij hebben ook een zwembad, als het goed is is ie nu zo beetje vol.' zegt Ross. 'Hoe laat?' vraag ik. 'Ik app wel als je kan komen.' 'Oké is goed.' zeg ik en loop naar huis. 'Wacht! Ik heb je nummer wel nodig.' Ik geef me nummer en ook meteen die van Laura, en Ross loopt naar huis, wij lopen ook de tuin in. 'En leuke klas?' Vragen Riker en Rydel daarna horen we iemand mompelend ja hoor zegen vast Ross. *plonnns*  'Jonge dit is niet grappig, weet je wel niet hoe lang het duurt voordat me schoenen droog zijn nu!' roept Ross kwaad. 'Zoo die is niet in een goed humeur.' zeg ik tegen Laura en we beginnen te lachen. 'Waar lachen jullie om? Ik moet trouwens werken en ben rond 12 uur weer thuis. De lunch moet je zelf maar even maken' 'Ja is goed, veel plezier.' roep ik terug. 'Oké wat gaan we doen nu je ma weg ik?' vraagt Laura 'Nou. Ik heb zin in nutella pannenkoeken met aardbijen!' ik loop naar de keuken en pak nutella, aardbijen en de overgebleven pannenkoeken van woensdag avond. Ik ga naast Laura zitten en begin met het smeren van de pannenkoek 'Jwou mwoudwer mwaak dwe lwekkerste pwannenkwoeken oowit!' zegt Laura met volle mond en we beginnen te lachen. Als ik halverwege me pannenkoek ben hoor ik een geluid van buiten komen 'Laura hoor jij dat ook?' 'het enigste wat ik hoor is jou gesmak, eet eens met je mond dicht.' 'Nee het komt van buiten' 'Het is vast iets van een kat of zo.' zegt Laura.

Let's get Loud | R5Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu