Dvanáctá část

1.8K 126 13
                                    

''Neplač, neplač už'' Čím víc jsem se ji snažila uklidnit, tím to bylo horší. Konkurz se čím dál rychleji blížil a Cara pořád plakala. Nevím, co s ní mám už dělat.

''Já tam ne-nemůžu'' Chválabohu naposledy vzlykla a pomalu se uklidňovala.

''Proč by jsi tam nemohla?'' Vtáhla jsem ji do medvědího objetí. Připadala jsem si jako kluk, co utěšuje holku, která má zlomené srdce. No, to je fuk. Pro mou nefalešnou kamarádku vše.

''Nemám krásné tělo, pevný zadek, natož prsa. Prostě tam nemůžu'' Opatrně vstala, opřela se o kraj umyvadla a hleděla do zrcadla. Ubrečené oči a červené kruhy pod očima by jí v pohodě dělaly masku na Halloween. Zombie Cara.

Přestaňme tady snít o Halloweenu. To její povrchní mluvení mi jednou přivede infarkt.

''Přestaň se už sakra ponižovat! To tam nepůjdeš jen kvůli tomu, že nemáš tělo podle modelek? Když to teď zabalíš, bude to ještě horší. Teď si spravíš make-up a nakopeme Terese zadek! Uvidíš ničeho se neboj. Budu tam s tebou'' Naposledy jsem ji obejmula a vyšla ze záchodů. Ať si to promyslí.

Po pěti minutách stále nevycházela ze dveří. Buď nemůže zakrýt začervenalé kruhy pod očima nebo znovu spustila hysterickej pláč a nebo...se právě pokouší rozbít zrcadlo a podřezat si žíly.

Okay, tak to asi ne. Měla bych vyřadit depresivní knihy.

Což mi připomíná, že bych měla mít zápis o knize do literatury. Sakra!

Než jsem stačila si v mysli projet moji poličku s knížkami a rozhodnout se, kterou přečtu, už Cara konečně vylezla ze záchodů! A překvapivě bez jakýchkoliv šrámů na ruce.

''Deme jim teda nakopat zadek?'' Nahodila ironickej úsměv. Tak se mi líbí! A už nemá ty kruhy pod očima.

''Si piš!'' Plácli jsme si.

Po konkurzu...

''Chápeš to!? Teresa ani Santana se tam nedostali! O můj bože!'' Ta holka je buď těhotná nebo má krámy. Protože měnit takhle nálady neumím ani já.

Ve svědomí mě dralo úplně něco jiného. Znovu on.

''Stejně uvidíš, znovu ji uvidíme. Ten její otec to jen tak nenechá'' Proč zrovna její otec je ředitel? Na sto procent odejde holčina a vymluví se na to, že to nestíhá. Hah, tomu tak věřit.

''To určitě. Její otec to tak nenechá'' Skrčila obočí. Bezpochyby určitě začala přemýšlet, že ona bude ta, co odejde pryč. Jestli cekne něco asi ji konečně střelím!

Pohled Jasona

Seděl jsem s Twistem a Davem na lavičkách před školou a sledoval snad každé pozadí. Stíhám teda všechno. I vypouštět kouř z cigaret a poslouchat debilní kecy Twista.

''Půjdem se podívat na roztleskávačky?'' Konečně mu vypadlo z huby něco užitečného. Pohled na zadky mě nikdy neomrzí. Navíc jsem se dozvěděl, že tam bude Smithová. Ta bude koukat.

''Joo! Prosím!'' Vyskočil Dave z lavičky. Najednou slyší, debil. To když jsem se ho ptal jestli nemá cigaretu, tak neslyšel.

''Zadek Megan si teda nenechám ujít'' Napodobnil Twist Davea a ani je nanapadlo na mě počkat. Ti debilové šli k tělocvičně.

V klidu jsem dokouřil. Nebudu se stresovat. Smithová stejně bude na řadě až mezi posledníma. Nenechám si to ujít.


''Tyhle holky chodí s námi do školy?'' Twist ukázal vysokou, dlouho vlasatou holku před námi. Zadek neměla, natož nějaké prsa. Tu bych teda neojel.

''Tobě se líbí, vole?'' Zasmál jsem se.

''Náhodou je hezká'' řekl s plnou vážností. Twiste, Twiste.

''To možná. Ale nemá kozy ani prdel'' Dave jen přikyvoval a čuměl na Shannon. Já věděl, že ji chce.

Dveře od tělocvičny se zprudka otevřely a dovnitř vešla Megan. Krátká suknička, uplá sportovní podprsenka a ručník kolem krku. Kurva, jak já bych jí to teď všechno strhl a ošukal ji. Jak to ta holka dělá?

McCann, uklidni se. Nesnášíš ji.

Zkoumavě se rozhlédla po tělocvičně a její pohled padl na Teresu. Ty dvě se nemají rády. Na moje očekávání ji Teresa propálila pohledem a Megan jen protočila očima v sloup.

''Všechny dívky ať se seřadí na čáru a pánové vy si laskavě sedněte'' Rozkřikl se trenér Collin po tělocvičně.

Odhodila ručník, nezapomněla si popravit podprsenku a vyšla vstříc Terese a Santaně. Cara jen za ní rychle cupitala.

Nemohl jsem spustit oči z jejího těla. Její boky se vlnily v rytmu hudby, suknička se při každé poskoku vyhrnovala a ukazovala perfektně vypracovaný zadek. To nepočítám prsa. Opatrně jsem se podíval na toho dolů, abych zjistil jak situace vypadá. V pohodě.

Megan ovládala všechny pohyby, skoky, vrtočky a bůh ví co. Ta holka se nezdá!

Samozřejmě, že se dostala do týmu a bude tipuju určitě kapitánka. Nečekal jsem, že vezmou všechny, většinou jsou jejich pohyby katastrofální. Nevzali jen Teresu a Santanu.

Megan stála v rohu tělocvičny, využil jsem situace a objal ji kolem pasu. Samozřejmě s jednou rukou na zadku.

''McCann, okamžitě oddělej tu ruku pryč. Nechceš přece, aby tady všichni viděli, že tvůj kamarád stojí'' Vycenila na mě svoje bílé tesáky a odešla jejím zkurveným arogantním úsměvem.

Že ona mě sakra vždycky dostane! No počkej Smithová já ti ještě ukážu!



Ahoj všichni' Omlouvám se, že část nebyla tak dlouho. Ovšem to všechno napravím. Nejsem moc spokojená s částí, ale nevěděla jsem, co už dál vymyslet :(( ILYSM guys ♥♥

-Lily♥





Sexy Captain{POZASTAVENO}Where stories live. Discover now