Capitolul 3

3.9K 179 4
                                    

  Nu imi venea sa cred ....Austin era fiul familiei unde lucreaza mama ?Mereu mi-am dorit sa vad macar cum arata aceasta familie si ce merit are ca s-au nascut si ei la randul lor intr-o familie cu prestigiu ,chiar daca s-au nascut cu o lingurita de argint in gura ,nu sunt cu nimic mai presus de mine ,de noi ,de mama ... cine sunt ei sa o tina pe mama peste program amagind-o cu un salariu mai mare ,pe care chiar il primeste dar nimeni nu merita sa munceasca atat ......

Toata lumea il aplauda pe Austin in semn de multumire ,dar pe chipul meu se putea vedea decat dezgust ,de ce sa-l aplaud ,ce a facut el ?Pana la urma parintii lui au platit totul .

-Heather, esti bine ?ma intreaba Ella ingrijorata .
-Sunt bine ,si scutur din cap in timp ce ma ridic de pe bancheta indreptandu-ne spre hotelul de 5 stele .

*
*
-Am ales cum o sa fiti repartizati in camere si nu accept comentarii ,inteles ?se aude vocea severa a domnului Rice .Tomy si Brad camera 56,Emma si Christina camera 63 .........Ella si Kyra camera 67-...

-Domnule ,nu puteti !il intrerup pe domnul Rice .
-Domnisoara Tess am zis: Nu.accept.comentarii!imi zice punand accent pe fiecare cuvant .
-Daca nu stau cu Ella ,plec acasa!
-Ce te retine ?Nu vad cine are de pierdut din asta asa ca daca te-ai hotarat ,vreau sa-mi spui...
-Dar domnule ....zic eu vizibil suparata .
-Niciun dar ,domnisoara Tess stati in camera cu Misha numarul 64.
Misha imi parea foarte cunoscuta dar nu stiam de unde asa a fara sa am ce face mi-am accepat soarta .

-Austin si Chad camera 65..

Ceeee ?...bogatanul arogant e vecinul meu de hotel ...incredibil ...ce putea fi mai rau ?

Am luat liftul si inainte sa se inchida ,Austin intra si imi arunca o privire insistenta.
-Ooo ,suntem vecini ,zice el analizandu-ma atent din cap pana in picioare ,o sa fie distractiv .Sper ca sti , diseara se da o petrecere la piscina de la subsol ,toata lumea e prezenta ,te astept .
-De ce m-ai astepta tu pe mine ? Ce-ti pasa daca vin sau nu ?Doar lasa-ma ok ?

Camera hotelului era superba ,paturi spatioase ,ferestre mari care descopereau luminile orasului ,baia spatioasa si comfortabila ,era chiar ok ,chiar arata de 5 stele.

-Chelnerito ,patul asta e al meu ,o aud pe Misha vorbindu-mi din dormitor si atunci mi-am adus aminte de unde o stiam,era prietena cu Austin si au baut la localul unde serveam eu.
-Imi e indiferent unde dorm atata timp cat ma lasi in pace ,acum nu sunt la serviciu deci poti sa-mi spui Heather ,ii spun Mishei cu un ton dur .
-Ma rog ,zice ea apropiindu-se tot mai mult de mine ,atata timp cat nu te mai dai la iubitul meu ,totul o sa fie bine .
-Cee ? Ma dau la iubitul tau ? Austin ? Nu stiu cat esti de informata dar chiar nu-mi pasa de ingânfatul ăla ok ? ii spun in timp ce ma dau de langa ea si ma indrept spre baie .

Dupa ce mi-am terminat dusul am vrut sa ma pregatesc pentru somn dar mi-am adus aminte de petrecerea de la piscina.Cred ca o sa merg ,adica ar fi mult mai bine decat sa stau inchisa intr-o camera de hotel impreuna cu Misha ,nu?

Mi-am cautat telefonul pe care l-am aruncat inainte sa merg in baie prin pat si am apelat-o pe Ella .

-Heii ,esti ok ?
-Da ..oarecum ,Kyra e mai enervanta decat credeam ,imi sopteste Ella cred pentru a nu fi auzita de colega ei de camera .
-Mie imi spui ,Misha e .....ciudata ,ii spun sincer.
-Stii ,am auzit de o petrecere la piscina ,mergem ? Ma intreaba destul de entuziasmata .
-Daca mergi tu vin si eu .
-Ok ,imi raspunse Ella aproape tipand de entuziasm ,sa te imbraci frumos si sa-ti iei costumul de baie cel nou ,iti sta bestial.Paa ne vedem in 15 minute jos .
-Bin-....Ella deja inchise .

Am pus telefonul pe pat si mi-am cautat haine prin bagajul pe care nu apucasem sa-l despachetez .Ella avea dreptate mi-am cumparat un costum de baie nou si acum aveam ocazia sa-l port. Am imbracat costumul si m-am indreptat spre oglinda .Aratam chiar bine ,abdomenul plat ,picioare lungi si subtiri si umpleam destul de bine cupele sutienului .Costumul era negru iar sutienul avea frajuri pana deasupra abdomenului ,era simplu dar imi placea .Parul l-am prins intr-un coc lejer si am folosit un parfum discret .Mi-am luat o rochita din dantela alba deasupra ,geanta ,telefonul si am plecat jos .Ella era frumoasa ca deobicei,si mi-a zambit cand m-a vazut .
-Heii o sa rupi multe inimi in seara asta ,aratand asa,imi spune uitandu-se pervers la mine .
-Da sigur ...ii spun si imi dau ochii peste cap . Sunt fete mult mai frumoase ca mine asa ca ...
-O sa vezi ,acum haide sa ne distram ,tipa ea si ridica o mana sus .
Am sambit usor si am urmat-o pana la un lift care ducea in subsolul hotelului .
-Sper ca domnul Rice sa nu fie prezent la petrecere,n-as vrea sa dau ochii cu el ,nu dupa ce i-am comentat azi .
-Fii serioasa ,imi zice razand ,adica serios ,domnul Rice la o petrecere la piscina ?Ai vazut ce burta are ? Parca a inghitit un pepene ,Ella incepe sa rada cu pofta iar eu fac la fel .

Jos era alta lume ,fete in costume cat mai indecente ,baieti sculptati ,baieti slabi ,fete grase ,fete slabe ,cupluri fara inhibitiu care ma dezgustau si multa muzica .

-Ella ...ii spun bucnind-o cu cotul dar neluându-mi privirea din fata ,incep sa regret ca am venit .
-Deja ,rade ea in timp ce ma trage de mana spre un vestiar.

Gata ramase in costum mai aruncam o privire in oglinda si pornim spre piscină.Pot sa jur ca privirile baietilor aproape ca ma ardeau ,era mult prea evident faptul ca ne priveau .

AUSTIN

Sincer habar nu am de ce o asteptam ,adica de ce as face-o? Sunt zeci de fete frumoase aici si eu ma tot uit dupa Heather ? Chiar sunt un fraier .
Chad ma bucneste cu cotul si avea indreptata privirea spre ceva .I-am urmarit privirea si am vazut-o pe Heather impreuna cu tipa dn cauza careia era sa plece acasa . Arata chiar bine ,buclele parului cazandu-i lejer pe spate ,pielea frumos bronzata iar costumul negru ii venea perfect . E chiar frumoasa intr-un mod natural si nu se prea straduieste sa arate asa ,adica pana acum n-am vazut-o cu machiaje si cu nu stiu ce haine scumpe pe ea .

-Nu stiu ce faci tu dar mie imi place fata asta ,zice Chad catre mine scotandu-ma din transa in care eram ,n-am nevoie de ea prea mult timp ,o folosesc si o arunc ,tipic noua ,nu ?

-Normal ,ii spun ,doar ca pe asta o vreau eu ok ? Asa ca nu te atinge ,folosesc-arunc ,ii spun in timp ce dau mana cu el .

-Bine tipule ,doar de data asta ,bafta oricum ,defapt nu ai nevoie ,o sa-ti cada la picioare ca toate celelalte ,zice el razand .

Am dat din cap si m-am indepartat de el.E adevarat ca multe fete mi-au cazut la picioare,multe din cauza banilor mei . Nu am stat mult timp cu niciuna ,erau doar aventuri ,oricum mama are standarde inalte "Cum poate un Wohen sa umble cu o tarantoaca? "nu o contraziceam pentru ca nu-mi pasa . M-a trimis la multe intalniri aranjate cu fete din familii bune dar nu m-a interesat niciuna ,inafara de bani nu aveau nimic .

-Hei ,se pare ca ai venit...
-Ma vezi aici ? Ma intreaba ea cu o spranceana ridicata .
-Da ...ii spun eu confuz .
-Deci sunt aici , imi spune si pleaca de langa mine parca conversatia s-ar fi terminat .

Heather

A trecut deja o ora si ceva si nu l-am mai vazut deloc pe Austin ,nu inteleg de ce se tot baga in seama ? Ma rog ... problema lui ,nu vreau sa fiu doar o alta victima de-a vreunui bogatas care in final o sa ma arunce ca pe o cârca . Am asteptari mai mari de la viitorul meu iubit .
Dupa ce m-am sters bine de apa de pe corpul meu m-am asezat pe canapeaua moale si neagra din incapere. Am simtit cum doua maini ma prind ca pe o mireasa si inainte sa spun ceva m-am gasit aruncata in apa din piscina.Apa mi-a intrat in gura si in nas pentru ca nu eram pregatita si m-am intors spre individul care mi-a facut asta . Era un baiat pe care l-am mai vazut dar nu-l cunosteam .Cei din jurul nostru au inceput sa rada si sa chicoteasca .

-Hei bunaciuneo ,imi spune ranjind un zambet pervers .
-Du-te naibi ,spun furioasa si il stropesc cu putina apa .
- Oo micuta papusa s-a infuriata.
-T-.....ahhh ,am pufnit inghitindu-mi cuvintele ,nu o sa ma cobor la nivelul tau ,imi e frica sa nu dau de petrol .

Un alt baiat sare in piscina langa mine si incepe sa ma ciupeasca agresiv de fund .M-am intors si fara sa gandesc i-am dat o palma peste fata .Celalalt baiat mi-a prins mainile luandu-ma in brate .M-am zbatut dar nu puteam scapa .

-Ok ajunge ,acum o sa ne distram ,si imi prinde snurul sutienului desfacandu-l .

Am pus imediat mainile pe sutien si l-am strans tare pe langa mine .

-AJUNGE !tipa Austin si sare in apa ma ia in brate si iese din piscina.
-Ea merge cu mine si daca se mai atinge cineva de ea ,se atinge de mine ,inteles ?
Austin ma lasa jos si ma imbraca cu tricoul lui si incepe sa ma traga de mana dupa el ,mergea mult prea repede .Am putut vedea maxilarul lui inclestat si fata foarte nervoasa .

-Intra ! si imi deschide portiera masinii in care am mai fost cu el ,acum fiind a doua oara.
Eram prea nervoasa sa ripostez asa ca am intrat,nu inainte sa il intreb :
-Unde mergem ?
-Oriunde ,doar sa ne relaxam,nu o sa te las acolo singura ,ok?imi spune extrem de ingrijorat ,si de dur.
-Dar...
-Niciun dar ma poti lovi mai tarziu ,acum pune-ti centura.

Heiii ,multumesc ca-mi cititi cartea .Pupiciii :* :* :*
La media il aveti pe Austin <3

MenajeraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum