13.

2.9K 62 7
                                    

P.O.V Lauren

Mijn alarm ging af en ik kijk op de klok en zag dat het 7:00 was de school begint pas om 8:30 dus ik blijf nog wel 10 minutjes liggen. 'LAUREN OPSTAAN KOM OP IK WIL NIET TE LAAT OP SCHOOL KOMEN!' Roept er iemand ik kijk naar de klok en zie dat het al 7:30 is ik haast mij naar de inloopkast pak daar een t-shirt uit met Fuck You! Ik neem een hemdje en een zwarte skinny jeans ik snel naar de badkamer en stap onder een koude douche na 5min ben ik klaar en droog me af kleed me aan. Ik droog mijn haar en stijl het doe nog een beetje make-up op en neem mijn nieuwe zwarte enkel laarsjes met veters je kan ze vergelijken met schoenen van legermannen. Ik weet het voor vandaag geen Nikes dat gebeurt maar een paar keer op een jaar.

'Wil er iemand een appel gooien en een glas water vullen' roep ik naar beneden als ik mijn schoenen aan het aan doen ben. Ik kom beneden en Brandon gooit een appel die ik behendig vang en begin op te eten als ik klaar ben drink ik mijn glas water leeg. 'Dank je Bran' 'no prob sis' en ik loop naar de garage naar Brandon zijn auto. 'Euhm Lau?' Zegt hij nerveus en ik draai me om ik kijk hem vragend aan 'Ik zou vandaag Lara gaan op halen en na school gingen we iets leuk doen' 'ik begrijp het, maar bedankt hoor nu komt iedereen er achter' zeg ik boos en geïrriteerd 'sorry Lau echt waar' ik loop langs hem door en bost zijn schouder aan en geef hem een van mijn kwade blikken. Ik loop naar het paneel en kies dan uiteindelijk voor de Chevrolet Camaro ZL1 ik kijk op de camera's of er een auto komt als er niks afkomt race ik naar school want ik heb zeker een half uur staan twijfelen of ik het wel zou doen maar ja nu is er geen weg meer terug. Ik ga langs Brandon zijn auto staan en zie iedereen kijken 'wat loop gewoon door wil je!' snauw ik en kijk ze allemaal kwaad aan.

Dit gaat vandaag nog wat worden. Ik loop de school binnen en zie Alice naar me kijken met grote ogen 'ik wist niet dat je auto kon rijden' 'nu dus wel maar eigenlijk mocht niemand het weten tot ik 18 word maar ja nu is het zo het lot heeft er zo voor gekozen ! En nu nog een veel groter probleem nu laat Duke me zeker niet met rust tot hij zijn zin heeft! I Hate It' zeg ik geïrriteerd en ze kijkt me bezorgd aan ze kijkt over mijn schouder heen 'hij komt de school binnen zeker?' ze knikt en ga dan zo snel mogelijk naar het muziek lokaal dit is eens een les zonder meneer ik denk dat ik alles mag en kan! 'Zo Lauren jij bent vroeg vandaag' zegt meneer Evans 'ik dacht dat ik te laat ging zijn omdat ik namelijk al een half uur te laat was vertrokken' 'oh dan begrijp ik het' zegt hij met een lach en ik ga achter aan in de muziek zaal zitten. Niet veel later gaat de bel en komt Alice langs me zitten 'was je hier de hele tijd?' 'ja, waarom?' 'Omdat Duke op me af kwam lopen om te vragen waar je naar toe ging en geloof me als ik zeg dat hij nogal verbaasd keek toen je ineens weg ging' 'tja heb ik ooit gezegd dat ik hem mocht? Hij is en blijft een arrogante zak' 'Nee en inderdaad heb je weer eens gelijk' 'over hem heb ik altijd gelijk' lach ik. De 2 uren vlogen voorbij en we hebben nu pauze 'gaan jullie mee naar de kluisjes?' Vraag ik 'tuurlijk gaan we mee' zegt Amber ik heb ze het hele verhaal gedaan over de weddenschap tussen mij en Brandon en ze begrepen mij wel dat ik nu al de hele dag chagrijnig rond loop. Als ik de boeken heb omgewisseld ga ik naar het toilet de meiden laten me niet alleen meer gaan van wegen Duke en Samantha ik red me prima ze kunnen me toch niet aan maar ik laat ze maar doen. 'Lauren?' vraagt Liv 'ja?' 'is het goed als we al door gaan we moeten onze boeken nog omwisselen' 'okay is goed' ik was men handen en ga dan naar buiten.

Ineens word ik tegen de muur gedrukt wat ik wel verwachtte want ik had mister arrogant al de hele tijd genegeerd. 'Eindelijk heb ik je te pakken' ik knik alleen maar ik probeer hem weg te drukken maar dat lukt niet zo goed omdat hij met zijn volle gewicht tegen me aandrukt. Ik kan natuurlijk ook op de zwakke plekken slaan maar daar is niet zoveel lol aan en daarbij zou ik ook nog eens naar de directeur moeten en daar heb ik niet zo veel zin in. Ik zie in zijn ogen dat hij me wil kussen en daar speelde ik op in en ging naar zijn gezicht hij deed zijn ogen dicht en ik ging naar zijn oor en fluisterde 'ik wilde niks zeggen maar je broek staat open' hij trek zich meteen terug en zie dat hij naar beneden kijkt en ik glip weg en begin hard te lachen en grijp naar mijn buik ik lig bijna op de grond van het lachen, ik veeg de tranen weg en roep door de gang naar hem 'IEDEREEN HEEFT GEZIEN DAT JE BROEK OPEN STOND MAAR DURFDE HET NIET TE ZEGGEN' lach ik en huppel bijna door de gang van geluk naar het lokaal. Ik draai me om en zie Duke de school uit stormen. 'Waarom stormt Duke nu de school uit?' 'Misschien omdat zijn broek openstond en dat ik het door de gang heb geroepen' 'Oh Lau geweldig gewoon' 'oeps ik denk dat ik zijn reputatie kapot aan het maken ben' de meiden lachen en we gaan naar Biologie. De rest van de dag loopt in waas voorbij. 'Eindelijk' zucht ik als ik zie dat het 15:25 en de school uit is.

The Badboy And My Life || ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu