Part 2

2K 124 8
                                    

Asi jsem neměl Hinatu tolik rozrušovat, protože zápas jsme skoro prohráli. Bylo to velmi těsné. Na trénincích se Hinata choval úplně jinak. Připadal mi víc nervózní než když jsem ho políbil.

Já nevím proč, ale po zážitku s Kageyamou ze mě opadla chuť na hraní zápasu. Už jsem se jenom těšil až se mě zase dotkne. Bylo mi tak příjemně, když jsem na něj myslel. Představoval jsem si jeho přísnou tvář a hned se mi chtělo se za ním rozběhnout. Tak si říkám... není to láska..?

Vraceli jsme se do šatny a senpaiové mírně oslavovali naše vítězství. Jeden druhého zvali na oběd a nadšeně si přikyvovali. Všichni určitě vypadnou rychle z šatny jen aby si stihli koupit vyhlášená jídla této čtvrti. Já jsem na jídlo neměl ani pomyšlení. Měl jsem chuť na něco lepšího.

Moje ruce se při převlékání v šatně třásly jako nikdy před tím. Nejhorší na to všem bylo, že Kageyama se tady také převlékal a při tom po mě pokukoval. Věděl jsem, že se prostě neobleču, když tady bude a tak jsem se rozhodl využít místní sprchy. Vzal jsem si ručník a zavřel za sebou dveře.

Koukal jsem na Hinatu, jak se roztomile třese při převlékání. Popravdě jsem si ho nikdy před tím tolik neprohlížel jako teď. Teď mě jeho tělo nanejvýš zajímalo. Má nádherně vypracovanou hruď i ruce. Musel jsem na chvilku odvrátit obličej, abych tady nezrudl. Hned na to se kolem mě prohnal s ručníkem a zabouchl dveře do sprch.

Přešel jsem k jednomu z umyvadel a pustil jsem si na hlavu studenou vodu. Cítil jsem, jak ze mě ruměnec pomalu opadává a tak jsem vodu zastavil a přešel jsem do prostoru, kde byly sprchy. Jednu jsem na sebe pustil a chvíli jsem tam jen tak stál, pak jsem si dal na ruku trochu mýdla a začal ze sebe smývat pot. Osprchoval jsem ze sebe mýdlo a vypnul jsem sprchu.

Okamžitě jsem ze sebe shodil oblečení a i s ručníkem jsem naběhl za Hinatou. Měl jsem neodkladnou touhu být s ním. Zavřel jsem za sebou potichu dveře a pohledem prozkoumal Hinatovo dokonalé tělo. Zádové svaly se pohybovaly v rytmu jeho pohybů a hýždě se rozkošně zatínaly.

Hned jak jsem vypnul sprchu ucítil jsem zezadu na krku jemné polibky. Překvapeně jsem se otočil a za sebou spatřil Kageyamu. Okamžitě jsem zrudl, protože jsem byl úplně nahý a on byl tak drzý, že na sobě měl boxerky.

Viděl jsem, jak zabloudil pohledem k mým boxerkám. Usmál jsem se nad tím a svlékl si je. Hinata mě fascinovaně sledoval a pak rychle stočil pohled dopředu a dlaněmi si zakryl obličej.
"J-já se stydím..." vykoktal ze sebe střetl se mým pohledem.

"Nemáš se za co stydět." zašeptal mi do ucha a pak ho olízl špičkou jazyka. Zakryl jsem si rukou ústa a napjatě čekal. Kageyama se vrátil k polibkům na krku a jeho ruce zabloudily k mému pasu. Natiskl mě na sebe a pevně objal. Na zádech jsem cítil jak je tvrdý a trochu jsem se začal bát.

Ve svém objetí jsem cítil, jak ztuhl, když jsem se ho dotkl svou nemalou erekcí. Asi se bál, že bych byl schopný to do něj narvat teď a tady, ale podle mě je na to moc brzo. Trochu jsem se pánví odtáhl a ruce jsem přesunul k jeho bradavkám. Nejdřív jsem si vzal na starost jednu a přidal k tomu jemné polibky na temeno.

Kageyama neudělal to, co jsem si myslel, že udělá a tak jsem se uvolnil. Hned na to se trochu odtáhl a rukou začal kroužit kolem mé bradavky. Ruku jsem si na pusu ještě víc namáčkl, abych ztlumil steny, které se mi draly z úst. Zaklonil jsem hlavu a užíval si jeho jemné doteky jak nejvíc to šlo.

Zaklonil se a pomalu zavíral oči. Bylo hezké jak si to užívá. Byl přitom tak roztomilý! Vzal jsem ho jemně za bradu a natočil jeho hlavu trochu na sebe. Jazykem jsem si navlhčil rty a pak jsem ho políbil. Jeho jazyk se mnou chvíli zápasil o dominanci, ale pak jsem uslyšel hlasy. Rychle jsem pustil studenou sprchu a Hinatu strčil dál od sebe.

TrémaWhere stories live. Discover now