Kapitel 5

167 2 0
                                    

Stella svängde in på parkeringen och framför oss var det en skog, man kunde se lite ljus från huset. Vi klev ur bilen och började gå mot huset. Folk stod och hånglade, snackade och drack. Vi klev in i huset och möttes av doften av alkohol, cigarettrök och svett. De andra tjejerna drog med mig in i köket så att vi kunde få något att dricka. Stella gav mig en röd mugg med ett genomskinligt innehåll i som jag förstod efter att jag hade luktat på det att det var vodka så jag drack lite av det. Stella, Miranda och Ivy drack upp allt i sina muggar direkt och gick sedan iväg ut till dansgolvet. Jag stod kvar i köket ensam och smuttade av vodkan i min mugg. När jag tittade mig omkring såg jag ett välkänt ansikte komma emot mig.

"Jaha så här står du ensam och dricker" Sa Jake och flinade mot mig medans han tog lite öl från öltunnan. Jag nickade bara och såg mig omkring. Det kändes konstigt att inte vara den där tjejen som stod på dansgolvet och dansade järnet och blev kallad för party queen i skolan. Det kändes så längesedan samtidigt som det kändes som igår.

"Varför står du här ensam då om man får fråga?" Sa Jake och drack lite ur sin mugg av öl han hade i handen. Jag tvekade knappt en sekund innan jag bestämde mig för att vara delvis ärlig.

"Jag kände inte riktigt för att vara i mitten av rummet och dansa riktigt. Det var så länge sedan jag var på en fest så jag vill mest ta det lugnt och inte vara den fulla kompisen som någon stackare får ta hand om" Sa jag och flinade lite åt honom. Han såg chockad ut över mitt svar men jag valde att ignorera det.

"Hur kommer det sig att du inte är därute på dansgolvet och raggar upp någon brud då?" Sa jag och tittade mig omkring tills jag möttes Jakes blick.

"Jag trodde jag redan höll på med det" Sa han och flinade mot mig. Åh fyfan vilket jävla svin. Trodde han verkligen att jag skulle bli hans ligg för natten så att han sedan kunde dumpa mig? Usch.

"Åh men gud vad synd att jag gav dig fel uppfattning gubben. Jag är inte direkt intresserad av killar som vet att dem ser bra ut och jag tänker inte vara ditt one - night - stand så du kan dra och ragga upp någon annan brud" Sa jag och kände mig nöjd över mitt svar. No way att jag kommer bli hans nästa offer. Tycker dock synd om bruden som kommer bli det.

"Någon som har pms eller något?" Svarade han bara så jag gav honom en irriterad blick innan jag gick därifrån för att leta upp mina vänner som var lättare sagt än gjort. Efter ett tag av letande gav jag upp och satte mig i soffan brevid ett hånglande par. Dem verkade inte veta att jag existerade eftersom att dem hade fullt upp med att kunna andas mellan kyssarna. Jag suckade innan jag tittade runt i rummet. Mer än så hann jag inte göra innan 3 fulla tjejer kom rusandes mot mig.

"Kom nu Yasmin och dansa med oss" Sa Stella som fick anstränga sig för att kunna stå ordentligt i hennes höga klackar. Dem drog upp mig ur soffan och ut på dansgolvet och tittade på mig medans dem började dansa. Jag gav upp och började dansa. Det tog inte lång tid innan jag hade fått in pulsen och jag märkte hur mycket jag hade saknat detta. Efter ett tag märkte jag att allas blickar riktades mot mig och mina kompisar. Jag fattade ingenting så jag fortsatte dansa som vanligt men efter ett tag gav Ivy mig en enkel knuff i armen så att jag stannade. Det hördes applåder och Busvisslingar.

"Bruden kan ju förfan dansa som ett jävla proffs" Hörde jag någon ropa ur folkklungan. Jag tittade mig omkring för att tittade efter vem det var som dem tittade på och såg att alla blickar var riktade mot mig. Generat slog jag ner blicken i soffan och ryckte på axlarna.

"Vart har du lärt dig det där?" Sa Miranda och tittade imponerat på mig.

"Ja vad ska man säga, att jag kanske kallades party queen i min förra skola?" Sa jag och flinade. Dem tittade på mig med öppna munnar och jag kunde inte hålla tillbaka skrattet. Deras miner var verkligen omöjliga att inte börja skratta åt.

------------------------------------------

"Så vad säger du tjejen, redo för att åka hem?" Sa Ivy och tittade på mig. Jag nickade och vi började gå mot bilen där Miranda och Stella stod. Stella höll i Mirandas hår medans hon spydde på gräsmattan. När hon var klar så satte vi oss alla i bilen, jag på förar platsen eftersom att jag knappt druckit något. Vi hade stannat på festen tag till och klockan var nu 02:04. Jag skjutsade hem tjejerna till var och en innan jag tog Stellas bil hem till mig så fick hon komma och hämta den dagen därpå. Mina nycklar fiskade jag upp ur väskan innan jag låste upp dörren, sparkade av skorna och gick upp på mitt rum. Min första syn kom från fönstret mittemot där Jake stod utan tröja och tittade mot mitt fönster. Jag gick fram dit och drog för gardinerna och började klä av mig och satte på mig en oversized t-shirt. Mitt ansikte var fullt av smink så jag gick in på toaletten och tvättade bort allt och borstade tänderna. Mina ögonlock kändes tyngre och tyngre så jag kröp ner i sängen, släckte lampan och lät sömnen föra mig till drömmarnas land.

5:te kapitlet hörrni! Ska försöka uppdatera oftare. Stor kram för att ni läser!


The boy next door (Swedish)Where stories live. Discover now