Ch.5 Start...

633 88 28
                                    

ΣΤΟΧΟΣ : 10 VOTES & 10 COMMENTS Αν θελετε το επομενο κεφαλαιο. VOTE & COMMENT

ΜΕΡΙΑ ΧΑΡΑΣ

Επιτέλους ήρθε η ώρα, άλλο ένα βήμα ακόμα και είμαι έξω από την πόρτα του πανεπιστημίου. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να σπουδάζω στο ASU. Όταν μπαίνω μέσα όλα είναι όπως τα περίμενα. Φοιτητές σε κάθε διάδρομο να ψάχνουν για τις τάξεις τους και να σκοντάφτουν ο ένας ελαφρώς πάνω στον άλλον απο την βιασύνη τους.

Ανοίγω την τσάντα μου και βγάζω το πρόγραμμα που μου έδωσαν. Από ότι βλέπω στο πρόγραμμα μου, το πρώτο μάθημα ειναι η λογοτεχνία. Τουλάχιστον θα αρχίσουμε με κάτι καλό.

[...]

Βγαίνω από την αίθουσα λογοτεχνίας και κατευθύνομαι στο δεύτερο μάθημα της καλλιτεχνικής παιδείας. Δεν ξέρω γιατί το διάλεξα, ίσως για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο εφόσον ποτέ δεν με απασχόλησαν στο παρελθόν. Είμαι πέντε λεπτά νωρίτερα και είμαι ήδη έξω απο την πόρτα. Ανοίγω την πόρτα και η τάξη είναι άδεια. Καλύτερα, είναι κάτι καινούργιο για μένα και νιώθω άβολα ακόμα.

Τα πρώτα πέντε παιδιά μόλις μπήκαν και μέσα σε δέκα λεπτά η τάξη είναι γεμάτη. Μία θέση πίσω μου όμως είναι ακόμη κενή. Η κυρία Harper (Χάρπερ) μας συστήνεται όταν η πόρτα της αίθουσας ανοίγει απότομα. Γυρνάω το κεφάλι μου και ένα αγόρι με τατουαζ και piercing στα αυτιά μπαίνει μέσα. Κάτι μου θυμίζει , κάτι γνωστό και οικείο ίσως.

''Εσύ να φανταστώ είσαι ο Κακουριώτης ?'' ρωτάει η κυρία Harper

''Ναι εγώ είμαι''

''Σκοπεύεις να αργείς κάθε μέρα Κακουριώτη?''

''Μπορεί'' Είπε μέσα απο τα δόντια του για να μην τον ακούσει η κυρία Harper

''Παρακαλώ?'' Είπε η κυρία κατεβάζοντας τα απαίσια στρογγυλά γυαλιά της..

''Τίποτα''

''Θα έπρεπε''

Αυτή η προφορά κάτι μου θυμίζει..Μήπως..όχι, όχι τι σκέφτομαι, δεν μπορεί! Ήρθε και έκατσε στην μόνη κενή θέση που είχε απομείνει..πίσω μου. Ένιωθα δύο μάτια να με παρακολουθούν καθόλη την διάρκεια του μαθήματος. Αυτή σίγουρα θα είναι μια μεγάλη μέρα ...

__________

Χεεεευ , εχουμε καιρο να τα πουμε. Το κεφαλαιο αυτο ηταν λιγο μικρο αλλα ελπιζω να σας αρεσε γιατι ηταν η στιγμη που ολοι περιμενατε.

ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ;)

Love you,
Albie Xx

Heartbreaking 2Where stories live. Discover now