Underground

47 9 0
                                    


"Criminalul in serie Alex Wallrow nici astazi nu a fost gasit iar cei 2 agenti Melisa Madness si John Madness au fost dati disparuti in data de 14 iulie impreuna cu cei 2 fii ai lor Eric si Sam. Astazi politia merge la casa sotilor Madness ca sa vorbeasca (,) cu fiica lor Jessica Madness. Aparent fata nu a fost data disparuta, toata ziua a stat la faimosul boutique Pret a porter. Mai multe informatii o sa va dea colega mea Lucy Blossom."
Inchid televizorul si ma imbrac in niste pantaloni scurti si un hanorac Azi politia vine sa ma interogheze. Nu trebuie sa scot un cuvant despre Alex.
-Copilul asta retardat ma baga in belele.
-Ce copil? aud o voce in spatele meu.
Sar ca arsa si ma intorc. 2 ofiteri de politie intrasera in casa si aveau o figura nedumerita pe fata.
-Aaaa... aaaa... spun eu panicata, N-Naruto, stiti anime-ul Naruto, el ma baga in belele. Ma gandesc prea mult la el si asa nu pot sa ma gandesc cum sa imi gasesc familia, spun eu batand cu degetele in masa.
-O...k...
Au inceput sa ma intrebe despre ultima oara cand i-am vazut, ce am facut la boutique.
-O ultima intrebare... ai vazut persoane ciudate in ultimul timp? Care sa se poarte ciudat, sa se imbrace ciudat...
Inghit in sec si le spun ca nu. Apoi pleaca si reusesc sa ma calmez. Nu mai stiam cum sa tin secretul ca criminalul in serie Alex Wallrow mi-a rapit familia iar eu trebuia sa ii salvez.
-Tsk... o sa ii salvez... nu ma intereseaza ce o sa spuna retardatul ala, ii voi salva si apoi a sa il omor si o sa il fac sa simta frica pe care am simtit-o si eu.
Am zambit scurt si m-am dus in bucatarie sa iau un cutit si niste otrava. M-am imbracat intr-un maiou negru si niste pantaloni scurti negri. Parul mi l-am prins intr-o coada dar la cat de lung era tot imi intra in cale. M-am incaltat cu conversii, mi-am luat hanoracul negru si am plecat la abator. Nu mai puteam sa astept si sa ma gandesc ca eu stau bine si in siguranta in casa iar Sam, Eric, mama si tata sunt torturati de... el.
Cand am ajuns deja se intunecase. Abatorul era vechi si nu mai era folosit de ani buni. Am intrat pe portile ruginite si m-am indreptat spre usa principala. Am deschis-o iar aceasta a scos un scartait de iti baga frica in maduva oaselor.
Dar in momentul ala frica pentru mine nici macar nu exista. Mi-am aruncat hanoracul unauntru si mi-am bagat lama cutitului in otrava pe care dupaia mi-am legat-o ca un latisor la gat si am bagat lantisorul cu fiola de otrava pe dedesubtul maioului. Am strans pumnul pe manerul cutitului si am inceput sa inaintez prin abatorul parasit.
Inauntru era un miros vag de carne putrezita si sange inchegat. Vatul intra pe usa larg deschisa care dintr-o data s-a trantit si m-a facut sa tresar.
-Nu iti lasa garta jos Jessica.
Inaintez si mai mult pana ajung la o alta usa. O deschid si inauntru vad un scaun iar...
-Nu ma asteptam sa vi acuma, a spus Alex cat timp forma un zambet pe fata.
-Familia mea e familia mea. Nu as lasa-o sa fie omorata nici daca mi-ai da 100.000$.
-Deci jucam asa.
S-a ridicat de pe scaun si abea acuma imi dau seama cat de inalt era. S-a apropiat de mine, uitandu-se de sus in ochii mei. Am strans si mai tare cutitul in mana si am incercat sa opresc respiratia scandata.
-Frica? intreaba el cu o fericire bolnava in glas.
S-a aplecat indeajuns de mult incat sa fie de aceeasi inaltime cu mine. A inceput sa ma mangaie pe cap. Ma enerva. Ma enerva ca ma subestima si ca ma facea sa pierd timpul.
I-am dat o palma peste mana si am inceput sa ma uit cu ura la el.
-Unde sunt?
-Ai 10 stadii de parcurs ca sa ii salvezi. Incepi maine. Pana atunci vin-o sa iti arat camera ta.
-Pardon? am spus cu un oarecare deranj in glas.
-De la tine acasa pana aici faci 4 ore de mers. Nu cred ca vrei sa mergi atat in fiecare zi.
-Tsk.
-Stai linistita micuto, mi-a spus cat timp imi mi-a ridicat barbia ca sa il privesc in ochi, nu o sa mori aici. Nu vreau sa tu sa mori. Esti prea pretioasa.
-Nu stiu cine naiba esti dar o sa te omor.
-Usor de spus greu de facut.
L-am urmat din camera pana la o usa care ducea undeva in subteran. A deschis usa si a luat o torta agatata de prete. Inauntru era intuneric bezna iar daca nu aveai ceva cu care sa luminezi calea puteai sa iti rupi gatul. Scarile erau din piatra, in spirala si alunecoase, acoperite de o mazga verde. Pe pereti erau diferiti gandaci, viermi si paianjeni. Dar cel mai scarba mi s-a facut cand am vazut-o. Era moarta in mijlocul scarilor. Gatul ii era rasucit iar ochii ii erau albi, dati peste cap. In gura i se adunasera muste si gandaci iar pe ochi stateau 2 muste. Am cazut in genunchi si mi-am pus mainile la gura, incercand sa evit sa vomit.
-Ai patit ceva cupcake? a intrebat cu un glas mieros.
-N...Nu... am incercat sa spun cat timp ma ridicam si incercam sa opersc lacrimile sa cada din cauza gustului amar.
Am inceput sa coboram din nou. Respiratia mi s-a ajustat si acuma puteam sa respir normal.
Ne-am oprit in fata unei usi masive. Alex a deschis-o iar in fata noastra a aparut un hol imens. Era facut din piatra iar pe jos era un covor lung, negru si pufos. De tavan era agatat un candelabru imens din cristale. Alex s-a oprit in fata unei usi din lemn de cires. A deschis-o si mi-a facut semn sa intru. Acesta a intrat dupa mine si s-a trantit intr-un fotoliu si a inceput sa se joace cu cutitul.
Am inceput sa ma uit prin jur. Erau alte 2 usi, una din ele ducea catre un dormitor imens iar cealalta catre o bucatarie. Camera in care intrasem prima oara era o sufragerie imensa cu un semineu in care focul ardea iar deasupra semineului era o plasma curbata. O canapea din piele neagra statea pe un covor in stil rustic din blana neagra.
Dormitorul avea un pat dublu rotund, o masuta de machiat, un semineu si o plasma curbata ca cea din sufragerie. A 2 usa ducea spre o bucatarie in stil rustic, calduroasa si primitoare.
In dormitor mai era o usa din lemn acoperita cu piele care ducea spre o baie cu un jacuzzi de 2 persoane, o toaleta si o tejghea cu 2 chiuveti in stil european.
M-am dus la Alex si m-am trantit pe canapea, deschizand televizorul si dand-ul pe un canal cu seriale.
-Si ce parere ai? intreaba el indiferent, inca jucandu-se cu (,) cutitul.
-Tu stai aici?
-Dap.
-Oau...
-Dap.
-Pai eu o sa ma duc sa ma schimb daca nu te deranjeaza. O stai, nu am haine, spun eu sarcastica.
-In dulapul din dormitor sunt niste haine si pijamale pe masura ta.
-Um... ok...
Ma duc in dormitor inchizand usa in urma mea, fac un dus si arunc pe mine o camasa din matase, alba, puntin lunga pana peste chiloti. M-am incheiat la nasturi si m-am bagat in pat, inchizand lumina.
Aveam nevoie de somn daca vroiam sa il omor pe psihopatul ala. Dar cum sa dorm? Simt o mana care vine si ma imbratiseaza de la talie si ma lipeste de un corp tare.
-Ce faci? intreaba persoana.
Ma intorc si il vad pe Alex la bustul gol, imbracat doar cu blugii de pe el.
-Kyaaa!!!
Incerc sa sar din pat si sa imi iau cutitul care era pe masuta de machiaj dar el ma prinde si se pune peste mine. Se apleaca pana la urechea mea si imi spune cu o voce senzuala.
-Hai sa ne jucam, Jessica.
Acest capitol e lung... foarte lung... 1420 cuvinte, vreau pareri despre carte si la 6 voturi pun next. Scuze pentru greseli si see ya in the next chapter, jaa nee!

TorturedDove le storie prendono vita. Scoprilo ora