bölüm 12

85 8 0
                                    

Bugün düğün hazırlığı var.evet dogru sizlere soylemedim. 2 gun sonra düğünümüz var ya da dugunleri diyelim. Evet az sonra hatta şimdi sabrina ile gidiyoruz.

-(ben)-sabrina ben hazırım

-(sabrina)-okey şimdi çıkıyoruz o zaman
Dedi:
ama hala çıkmadı odadan, bende onu beklerken rujumu sürdüm ama bu sefer siyah değil çünkü artık gotik değilimm. Nedeni ise bence bana yakışmıyor ben öyle düşünüyorum. Sizce?

-(sabrina)-sunny hadi.

-(ben)-a tamam geliyorum.

Deyip çıktık.alışveriş hakkında pek bi bilgim yok, yani düğünde gotik olmayacağım için sade bir kıyafet hakkında fikrim yok galiba bu konuda sabrina dan yardım alacağım.

Evet mağzaya girdik hatta milyon tane mağzaya girdik ve hiçbirini beğenmediğim için kendi tarzımda hafif gotiğimsi bir elbise aldım :)

/AKŞAM OLUR/

Gerçekten bu gün çok yoruldum. Nedenini siz çok iyi biliyorsunuz galiba :D bu yüzden yattım

/SABAH OLUR/

dün yatağa yatmamla uyumam bir olmuş gerçekten çok uykum vardı. Yatağımı topladım ve kahvaltı için aşağı indim. Annem 'in kahvaltıyı hazırlamasını beklerken bay daniel 'lara gideceğimizi öğrendim hızla yukarı çıkıp üstümü giyindim ve saçlarımı yaptım çünkü heyecanlıydım nedeni ise onlara ilk defa gidecek olmam. Bildiginiz gibi onlar bize daha once geldi ama biz gitmedik.

Evet sabrina 'lara geldik ve evleri güzeldi daha doğrusu modern bi evleri vardı. Kahvaltı yapmak için mutfağa girdim ve ne dersiniz brady ' de ordaydı. Beni bir öksürük tuttu. Ama bu sefer şaka dan değil di. Gerçekten gerçekti. Öksürdük ten sonra bay daniel 'in suratına baktım ve hafif tebessüm, kırgınlık vardı.

-(daniel)-hoş geldiniz :)

-(annem)-hoş bulduk tatlım.

-(sabrina)-hoş geldin sunny :)

Hoş bulduk dedikten sonra brady 'de hoşgeldiniz dedi ve tanışma faslını geçtik. Kahvaltıya başladık ve annem gereksiz bir şekilde;

-sabrina tatlım brady ile birlikte çok yakışıyorsunuz. Dedi

Ben ise oradan anneme bir çimcik attım annem de bana ne? Dercesine bir bakış. Ortamı dağıtmak için kekeleyerek düğün için hazırmısınız dedim. Ve el ele tutuşup tobo ko. Iyy bu kadar iğrenç olmayı nasil başarıyorlar?
Kahvaltıyı bitirdikten sonra brady ve sabrina 'ya kafeye gidip gidemeyeceğimizi sordum.
"Oluur" diye karşılık verdiler. :-D

Ve doğruca starbucks 'a gittik ve birer soğuk coppucino aldık onları içtik ve vedalaşık zaten akşam oldu. Ve düğün öncesi olduğu için ailecek akşam yemeğine çıkacakmışız.tekrar eve gidip şık giyinmem gerekiyor du bu yüzden eve gidip giyindim ve aşağı indim bay daniel 'lar bizi almaya geldi. Arabaya bindik ve lokantaya gittik. Yemekleri yedik, havadan, sudan konuşup evlere gittik ve direk yattım çünkü yarın düğün var ♡

Multi medya : sunny ve brady

ÜVEY KARDEŞİMWhere stories live. Discover now