En vanlig dag

66 3 0
                                    

När Elisabeth går till skolan är hon glad. Elisabeth är en riktigt duktig elev i skolan. Hon har gjort alla läxor till hela veckan.
Hon är också väldigt omtyckt av lärarna. Hon ser hur Sarah och Jessica går förbi. De är tjejerna som är populära och snygga. Men Elisabeth bryr sig inte om att hon inte är den populäraste för hon är duktig i skolan istället.
Hon vet att Sarah och Jessica inte brukar göra sina läxor. När Elisabeth har kommit fram till skolan går hon in. Hon väntar där tills det ringer in och när det ringer in går hon till sitt skåp och lägger in sina saker. Då kommer Sarah och går förbi. Hon knuffar till Elisabeth så hon tappar sin bok men Elisabeth vågar inte säga ifrån så hon struntar i Sarah. Elisabeth tar upp boken och skyndar iväg till So lektionen. Elisabeth älskar So. När lektionen är slut går Elisabeth till ett bord hon sätter sig och börjar med läxan.
Elisabeth har inte särskilt mycket vänner i skolan och hon har ingen bästis. Så hon är ofta själv men det tycker hon bara är skönt. Elisabeth är en sån person som gillar att vara för sig själv. Efter skolan brukar hon gå till skogen. Där kan hon vara ifred.

Efter skolan går Elisabeth som vanligt till skogen. Hon sätter sig på en stubbe och gör Engelska läxan. Efter ett tag hör hon ett ljud. Det låter som ett djur. Elisabeth gillar djur men det här låter som ett farligt djur. Elisabeth börjar springa. Hon springer ut ur skogen och slutar inte springa för en hon kommit in i huset hemma. När hon väl är hemma så går hon till badrummet och hoppar in i duschen. Efter att hon har duschat klär hon på sig en morgonrock och går till sitt rum. Hon städar lite och sen sätter hon sig i sängen och kollar på tv. En stund senare så börjar hon läsa lite. Hon läser en bok om en kille som är vampyr. Efter en timme ropar Elisabeths mamma att det är middag. Elisabeth äter makaroner och köttbullar till middag. Efter maten går Elisabeth till sitt rum och fortsätter läsa. Hon läser ända tills hon somnar.

VarulvarWhere stories live. Discover now