Preface

72 6 0
                                    

Het was koud en nat en het was schemerig in La Push, Washington. Een koude rilling liep over Elena's naakte lichaam heen toen een zachte stem met iedere windvlaag haar wakker probeerde houden.
'Elena....' Klonk de mysterieuze vrouwelijke warme stem, 'My sweet child, wake up. Elena...' De blondine lag bedekt onder dode bladeren van bomen diep in een onbekend bos, niet weten waar ze was of hoe ze hier gekomen was verkende ze stilletjes de omgeving.
Haar spieren deden onwijs veel pijn bij elke beweging die ze maakte, en ook al voelde haar lichaam warm aan, van binnen had ze het enorm koud.
Elena Wayland had nauwelijks kracht over om overeind te komen, en was ze ook nog compleet naakt. De onbekende stem bleef maar door dringen dat ze wakker moest blijven, maar de blondine was te moe en vielen haar ogen langzaam weer dicht.

Niet ver bij Elena vandaan liepen Sam Uley en Jared Cameron in hun menselijke gedaante opzoek naar nieuw hout voor de aankomende winter. De twee waren druk in gesprek over de grote dag voor Sam en Emily toen ze goud-blonde lokken zagen liggen onder een hoop bladeren.
"Sam?" Jared liep een stukje naar voren, maar Sam hield hem tegen, "Is she dead?" Vroeg Jared vervolgens. Maar Sam schudde zijn hoofd, "I can hear her heartbeat, go to the truck and grab me a blanket. Hurry!" Beval Sam. Jared deed meteen wat zijn Alpha hem vroeg en zette het op het rennen richting de pick up truck.

Het begon warmer te worden. Ze kon twee onbekende stemmen horen praten, maar het lukte maar niet om wakker te worden. Ze kon voelen dat ze werd opgetild in twee sterke warme armen, en snel daarna zakte ze weer buitenwesten.

Aangekomen op het reservaat stapte Jared snel uit de truck en hielp hij Sam met het binnendragen van de nog onbekende blondine.
"Oh my God! What happened? Who is she?" Vroeg Emily bezorgd.
"I don't know, Em. She was laying unconscious in the woods." Antwoordde Sam. Voorzichting legde hij de onbekende dame gewikkeld in een oude deken op de bank. Niet veel later stond Sam's pack in zijn huis starend naar de onbekende blondine.
"Ok guys. I think we should contact Carlisle." Sam was geen dokter, niemand in het reservaat was een dokter, en Carlisle had Jacob al een keer geholpen dus was hij hun laatste hoop.

Elena droomde van verschillende dingen, ze stond in het bos gekleed in een donkerblauw jurkje met franjes aan de onderkant en een V-neck. Toen ze zich omdraaide stond ze oog in oog met een zilver grijze wolf, en niet zomaar een wolf, het was enorm. Ze wou haar hand uitsteken en het grote beest aaien, maar voordat ze dat kon veranderde haar droom en stond ze boven op een enorme klif in het maanlicht, met haar gezicht richting de enorme volle maan.
"My sweet child..." Een doorzichtig gedaante kwam tevoorschijn met lange blonde haren en grote groene ogen, met een grote glimlach op haar gezicht keek ze vol liefde naar Elena.
"Mom?" Ze had nog nooit van haar moeder gedroomd, vlak naar haar 10e verjaardag was ze plotseling verdwenen en hoorde ze niets meer van haar terug.
"Wake up, Elena. Wake up to find the answers your looking for... Wake up."

Voordat Carlisle Cullen kon onderzoeken wat er mis was met de onbekende jonge dame, werd Elena wakker happend naar adem en omringd door onbekende mannen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 25, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Wolf's Howl • WolfpackWhere stories live. Discover now