US court autoriserer beslag av kinesiske selskapets eiendeler

6 1 1
                                    

http://www.theasset.com/article/24044.html

I en enestående kjennelse utnevnt en Delaware court på 28 mars en domstol offisielle å gripe eiendeler av Henan-baserte ZST Digital nettverk å kjøpe tilbake aksjer for en investor som saksøkte selskapet etter en April 2012 regnskap skandale.

"Denne sak, som autorisert beslag av en stonewalling kinesiske selskapets eiendeler, samt en tilbakekjøp av retten pålagt, bør virkelig gi kinesiske selskaper som handel i USA [en] pause," kommentarer Ted Farris, en partner på New York-baserte law firm Dorsey & Whitney, i en e-post. "Denne saken vil effektivt hindre selskapet selv avslutter USA i en gå privat transaksjon før det avtaler med saksøker aksjonæren som nå har en US$ 32 millioner rette."

Innsatsen av aksjonær, Peter Deutsch, blir vurdert basert på siste regnskapsoppgjøret arkivert med SEC - en 750% premie til gjeldende aksjekursen i OTC-markedet.

ZST Digital leverer digital, og optisk utstyr til kabel utstyr operatører og ble innlemmet i den amerikanske staten Delaware, i 2006. Ordinære aksjer ble børsnotert i 2009 gjennom en omvendt fusjon - som er oppkjøpet av et aksjeselskap til å omgå lange anmeldelsen innebærer en børsnotering. I April, ble det annonsert en etterforskning mot selskapet grunnlag av oppblåste salgstall og falske skatt betaling krav. ZST Digital senere "gikk mørke" i August 2012 når det sluttet å filen årsregnskap med SEC.

Saksøker Deutsch hadde søkt tilgang til selskapets bøker og registreringer, som ble møtt med svaret han trenger å reise til Kina for å gjøre dette. Han var ikke villig til å reise til Kina, arkivert han Dress krevende at dokumentene skal være produsert i USA. Siden selskapet ikke kunne svare, en såkalt 'standard dom' ble angitt i desember 2012, som til slutt ga støtet til 28 mars dommen.

"Selv om, som en praktisk sak, det kan være svært vanskelig for mottakeren [retten offisielle] å nå selskapets eiendeler som er alle i Kina," Farris forklarer, "saken presenterer et potensielt mektig nytt våpen for å håndheve U.S. selskapsrett standarder på kinesiske selskaper som er innlemmet i USA og har aksjer omsatt i amerikanske markedene. Herskende kan videre oppmuntre Kina-baserte selskaper å vurdere avslutter amerikanske verdipapirmarkedene."

http://www.dailymotion.com/video/xxylju_cruse-associates-varer-faller-pa-amerikanske-utgiftskutt-okonomien-som-aksjer-slipp_news#.UWX27aJTDCY

http://forum.sofeminine.co.uk/forum/carriere1/__f415_carriere1-Hong-kong-usannsynlig-a-flge-singapore-i-ke-skattene-for-luksus-huseiere-cruse-associates-review.html

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 12, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Filmmakers - Hong Kong Cruse And Associates International ReviewWhere stories live. Discover now