VAMPİR HAYATIM

936 18 0
                                    

Artık Belinda sürekli takip edilmekten bıkmıştı . Bir hafta içersinde neler oldu neler . Onu takip eden kişi Marry ide takip etmeye başladı . Ve Marry i öldürdü. Babasıda ölmüştü . Belinda annesini ariyordu . Bulabilirse onu da alıp Fransa ya yerleşecekti. Belinda cok üzgündü . Çünkü bir hafta içinde hem en sevdiği arkadaşını hem de cok sevdiği babasını kaybetmisti . Yalnız kalmıştı . Ne yapacağını bilmiyordu .

Annesini zor da olsa bulabildi . Ve hemen iki bilet alıp Fransa ya yola çıktılar . Belinda annesine " Anne bana garip bisiler oluyo . Yani bi an kendimi vampir sanıyorum . Normal yemeklerden fazla hoşlanmıyorum . " annesi kekeleyerek " Yo , yok kızım nerden çıktı o . " dedi . Ama annesinin bildiği bişeyler vardı . Mesela kızının vampir olması .

Evet Belinda bir vampirdi . Ama ailesi ona bunu söylemeye çok korkuyordu. Yani bu kadar bekleyipte kızları 18 yaşına gelince mi söyleyeceklerdi . Saçma . Nihayet Fransa ya vardılar . Uçaktan inince ikisi de bir " Ohh " çektiler . Taksiden inince annesi " Kızım sana söylemem gereken bişey var " dedi .Belinda " Söyle anne " annesi " Hani uçakta bişe söylemiştin ya " Belinda " Evet anne . Kendimi vampir sanmam mı ? " annesi " E , evet kızım . Sana bunu söylemek çok kolay değil ama... sen sen vampirsin . " Belinda beş dakikalık bi şoka uğradıktan sonra " Anne şaka yapıyor olmalısın . Ama şu anda hiç şaka kaldıracak gibi deilim yani . " annesi " Kizim bu saka değil . Yani ilk şaka gibi geliyor ama degil iste . Keşke şaka olsa . " Belinda sesini yükselterek " O zaman neden bana bunu daha önce söylemedin. Neden 18 yaşıma gelmemi bekledin anne söyle . " annesi ağlayarak " Kızım önceden söyleseydik bişe degisecek miydi ? Yani sen vampirlikten ınsana mi dönücektin . "

TEK BAŞINA...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin