Liceul nou

45 6 0
                                    


Din perspectiva Sarei :

Oooof . De ce s-a terminat vacanta de vara . Oooof liceu . Din nou . La ora 6.00 ne trezeste pe noi cu un sunet , o pardon , huruit de trombon .
Eric iese linistit pentru ca el a mai stat la matusa dar eu :

---Aoleuuuu!!!!Ce sa intamplat?
Din pacate a trebuit sa plec la scoala .

Prima ora aveam mate . In clasa , pe langa profesoara erau niste fete dragute ch care ma-m imprietenit repede . La cantina ne-am cunoscut . Erau trri fete. Una blonda cu ochii albastri , una bruneta cu ochii caprui cam ca mine , iar ultima si cea mai.scunda roscata cu ochii verzi aprinsi .

--- Buna !!

--- Salut . Eu sunt Sara . Voi?

---Eu sunt Emily . spuse
roscata .

----Salut ! Eu sunt Anna blonda.
---Eu sunt Lindi . bruneta.

---Eu sunt noua la acest liceu. Imi puteti spune cate ceva despre el.

--- Liceul nostru a fost construit acum 70 de ani de fondatori lor Pablo de la Rosa si Damian se li Viva . Liceul duce o mare poveste , pe care o vor spune Anna si Emily.

--- Pai, fondatorii erau traficanti de droguri. Iar iei s-au impuscat deoarece rivalitatea dintre ei era prea mare. spuse Anna

---Se spune ca ... dar o liniste mortala o intrerupse pe Emily.

De la usa apareau doua grupuri. In fata ptimului grup care purta emblema galbena era un baiat brunet cu ochii verzi bine lucrat si dragut. Dar care era imbratisat de o fata subtirica . Iar la celalalt grup un baiat foarte dragut cu par castaniu cu ochii albastrii. Eu moooor dupa ochii albastrii.

Jocuri periculoaseWhere stories live. Discover now