Verliefd, I guess..

45 3 0
                                    

Okay deze rant wordt awkward, maar ik deed net een 'verliefdheidstest' van SpangaS (, van SpangaS ja :')). En daaruit kwam dit:

Je loopt de hele dag rond met een glimlach op je gezicht. Bij alles wat je ziet en bij alles wat je tegenkomt, denk je aan je die superleuke knapperd! Je bent verstrooid. Als de leraar je een vraag stelt, geef je antwoord op de vorige vraag. Bij de gymles vang je bijna geeneen bal. Je zit namelijk met je gedachten ergens anders. Wat er met je aan de hand is? Simpel! Je bent stapelverliefd!

Die eerste 3 zinnen kloppen sws wel haha. 

Vorige week vrijdag (10 juli) heb ik namelijk een super tof iemand ontmoet; een Schotse voetballer (AAAHH!!) Ja je leest het goed, Schots! Dus met zo'n kei cute onverstaanbaar accent. Hij is f*cking cute en omg.... Hij (Blair is de naam) moest namelijk een oefenwedstrijd spelen tegen Vitesse en ik was dr bij :) Aan het einde van de wedstrijd ging ik met hem op de foto en toen ik thuiskwam huilde ik me kapot (wow, dit klinkt kei suf).

Hij was zo geweldig en lief en ik moest en zou hem nog een keer zien, dus waren mijn broertje en ik afgelopen donderdag (16 juli) naar Woerden afgereisd om naar nog een (tevens laatste) oefenwedstrijd te gaan. Toen ik vóór de wedstrijd friet ging halen en terug naar het veld liep, kwam ik hem in de hal tegen (ASDLFKJELJF). Hij liep naar binnen met z'n bezweette koppie en ik kwam aanlopen met m'n frietje speciaal en kaassoufflé. We keken elkaar aan (volgens mij herkende hij me!) en toen BAM haalde die z'n hand door z'n haar. Ik kreeg natuurlijk een big-smile op m'n kop en liep naar buiten. Iedereen keek me aan alsof ik niet goed was haha, but I didn't care.

Z'n vrienden/teamgenoten herkende me volgensmij ook en eentje knipoogde zelfs naar me WOEEESJH. Aan het einde van de wedstrijd had ik m'n bae, Blair, weer gemeet en hij was weer kei lief ♥ Hij zei ook iets van 'enjoy'. Maar wat moet ik enjoyen dan?! M'n twee uur durende terugreis naar huis? De net 1 seconde geleden gemaakte foto? De chips die ik op de terugweg in Utrecht bij de AH zou kopen? Ik vatte em in ieder geval niet.

Ik had Blair ook beide keren getweet en dat had hij geFAVed! De 1e x huilde ik lol.

Hij is echt super leuk, maar hij is nu weer terug in Schotland.. :'( I'm desperate rn..

Foto: ik en Blair (let niet op mijn verlepte hoofd) Leuk koppel, ni? ;) Ik schaam me haha

RantsWhere stories live. Discover now