" HALE NERDESİN"
Karanlık ormanda yolumu bilmeden azrailimden kaçıyordum.
Ben hale aktan Azrail'ine aşık olmuş büyülü rüya görüp uyanmıştım sevdiğim adamın benden sakladığı herşeyi öğrenmiştim en acı şekilde şimdi ise kaçıyordum karnımda ki bebeğim...
Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kitaba başlamadan önce yukardaki içerikleri okumayı unutma ...
🕯️☠️🕯️
Altında yatan kadının dolgun yumuşacık beyaz kalçalarını iri avcunda sıkıp yoğururken hızla dışı beyaz içi pembe amına girip çıkıyordu.
Kadının her içine girip çıkışında dolgun büyük ucu pembe memeleri ileri geri salanıyordu genç adam hayranca kadının tenini süzüyordu.
Kırmızı saçları siyah çarşafa dağılmıştı hele o yeşil gözleri yokmuydu ona baktığı zaman yapmayacağı bişey yoktu.
Çok küçük kalıyordu belkide bunun tek sebebi kendisinin bi insana göre iri ve kaslı olmasıydı.
Kızın dolgun memelerini ağzının içine çekip iştahla emip ısırmaya başladı diğer eli ise boş durmuyordu becerikli elleri vajinasının tepesini okşayıp sertçe tokat atarken altında ki kadın zevkten çığlıklar atıyordu.
Genç adam altında inleyen kadının her sesini duyduğu zaman daha da çok azıyordu.
Dudaklarını dolgun göğsünden çektiği zaman genç kadın adamın saçlarını çekiştirip mızmızlandı.
Kadının beyaz çiçek gibi kokan boynuna burnunu sürtüp derin derin içine çekerken dudakları işaret bırakıyordu sertçe ısırıyordu.
" ahh geliyorum yiğit lütfen hızlan"
Yiğit halenin tutkudan boğuklaşmış ince sesini duyduğu zaman daha da fazla hızını artırıp içine girip çıkmaya devam ediyordu.
Dudaklarını halenin dudaklarına bastırıp öperken kadının yumuşak dudaklarına daha çok ulaşmak istedi iki dudağını ağzının içine alıp yemeye devam etti.
Hale yiğitin yüzüne ellerini koyup onu kendine çekip yiğitti öpmeye çalıştı ama yiğit ağzının içine aldığı halenin dudaklarını serbest bırakmadığı için öpemiyordu .
Aradan geçen dakikalardan sonra hale büyük bir şidetle boşaldı izlerinden bazıları ise yiğitin kaslı gövdesine kadar sıçramıştı aldığı zevk çok yoğundu bacakları zevkten titriyordu.
Nerdeyse sabah olmak üzereydi ve kim bilir kaç saattir aralıksız sevişiyolardı.
Hale uykulu gözlerle üstünde ki iri adamın boynuna sarılıp onu kışkırtacak sözler söylemeye başladı.
Yiğit halenin içinden çıkıp ince belinin kenarlarına öpücük bırakıp beyaz dolgun kalçalarını avuçları içine alıp yüzüne yaklaştırıp ıslak sulu amına önce burnunu sürtü kokladıktan sonra ısıra ısıra emip öpüşmeye başladı adeta.
Haleyi ikinci kez boşaltıktan sonra hızla içine girip boşaldı yiğit akan dölerini parmağı ile halenin içine sokup tek birtanesini ziyan etmedi.
İçinden çıktığı zaman Yakut gibi parıldayan amına sulu bi öpücük bırakıp haleyi üstüne çekip sıkıca sarıldı iri kaslı kolları arasında kaybolan kadına bakıp gülümserken sırtını okşadı.
" uyu hadi biraz dinlen henüz sana doymuş değilim"
Halenin kadınlık gururu okşanmıştı yiğit ona doymuyordu hale bakımlı kırmızı uzun tırnaklarını yiğitin dövmelerle kaplı göğsünde gezdirirken konuştu.
" çok doyumsuzsun "
Yiğit mavi irisleri ile haleye baktıktan sonra elini halenin çenesine koyup başını kaldırdıktan sonra konuştu.
"Nefes alman bile beni azdırıyorken kendini benim gözümden görseydin sende doymazdın"
Dudaklarına yumuşak bi öpücük bıraktı.
Yiğit burnunu sevdiği kadının saçlarına daldırıp çiçeksi kokusunu içine çekerken uykuya dalan yüzünü seyrederken beyninde konuşan karanlık saplantılı sözle-ri duymamak için sıkıca sarıldı.
Daha ne kadar kendini saklayacaktı ki ne zamana kadar gerçek yüzünü ortaya çıkmaması için tutacaktı?.
Elini halenin karnına koyup okşarken tanrıdan tek dileği bian önce o tohumun karnına yerleşmesi gerektiğiydi.
🕯️☠️🕯️
Kitap hakkında düşünceniz ? Karakterler hakkında düşünceniz? Lütfen oy ve yorumlarınızı esirgemeyin🫶🏻