Bästa dagen

17 2 1
                                    

Almas perspektiv:
Jag, Alice och Alva sitter på mitt rum. Jag kollar Twitter, Alice kollar instagram och Alva kollar vine. The fooo conspiracy har sagt att dom ska ha en tävling och priset är att få vara med en av dom i en hel dag. "Här!" Ropar jag och dom kollar på min telefon.

"Hej alla fina foooers, vi ska ha en tävling och priset är en dag med antingen F,O,O eller O. Ni ska skriva eran drömdejt och vi kommer välja den mest kreativa" "OMG vi måste vinna" sa Alva "jag älskar the fooo conspiracy" "det gör vi med" sa Alma . Alma skriver på Twitter: "min drömdejt ska vara rolig kanske gå bowla lite och sen gå hem och titta på en film eller något sånt

Alva skriver på
Twitter: "jag vill att min drömdejt ska vara fantastisk och få gå på en resturang och sen gå hem och mysa "

Alice skriver på instagram " jag bil ha roligt på min dejt kanske beställa en pizza och titta på film

Alvas pers" jag vill vara vinna tävlingen för the fooo är dom bästa som finns om jag vinner lär jag känna dom och jag kan få vara med dom jätte ofta jag älskar Oscar mest av dom skulle kunna gifta mig med honom. har ju en ring nu på mig som jag fått av Oscar "lossas"
Snälla vi måste vinna. vi väntade och väntade så plingade det i våra mobiler vi kastade oss på dom så såg vi att vi får veta vilka som vann om en timma . "Alice pers" men vänta lite om dom sa VILKA som vann då kan det vara vi för att VI är ju tre det behöver inte vara en jaaaaaaaaaa då kan vi vinna😭 "glädje"
Jaaaaaaaaaa bra att du lista ut det Alice du är ju bäst på det . "Almas pers" Alva och Alice hade gått på stan för att köpa kläder om vi vann. Dom hade glömt sina telefoner så dom fick vara utan dom" det plingade i min och andra tjejernas telefoner jag såg att det var från the fooo conspiracy jag gick in jätte snabbt på Twitter och såg att det skrivit våra vinnare är "Alma Alva och Alice" OMG vi vann jag håller på att svimma jag måste sms"a tjejerna men såklart dom har glömt sina mobiler . jag springer ner så fort jag kan där jag tror dom är. jag ser dom. jag springer snabbare och kommer in till affären jag säger "VI VANN" dom blir galna och hoppar runt över allt. vann vi på riktigt sa Alva . JA "SA ALVA " MEN OMG "ALICE"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kärlekens valWhere stories live. Discover now