4.Bölüm

5.8K 137 17
                                    

yarın olur bu gün Selin çok mutludur.çünkü parti vardır.hemen yeni aldığı kıyafetlere bakar ve partiye uygun olanı giyer ve hemen bakım için özel kuaförüne gider. 3 saat boyunca bakımını yaptırır saat 16:30 dur. Daha sonra saçını ve makyajını yaptırır tabi özel ve güzel olması için saç ve makyaj 2 saat sürer.partiye daha 2 saat vardır bu arada berk de hazırlanır.Berk'i (ece arar).

Ece - napıyorsun canım

Berk-iyiyim hazırlandım ece

ece- bende 1 saat sonra hazırım partiye giderken beni alırmısın?

berk -peki

berk kapatır eceyi evden almak çok sıkıcı bir işdi.Parti saati yaklasır.Berk isteksizce eceyi almaya gider selinde özel şoförüyle gider.Selin şoförüne:

Selin- eve dönerken sen gelme ben arkadışımla gidicem

şoför- Peki efendim

VE parti zamanıdır.selin içeriye en son girer.o sırada berk içeridedir ve eceyle dans ediyordur.Selin girerken herkes(bütün erkekler ve bayanlar ece dahil) ona bakar çok zariftir hemn berk Eceyle dans etmeyi bırakıp seline gider.

berk- benimle dans edermisiniz hanım efendi.

SELİN-Tabiki memnuniyetle

o sırada Ece onları görür ve çok kıskanır.Berk ve Selin o geceki partinin en dikkat çekicileridir.Saat 00:30 olur parti biter.Selin şoförüne gelmemesini söylediği için Berk onu evine bırakır.Eve geldiklerinde berk Selini yatağına çıkarmak için kucaklar ve yatağına götürür. Selin'i yatağa bırakırken selin uyanır ve Berkle göz göze gelirler ve berk Selin'in dudağına yaklaşır ve öpüşürler...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 27, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

zengin oğlan & hizmetçi kızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin