Bölüm-8 TUHAF

69 7 1
                                    

Ben Tamay Gürsoy o gece Bora Dündar tarafından kurtarılan BURSLU KIZ .

Hayatını hayatımı kurtarmak için riske atan Bora Dündar ne kadar beni oradan çıkarıp hayatımı kurtardığını söylesem de kendisi bunu kabul etmiyor . Çok mütevazi sanırım yada gerçekten anlattığı gibi olmuş sadece kapıyı açıp tuvaletten çıkarabilmişti sonrası ne onda ne de bende var zaten .

Görkem'in doğum gününden beri ( ne partiydi ama ! ) herşey fazlasıyla tuhaf geliyor bana .

Bora da bende üç gün hastanede kaldık . Ne kadar iyi olduğumu söylesem de,ne annem ne de doktorlar erken çıkma ma izin verdi .

Hangisi daha tuhaf daha ilginç bilemedim . Bora'nın kurtardığını sanıyorum ama öyle olmadığını söylüyor peki bizi oradan kurtaran kimdi ?

İçerinin birden gaz kokmaya başlaması ve söylenenlere göre ambulans geldiği zaman kafenin yanmaya başlaması mı ?

Peki bizi kurtaran kişiyle ambulansı çağıran aynı kişimi ya kafeyi yakan da oysa ?

Bora'nın ikizi olduğunu bile hastanede öğrendim şu an Enise ile bu kadar yakın olmam da pek normal değil ha ?

O gece Görkem'ler yanımızdan kardeşi hastalandı diye gitmişlerdi hastaneye vardıklardın da annesinin arayıp kardeşinin birşeyi olmadığını ve başka şeylerin döndüğünü , yüzünün yarısı yanık bir adamın bunları yaptırdığını yapmazlarsa Görkem'e zarar vereceklerini söylemiş peki ya bu neyin nesi ?

Hastaneden çıktığımızdan beri Bora ile Enise beni okuldan izinli olduğumuz bir hafta boyunca evden aldılar annemle de tanışmışlar ve fazlasıyla samimiler Enise'yi gerçekten çok sevdim Bora'da onun beni sevdiğini ve bu yüzden beni evden izinli olduğumuz hafta boyunca aldıklarını söyledi tabiki de yemedim çok başka şeyler dönüyor hem gittiğimiz yere Görkem ve Aras'da beraber geliyorlardı hatta bazı okul çıkışlarında Alya bile .

Nerdeyse altımızın çok iyi bir grup olduğunu düşünmeye başlıycam o günden beri Bayan burslu yok , Görkem'in çıkar ilişkileri yok , annem desen bir ilgi bir ilgi herşeyi anlayışla karşılamalar bazen öleceğimi bir aylık ömrümün kaldığını falan da düşünmüyo değilim .

...

" Hayırdır kardeşim ? " 

Ben,Görkem,Aras ve Bora okul kantinin de oturuyoduk ne ara bu kadar yakın olduk ben de bilmiyorum . Öğlen arasıydı onlar dışarıda birşeyler yemeği teklif etse de kabul etmemiştim . Aras'ın telefonu çaldığında masadan kalkmıştı artık hepimiz çalan telefonlardan dahi korkuyoruz . Bora da bu yüzden sordu yoksa hiç de merak edecek bir çocuk değil ya da o geceden sonra hepimiz de bazı değişiklikler oldu .

" Polat yarın Türkiye'ye dönüyormuş uzun bir süre de burdaymış "

" Bu bir haftanın üstüne  duyduğum en güzel şey " Bora'da tanıyomuş hımm bu Polat denen çocuk kim acaba

" Polat kim ? " tabiki de Görkem benim gibi içinde tutamıycağına göre hemen sordu iyi oldu aslında .

" Kuzenim Almanya'daydı geri dönüyormuş " Aras'ın Almanya'da kuzeni varmış acaba nasıl biri , neden geri dönüyor ki , onlarda zengin mi ? şunları bana düşündüreceklerine anlatsalar ya off kafamda deli sorular .

" Tek mi dönüyor "

" Bilmiyorum Bora bana birşey demedi "

" Ayben'le gelir " Bu kız kim şimdi hem Bora nereden tanıyor aman banane ya kimse kim nerden tanıyorsa tanıyor içimde kendimle bir savaş bir çelişki ne gerek var .

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 12, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Farklıyız BizHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin