ek bölüm

101 6 5
                                    

Hijaye ilgi gorduqu icin hemen yayimladim seviyorum sizi by.

Multimedya eren. Hangisi derseniz hepsi erende kisilik bolunmesi var.

2 yil sonra

Kizimin sacini tarayip okula gonderdim bugun dogum gunuydu ve 8 yasina giriyodu cok buyudu gozumden bi yas akti ne kadar cabuk buyuyorlar....

2 yil onceyi dusundum bed boyla evliydim 2 tane de çocuğumuz vardi. Iki sene onceyi dusundum 17 yasinda bi ergendim fakat simdi 30 yasinda bi 2 tane evlat yetistirmistim.

Yemege cikcaktik arkadaslarimiz gelmisti. 15 yasinda olan kizimi hatirladim ve asagi cagirdim herkes merakla kizimi bekliyodu yavasca merdivenlerden inmeye basladim bi alkis tufani koptu.

" oo kiz benden guzel olmussun yetiskin bi bayan gibi gozukuyosun. " bed boy yanima geldi ve arkadasina vurdu o kizim degil karim dedi arkadasi tamam dedi daha fazla bu kadar asagilanmadan sinirle ciktim. Kizim arkamdan gelmisti otobanda gordugum tabloyu ona attim git diye bagirdim. Oha kafasi kaniyo sanirim öldü. Agladim ve gittim oha eren orda naber eren iyi sen bende iyi seni kacircam. Ne oldunu annamadan eren tuttu zindana atti dur dedim tamam dedi beni disari cikardi kendine iyi bak dedi tamam dedim bed boy geldi tokat atti gozlerim aglamaktan aiayi ben artik dayanamiycam dedim balkonumuzdan atladim. Sag taraftan bisey geliyor sanirim bu sefer azrail geldi. Selam dedi selam . Öldün bi yere gidicez dedi tamam dedim salon gibi bi yerde annem geldi anne sende mi öldün dedim evet dedi tamam. Dedim onunla ve kasarliklariyla ugrasamazdim. Son.

Zor hayatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin