16 . Bölüm

215 21 1
                                    

2 ay sonra 

Jorgeden 

 Bu iki ay bizim için bol çalışmalı bir şekilde geçmişti . Bizi keşfedip ünlü yapmaya karar verdiklerinden beri çok fazla çalışmamız gerekti . Bugün tanıtım  konserimiz var . Bunlar yetmezmiş gibi bir de Tini ile biraz tartışmıştık . Konu birden bizim sevgili olmamıza gelmiş ve Tini benimle sevgili olmaktan sıkıldığını söylemişti . Ama benden ayrılmak istemiyordu . Bu sefer sorun geçen sefer ki gibi bir şey de değildi . Benden sıkılmamıştı . Benimle sevgili olmaktan sıkılmıştı . Ne demek istediğini anlamamıştım ona ne demek istediğini sorduğumda ise kendim bulmamı istediğini söylemişti . Ben de bulamadığım için bana trip atıyordu . 

Ben parkta oturmuş bunları düşünürken yanıma Ruggero geldi . '' Nasılsın ? '' diye sorduğunda '' İyiyim . '' diye cevap verdim ama aslında pek de iyi sayılmazdım . O da bunu anlamış olmalı ki '' İyi gözükmüyorsun . Bir derdin var gibi . '' dedi . 

'' Evet aslında bir derdim var . '' 

'' Ne ? Tini ile ilgili bir şey mi ? ''

'' Evet . Onu anlamıyorum . Bilmece gibi konuşuyor . '' 

'' Seni bu kadar düşündürecek ne söyledi ? '' 

'' Benimle sevgili olmaktan sıkıldığını söyledi . '' 

'' Yani senden ayrılmak mı istiyor ? '' 

'' Hayır . Benden sıkılmamış . Benimle sevgili olmaktan sıkılmış . '' 

'' Bunu mu çözemedin . Aslında çok kolay bir şey . '' 

'' Nasıl yani ? Ne demek istiyor ? '' 

'' Artık seninle evlenmek istiyorum demek istemiş ? '' 

'' Ne ? '' 

'' Yani seninle evlenmek istiyor . Bu gayet normal bir şey . Siz kaç yıldır birbirinizi seviyorsunuz ? '' 

'' On dört yıl doldu . Ama bunun on yılında Tini burada değildi . '' 

'' Yine de uzun zamandır birbirinizi seviyorsunuz . Tini seninle evlenmek istemekte haklı . Bence ona nasıl evlenme teklif edeceğini düşünmeye başlamalısın . Ben gidiyorum . Akşam için hazırlanmam lazım  . '' dedi ve yanımdan kalkıp yürümeye başladı . 

Ruggero söyleyeceğini söylemiş ve gitmişti . Bana da onun söylediklerini düşünmek kalmıştı . 

Ruggerodan 

Bu iki ayda hayatımda bir çok şey değişmişti . Yeni arkadaşlarım sayesinde daha eğlenceli günler geçiriyordum . Bunun iyi bir yanı daha vardı . Mechiyi daha fazla görebiliyordum . Onunla konuşabiliyordum . Onun yanında olabiliyordum . Ama Mechiye daha duygularımdan bahsetmemiştim . Her konuşmamız tartışmayla sonlandığı için buna zamanım olmamıştı . Bana hiç belli etmese de onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyordum . Bir kaç kez düşünceli bir şekilde bana bakarken yakalamıştım onu . 

Bunları düşünerek parkın içinde yürüyordum . Sonra bir bankta oturan Mechiyi gördüm . Yanında birisi vardı . Yanındaki çocuğun  kim olduğunu bilmiyordum ama fazlasıyla samimiydiler . Gülüşüp şakalaşıyorlardı . En son birbirlerine sarıldıklarında artık emindim . Mechinin bir sevgilisi vardı . Sevdiğim kız başkasını seviyordu . 

Sevginin Gücü(2. kitap )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin