2 - Bun venit in EngageVill

93 10 2
                                    


Engage - captiva

Fiorul rece te facea sa tresari de fiecare data cand o usa din fier masiv se trantea in spatele tau, incercai sa pari relaxata, lipsita de orice urma de fericire dar nu era asa, in gandul tau memorai fiecare pas si fiecare posibilitate de evadare, erai atenta la detalii si parea ca totul este atat de simplu, dar nimic nu este simplu intr-un orfelinat cu alte zece fete, nu?

- Diamon Yale, camera 103, schimburi primesti la receptie.

-Multumesc domnule.

Eram nelinistita, era un loc sumbru, intunecat in fiecare colt dorinta,cea mai profunda era acum sa fug de aici, umezeala cumplit de ridicata te facea sa transpiri in abundenta, locul era unul sinistru destul de uitat de lume. Un fel de sanatoriu in care au fost internati oameni nebuni si omorati in camere de gazare, poate nu chiar atat de crud dar tot pe acolo. Mirosul de mucegai si igrasie te facea sa vomiti inca de la intrare, cine naibi are grija de locul asta? O maimuta?

Centrul EngageVill este un centru pentru tinerele domnisoare respinse de societate, salvate in ultimul moment din depresie sau chiar moarte, aici vin tinere din toata lumea pentru a gasi drumul spre Dumnezeu, asa incepe discursul emotionant rostit de directoarea Nona, o femeie destul de batrana cu par carunt si ochi de vulpe vicleana gata sa atace in orice moment, putin dolofanta si micuta de statura, cerceii cu diamante straluceau puternic iar pantofii Miu-Miu facea sa para rupta din soare, impunea un respect si o mandrie desavrasite. 

-Pari putin suparata domnisoara Yale, ce se intampla?

-La naibi cu tot, la naibi cu scoala ta si cu tine.

-Comportamentul tau este unul extrem de violent, pentru asta fara cina trei zile.

-La naibi cu cina ta.

Am plecat destul de furioasa spre camera 103, nu stiam ce ma asteapta, langa camera un barbat inalt imbracat in uniforma cu inscriptia "EngageVill" stergea placuta cu numele fetei care a stat inainte.

-Cine a fost ea? intreb mirata, numele parea cunoscut dar destul de pierdut prin amintiri.

-Sara? Nimeni interesant te asigur.

Timida intru in camera, geamul mic si vechi avea gratii de fier, patul ruginit si vechi din fier si salteaua plina de praf faceau ca decorul sa fie unul de exceptie, eram intr-un film horror doar ca mai vesel.


14 Diamond Where stories live. Discover now