/XII/

135 10 5
                                    

One Direction- Little Things
" I'm in love with you
And all this little things. "



Am ajuns in fața restaurantului şi deja portiera a fost blocată de mulțimea de fotografi
care se înghesuiau. Harry s-a dat jos şi şi-a făcut loc, întinzându-mi mâna. I-am prins-o şi m-am dat jos, stând cu privirea în Pământ din cauza blit-urilor. În stânga şi în dreapta auzeam tot felul de întrebari care de care mai enervante şi irelevante, dar noi am început să ne îndreptăm spre intrare.

Chelnerul s-a uitat la noi, apoi a deschis uşa cu un zâmbet mare.

Deja eram emoționată pentru că atunci când m-am întâlnit cu un băiat, i-am cunoscut mama, care se purta al naibii de urât cu mine. Zicea ca nu sunt destul de bună, aşa că am încercat să plec. Am încercat..

Harry m-a încurajat cu un zâmbet cald şi eu i-am strâns mâna şi am tras aer. Ne-am îndreptat spre o masă mai retrasă şi am văzut-o pe Anne.

-Bună ziua! spun politicos în timp ce Harry se aşează lângă mine.

-Bună, scumpo! zâmbeşte larg şi sper doar să nu se termine ca ultima mea experiență, deşi ar fi practic imposibil.

Nici nu ne-am aşezat bine la masă, iar chelnerul a venit imediat la noi, punându-ne meniurile pe masă.

-Mulțumim, am zâmbit.

Chelnerul a dat din cap, apoi s-a dus la altă masă, scriind pe carnețel comanda.

-Deci sper ca voi doi să vă protejați pentru că nu sunt pregătită încă pentru nepoței, spune Anne. Harry aproape se îneacă cu apa din pahar şi eu îl bat uşor pe spate,abținându-mă să nu izbucnesc in râs.

-Mamă, şopteşte Harry uşor, uitându-se în jur să vadă dacă ne aude cineva.

-Voiam să fiu doar sigură, spune Anne ridicând mâinile în poziție defensivă.

-Ce v-ați decis să comandati? Harry schimbă subiectul. M-am uitat mai atent pe meniu şi am decis să iau nişte piept de pui la grătar cu nişte salată verde.

-Cred că o să comand un pastrăv, spune Anne uitându-se dupa chelner.

Aşteptam să vină comenzile când totul a început să devină atât de tăcut. Voiam să o cunosc mai mult pe mama lui Harry, dar eram prea timida ca să-i pun vreo întrebare.

-Cora, spune-mi mai multe despre tine, mi-a luat-o înainte şi am zâmbit.

-Păi vin dintr-un orăşel mic, obişnuiam să stau cu mama, iar când am împlinit 18 ani, m-am hotărât să vin aici că să îmi formez o carieră, spun încet şi îi simt mâna lui Harry pe piciorul meu, încurajându-mă. Chiar era aşa de vizibil că sunt foarte timidă?

-Cu ce te ocupi? a întrebat şi mi s-a format un nod în gât. Stiți, sunt într-o relație cu fiul dumneavoastră doar ca să-l spionez. Dacă spuneam că nu lucrez, cel mai probabil ar fi crezut că stau cu Harry doar pentru bani.

-Sunt bonă, am spus rapid. -Ador să stau cu copii, am adăugat şi Anne a dat aprobator din cap, zâmbind.

-Revin imediat, a spus Harry ridicându-se de la masă şi luând-o spre direcția toaletei.

-Uite, spune dupa ce Harry a plecat şi nu ne mai putea auzi. -Nu l-am mai văzut pe Harry asa vesel în preajma unei fete după accidentul cu tatăl său, oftează. Îți spun toate astea acum pentru că am încredere în tine şi îl faci fericit pe fiul meu. Îmi venea să mor pe dinăuntru, sunt o mincinoasă care nu merită afecțiunea nimănui. Sunt un monstru. -Harry e împotriva lui Jack, după cum ai observat. Nu pot renunța la el, îl iubesc prea mult. Chiar daca nu mă întâlnesc aşa des cu el şi cum timpul trece aşa repede vreau să îminpromiți că atunci când un nu o să mai fiu o să îl iubeşti cât două persoane la un loc. Nu e un copil, e un adult care încă îşi doreşte sa fie iar copil, ca mulți alții. E grijuliu, cred că ți-ai dat seama, te rog doar, să nu-l răneşti. Simt că a fost rănit de atâtea ori încât mă mir cum de nu a cedat. Fii acolo pentru el, Cora! Vreau să vă văd întemeiând o familie! spune ştergându-şi lacrimile din ochi şi acelaşi lucru fac si eu. Mă simt aşa vinovată pentru că în tot timpul ăsta l-am mințit şi urăsc faptul că l-am făcut să stea atâta timp dupa mine, iar eu doar să fiu o nesuferită care e plătită sa stea practic prin preajma lui.

S-a uitat la mine, direct în ochii mei şi vedeam cum aşteapta să-i promit. Să-i spun că o să fiu acolo pentru fiul ei. Că o să-l tratez aşa cum merită.

-Promit! răspund fară să stau pe gânduri şi Anne se uită plină de admirație la mine. Pleacă de pe scaunul ei şi vine lângă mine, îmbrățisându-mă.

Am vazut un barbat care se uita insistent la noi. Fața îi era acoperită de o palărie neagră. Am început să ma uit la el, iar un zâmbet şiret i-a apărut pe față.

-Este totul în regulă? întrebă Anne, uitându-se în direcția mea. Am dat aprobator din cap. Am simțit ceva pe tâmpla mea şi l-am văzut pe Harry aşezându-se lângă mine. Ş-a pus brațul în jurul meu şi m-am cuibărit la pieptul lui. Anne s-a uitat la noi şi ne-a zâmbit.

-Comanda dumneavoastră! a spus chelnerul, aşezându-ne mâncarea pe masă.

-Mulțumim, am zâmbit.

***

-Îmi place de mama ta, am continuat, mergând amândoi spre aleea care ducea spre casa lui.

-Şi ei îi place de tine, zâmbeşte şi îşi pune mâna în jurul meu.

-Vino, spune şi mă ia de mână, trăgându-mă de pe alee, alergând pe gazonul abia tuns.

Am ajuns în curte, la piscină. Deşi era o stâncă destul de mare lipită chiar de piscină, era un spațiu lăsat sub unde puteau sta câteva persoane. De pe stâncă curgea apă, ca şi cum ar fi o mică cascadă, asta fiind chiar pe lângă spațiul care nu era atins de lumina lunii.

Harry mi-a dat drumul la mână şi a alergat, plonjând în apă, ținându-şi mâinile ca un adevărat profesionist, în față. Mi-am dat pantofii jos şi am mers pe margine, băgându-mi picioarele în apă. Harry a înotat până la mine şi s-a poziționat între picioare. M-am aplecat puțin, iar buzele noastre s-au unit. Picurii din părul lui îmi picau pe față, dar sarutul lui Harry era aşa de dulce şi simțeam cum îmi încălzeşte corpul.

Harry m-a prins de picioare şi m-a tras în apă. M-am prins de gâtul lui Harry în timo ce scoteam un țipăt când am făcut impactul cu apa. Oricum nici nu ştiam să înot.

-Vino după mine, spune Harry zâmbind şi am dat dezabrobator din cap.

-Nu ştiu să înot, spun încet şi Harry mă prinde de mâini trăgându-mă după el, sub stâncă. Piscina arăta de parcă aparținea unui hotel de cinci stele şi pe lângă el erau aşezate o grămadă de sezlonguri, de parcă mai erau încă 20 de persoane cu noi.

-Vreau să îți spun asta şi habar nu am dacă am ales locul potrivit, spune trecându-şi limba peste buze. La naiba, e aşa frumos cum face asta. Mi-am pus mâinile după gâtul lui, încurajându-l.

-Te iubesc.

Tam, tam.

Peste câteva capitole începe drama, dragii mei.
Piscina lui Harry arată ca aia din High School Musical.

Vreau pareri, multe păreri.

-Credeți că şi Cora îl iubeşte?



Cora / H.S.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum