HERŞEY GÜZEL OLACAK

6.7K 133 12
                                    

Birbirinden habersiz olan gençler ALİ,SAVAŞ,NAZLI ve SELİN ilk başta birbirlerinden hoşlanmadılar.
Ali ile Selin'in araları hep bozuk olsada Nazlı ve Savaş için bu böyle değildi
Savaş içini Nazlı'ya döküp rahatlıyordu bir yandan o da haklıydı. Kimse o na inanmıyorken birkaç gün önce İzmir'den gelen yabancı bir kız o nun ağzından çıkan herşeye inanmıştı.Melisayı hala daha unutamayan ama ne olduğunu da hatırlayamayan Savaş için herşey çok zorlaşır...
Ali ile Selin hep kavga eder yalnız son kavgaları aralarındaki soğukluğa tüy dikmişti. Spor kulübünde çıkan tartışma yüzünden Ali elini o sinirle cam masaya vurmuş dirseğine kadar hafif kan olmuştu ama en azından hemen hastaneye gidilmişti.
Tuğçe hastanede Selini o kadar korkutmuştu ki Selin Ali'ye birşey olmasın diye herşeyi yapmıştı.Ali eve geldiğinde ise gümbürtü o zaman kopmuştu herkes Selin'in üstüne gitmişti.Güneş Rana'dan aldığı gazla Seline kızmış akşam ki partiye gitmesine izin vermemişti.Keşke vermeseydi ama Ali Güneşten izini koparmıştı. Akşamı Seline zehir eden Ali bu durumdan mutluydu. Akşamı zehir olan Selin ise Aliyle dans ederken göz göze gelmekten çekinip ona bile bakamamıştı. En sonunda Selin patlayıp Ali'ye "yeter artık ne olacak sa olsun " diye bağırmıştı. Selin içinden geçen herşeyi Ali'ye söylemiş Ali ise dediklerine şaşırmış içten içe Seline bağlanmıştı üstelik artık Selinden nefret etmiyor aksine hafiften hoşlanıyor gibiydi.
Patirtinin sonunda Emre ile Selini öpüşürken görünce ne hissettiğine kendi bile inanamamıştı...Aşk bu olsa gerek. Şimdi ise asıl sorun Nazlı ile Savaş'taydı
Nazlı Haluk'un odasına gizlice girmiş Savaş'ın Melisa'ya doğum gününde aldığı kolyeyi bulmuştu.Bu kolyeyide Haluk Güneşe hediye etmişti.
Güneş ise olacaklardan habersiz bu kolyeyi kızının boynuna kendi takmıştı.
Partinin sonlarında en romantik yerde kolyeyi gören Savaş sinirden köpürmüş insanların içinde Nazlı'ya bağırmıştı.
Geceleri berbat olmuştu:( alsev & savna)

GÜNEŞİN KIZLARIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin