21.BÖLÜM

27.5K 929 74
                                    

ARKADAŞLAR BİLİYORUM BÖLÜM ÇOK GECİKTİ AMA ELİMDE OLAN BİŞEY DEĞİL GERÇEKTEN. NETTE SIKINTI VARDI VE HALA DÜZELTİLMEDİ AMA BEN ŞUAN BAŞKA Bİ BİLGİSAYARDAN YAZIYORUM.KIYMETİMİ BİLİN :) ÖNCEKİ BÖLÜMLERDEKİ YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. 



BU ARADA WHATTSAPP GRUBU AÇMIŞTIM Bİ ÖNCEKİ BÖLÜMÜN BAŞINDA DA BELİRTMİŞTİM AMA ŞU ANA KADAR PEK FAZLA KİŞİ KATILMADI. TEKRAR SÖYLÜYORUM WHATTSAPP GRUBUNDA YER ALMAK İSTEYEN ÖZELDEN BANA MESAJ ATABİLİRLER. 



İYİ OKUMALAR DİLİYORUM :)  VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.





-ASYADAN-



Ağzımı açmıştım ki,kolumdan tutarak arabanın içine fırlattı. kendisi de sürücü koltuğunda yerini alınca onu inceledim. Zayıflamıştı,kendine daha öncelerde olduğu gibi bakmıyordu bu her halinden belli oluyordu.



" nasıl öğrendin?" kullanabildiğim en soğuk ses tonumla bu soruyu.


"neyi?"  gerçekten bide neyi diye soruyor muydu. anlıyor ama anlamamazlıktan geliyordu.  bana inanmamışken ne kadar acı çektiğimi fark etmemiş miydi? 


"masum olduğumu?" kısa süreliğine bana baktı daha sonra tekrar yola döndü,cevap vermedi onca yaptığı şeyi hazmedemiyordum. Oda acı çeksin istiyordum,bu kadar kolay olmamalı.



"durdur arabayı inicem" diye bağırdım. benim bağırmama hiç bir tepki vermezken arabayı daha da hızlandırdığını hissettim. sinirlenmiştim. Aklım hala Yektadaydı,ona zarar vermesinden korkuyordum.



"Yektaya ne yapacaksın?"  ani frenle araba durunca öne savruldum. 


"Bir daha o adamın adını ağzına almayacaksın!" diye tısladı.onun emirlerini dinlemeyecektim o nasıl bana inanmamış,beni dinlememişse bende onu dinlemeyecektim. 


"Ben Yektayı seviyorum ve şimdi ona ne yaptın çabuk söyle" 


"SEVMİYOSUN!!" diye bağırdı.


"seviyorum" 


"unut o zaman,çünkü istesende istemesen de benimle evleneceksin." biraz durakladıktan sonra "hatta bugün" demesiyle afalladım. bugün mü? Araba son hızla yola devam ederken,kalbimin Arasa ne kadar çok kırgın olduğunu anladım. şuan yanımda olmasını istemiyordum.



bir süre sonra araba durdu,etrafıma baktım. Arasın eviydi şuan en son gelmek istediğim yerdi. Burdan beni nasıl kovduğu gözümün önünde canlandı.içim sızladı,o gün yaşadıklarımı şuan tekrar yaşıyor gibiyim .

MAFYA VE AŞKI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now