Kapittel 11

18 0 0
                                    

Lillys synspunkt
Hva driver vi med? Vil vi at Niall skal dø? Nei, så klart ikke. Vi viser bare åndene at vi ikke er redde, selvom vi egentlig er livredde. Hvorfor skjer dette med oss? Vent, er ikke det Susi? Jeg ser bort på de andre og jeg tror de også har sett henne. Emily gir tegn til Ashton om at han må gjøre et eller annet for å få Susi til å avlede åndene. Han tenker. Hvordan skal han gjøre det uten at de merker det? Plutselig gjør han en brå bevegelse og Susi begynner å bjeffe! Genialt! Åndene snur seg og mister fokus helt et øyeblikk, men det gjør ikke vi. Emily kaster et spyd hun har i hånden mot dem og jeg og Ashton gjør det samme. Det er bare så vidt vi ikke treffer Niall. Åndene blir skadet, men ikke drept og vi begynner å løpe. Ashton løfter Susi og Niall kommer seg på beina før vi spurter alt vi kan ut av rommet.
Nialls synspunkt
Kast bombene! Roper Emily mens vi løper. Alle tre kaster bombene sine. Nå har vi akkurat o minutter på oss før de eksploderer. Vi løper ned trappa, men rett foran døra står åndene. Vi løper mot kjøkkenet, men da står de der. Hva skal vi gjøre? Ett minutt igjen.
Ut vinduet! Roper Ashton i full panikk. Jeg hoppet ut og Ashton ga Susi til meg. Han hjalp jentene ut før han gikk ut selv. Åndene var akkurat for seine. Vi slapp unna.
INN I BILEN! INN I BILEN! Jeg ropte av full hals mens jeg løp med Susi i armene. Vi hoppet inn i bien. Ashton kjørte, og Emily satt foran.
Hvordan skal vi komme oss ut? Det er ingen vakt i porten! Ashton virket redd nå.
Ingen bryr seg! Kjør gjennom den, du har ti sekunder! Han ga bånn gass. Idet vi traff porten eksploderte huset. Vi ble kastet litt forover, og det var bare så vidt bilen ikke veltet.
Vi er fri. Vi klarte det! Lilly sa det med lettelse og glede i stemmen. Vi kunne se åndene fly mot himmelen og forsvinne. Endelig er det over.
Ferien ble ikke helt som vi hadde trodd. Sa jeg i et forsøk på å få de ander til å le, men det var litt mislykket. Ingen lo. Vi bare sto der i noen minutter. Vi så på huset. Eller, restene av det ihvertfall.
Vet dere hva som er det værste? Emily hørtes nesen trist ut når hun sa det.
Nei..? Sa vi i kor.
Det verste er at ingen kommer til å tro oss.

Huset i skogenWhere stories live. Discover now