23)

2.7K 120 32
                                    

Haha, elsker kommentarene deres på forrige del😂❤️

~~~~$~~~~

"Hva er det?" Zac ga meg et litt usikkert smil. Jeg skar en grimase, faen jeg hadde stirra på han liiiiiitt for lenge. "Eeee...?" Hva skulle jeg si? Jeg synes bare du er kjekk og måtte bare stirre på deg. Eh, nei tror ikke det! "Jo jeg bare følte meg litt svimmel og forsøkte å fokusere på et punkt..." For å virke overbevisende blinket jeg et par ganger med øynene og ristet smått på hode. Var det egentlig overbevisende i det hele tatt?

"Oja! Går det bra med deg? Trenger du å sette deg ned?" Wow han kjøpte det!? Og wow så omtenksomt sagt! "Nei da, det går fint tror jeg.." Jeg ga han et skjeft smil. Går det egentlig bra med meg? Det er godt mulig, men åh. Jeg vet ikke!

~~~~ 8 måneder senere ~~~~

Det er ikke lenge til Anni skal føde, kanskje bare noen få uker, dager, timer unna fødselen til en liten gutt. Jepp de har sjekket og det blir en gutt! Jeg gleder meg like mye som Anni til fødselen kommer. Vi har også funnet noen mulige navn til den lille gutten. Det står mellom Toby, Jake og Simen. Hehe, Simen var mitt forslag ,Toby var Anni sitt og Jake var Tommy sitt forslag. Anni skal ha baby fest med noen andre jenter hun kjenner og meg så klart. Så jeg gleder meg til det også bare for å ha nevnt det og tenk at jeg skal bli tante og Tommy pappa! Jeg hadde aldri trodd Tommy skulle bli pappa i så ung alder! Greit, han er snart 24, men allikevel jeg er snart 18 og skal bli tante. Eller er det normalt? Vet du hva? Jeg aner ikke, men bryr meg ikke!

Du lurer sikkert også på hva annet som har skjedd de siste månedene. Jo altså jeg og Zac kan man si har flørtet en del, MEN vi har ikke kysset enda. Jason er vel på sitt mest normale nivå. Han og Tiffany har "funnet tilbake til hverandre," kan man si. Han er ikke den jeg først møtte, han er det man kan kalle "skolen største bad boy." Finner en jente han liker, leker litt med følelsene hennes og så går til neste jente. Slik fortsetter det sikkert en god stund til.

"Jenny kommer du?" Anni ropte på meg nedenfra. Baby festen starter nå! Jeg gikk ut fra rommet mitt med en søt, men også kul outfit. (Bilde!) "Wow hei!" Rett utenfor døra mi sto Zac. "Har ikke dere dratt enda?" Han ristet på hode og smilte til meg. "Du var fin." Jeg kjente rød fargen spre seg over fjeset mitt av ordene hans. "Var det noen grunn for at du ventet på meg utenfor rommet mitt?" Stemmen min ble litt rar når jeg prøvde å snakke. Han ga meg et lurt blikk og bet seg i leppa, damn! "Jeg ville gjøre en ting før vi drar." Blikket hans ble bare lurere. "Eh, okey... Hva d-" jeg ble avbrutt av at han la leppene sine på mine. Først var jeg sjokkert, veldig sjokkert, men jeg likte det. Leppene mine besvarte hans og det gikk over til små klining. Ikke voldsomt, men forsiktig. Han presset meg rolig mot veggen med armene hvilende på hofta mi. Mens armene mine gikk rundt nakken hans og hendene mine gikk til håret hans.

"Vi skal dra!" En skikkelse slo hånden sin lett mot hode til Zac, før den gikk ned trappa. Han slapp kysset små irritert og jeg oppdaget det var Jason som hadde slått Zac i hode. Hvorfor gjorde han det? Selv om han er en dritt trenger han ikke plage oss, vi bor jo tross alt under samme tak! "Okey da, jeg må dra nå, men vi ses senere i kveld." Han kysset meg lett på leppen en gang til før han gikk etter Jason.

Jeg gikk smilende som en tulling ned trappen til Anni og de andre som har kommet. "Hvorfor smiler du så mye da?" Hun så rart på meg og smilte. Jeg bare ristet på hode og smilte enda mere.

~~~~~$~~~~~

Oi sann! Ser ut til at Jenny og Zac har noe på gang. Men hvorfor gjorde Jason det mot Zac? Er det et tegn på at han er sjalu eller bryr han seg faktisk ikke og er en dritt som Jenny tenkte om han?

Takk for kommentarer og vote på forrige del, fortsett slik❤️

🙈🙈Var delen bra?🙈🙈
🌹🌹🌹husk å gi delen en vote🌹🌹🌹
👶🏽👶🏽👶🏽👶🏽hva skal babyen hete? Toby, Jake eller Simen?👶🏽👶🏽👶🏽👶🏽

No control...Where stories live. Discover now