KÜÇÜK BİR ALINTI

53.6K 2.7K 28
                                    


Yeni bölüm de akşama geliyor inşaallah.

***********************

Kısa bir yürüyüşün ardından fotoğrafçının da gelmesiyle çekime başladılar.

"Erva hanım Yavuz beyin kravatını düzeltiyormuş havası vererek aşık bir bakış atın. Ve Yavuz bey siz de ellerinizi cebinize koyarak aynı şekilde karınıza bakın."

Fotoğrafçının bu söylemiyle Erva'nın kafasında 'kocanız' sözcüğü tekrar tekrar yankılanmıştı. Önceden sakin kafa ile düşünmeye fırsat bulamadığı kelime daha da heyecanlandırmıştı ki heyecandan Yavuz'un kravatını fazlasıyla sıkmıştı.

"Erva daha ilk günden kocanı boğarak öldürmeyi mi düşünüyorsun ?" dedi Yavuz nefes almaya çalışarak. Genç adam, elini genç kızın elinin üstüne koyarak söylemişti. Şimdi elleri üst üste kravatın üstünde temas halindeydi.

Yavuz'un isyanıyla kafasına hücum eden düşünceleri kenara atıp kendine gelen Erva ilk şaşırsa da kurulan cümleye gülmeden edemedi. Karşısında ki genç, yakışıklı, karizma, maviler ay tamam yeter, sadece Yavuz küçük bir çocuk edasıyla söylemişti cümlesini.

"Pardon..Dalmışım" dedi Erva da gıcıkça bir tınıyla ve gülerek.

İşte o onda profesyonel fotoğrafçı anı yakalamıştı. Genç adam, elini genç kızın elinin üstüne koyarak söylemişti. Şimdi elleri üst üste kravatın üstünde temas halindeydi. Genç kızda gülümseyerek söylemişti. O kadar doğal ve aşık bir fotoğraf çekilmişti.

İlk pozu kazasız belasız atlatmışlardı sonunda.

İkinci poz için farklı bir konsept uygulatmıştı fotoğrafçı. Ve yine üzerine basa basa 'Aşk ile bakın birbirinize' demişti.

Erva fotoğrafçı beyin söylediklerini her ne kadar uygulamaya çalışsa da titremesine engel olamayıp bir türlü rahat hareket edemiyordu. Az önce ki rahatlığı gitmiş kasılmaya başlamıştı. Fotoğraf çekilmeseler ne olurdu sanki ?

Fotoğrafçının dediklerini yaptıktan sonra sıra gelmişti bakışlara. Aşıkça bir bakış atın diyordu adam ama o bakış nasıl oluyordu ki ?

Genç kız tam karşısında duran müstakbel kocasının mavi harelerine sabitledi bakışlarını. Zaten olan o anda olmuştu. Merak ettiği sorusu cevap bulmuştu o gözlere bakınca.

Yavuz da farklı hissiyatlar içerisinde kendisine boncuk boncuk bakan kız da kilitlenmişti adeta. Bu günlük herşeye paydos etmişti o da . İstediği kadar bakabilirdi o güzel gözlere. Ama yarın yine kendini sınırlayacak, olası bir aşık olabilme, bağlanma sorununa karşın tedbirlerini almaya devam edecekti.

LOTUS ÇİÇEĞİ♡ Kitap OlduHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin