SNAPCHAT

2.1K 75 10
                                    

Başlığı snapchat koydum çünkü bununla alakalı. Snapchat i biyor olabilirsiniz ya da bilmiyo da olabilirsiniz her neyse! Video/fotoğraf falan çekerek arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz. Vini de "işsiz" olduğu için abidik gubidik resimler cekip bir de üstüne saçma sapan resimler koyuyor. Tam bir işsizlik örneği. Suan tabletten yazıyorum bu yüzden güncellemiş mi bilmiyorum ama en son paylaştığı uhhmmm yolda gidiyor ve arabanın penceresinde bunu çekmiş akşam vakti gibi bişey ve çizdiği şeylerse UFO lar! Yani diğer bir deyişle uzay gemileri falan da diyebiliriz. Hani şu uzaylıların kullandığı. Ya çok zeki ya da çok... Herneyse ikinci şıkkı atlıyorum.
Bak Vini cim, Vinicius um, Meriç im... Artık her neysen :( Biliyorum azcık azcık saçmalıyo olabilirim ama napiim ki? Bunu yazmadan önce senin resimlerine bakıp kendimi depoladım desem bana " çok mu salak?" Dersin? Herneyse.
Bak canım, Facebook ta "Vini Uehara Turkey" diye bir grup be yaklaşık 7.000 üyesi var. Hepsinin de sana öldüğünü söylememe gerek yok sanırım. Türkiye ye bi kez daha gelsen ölür müsün yaaa c'mon Vini c'mon Vini c'moooonnn diye tezehürat mı yapmamız gerekiyor?
Artık geeeellll gel çok özledik seni be!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 02, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Vini UeharaWhere stories live. Discover now