Adrealin Zirve

44 3 1
                                    

Son ses açtığım telefonumdan alarm sesleri yükselirken tatlı rüyamın bölünmesinden husursuz bi şekilde ayaga kalkmıştım . Evet kalkmışmıştım çünkü alarmı kapatıp hiç zaman kaybetmeden uçarak yatagıma yatmıştım. Sabah uykusu en tatlı şey . Hele de alarmı kapattıktan sonraki beş on dakika yok mu tadından yenmez valla. Neyse ki alarm sesini susturmama ragmen annemin sesini susturmam o kadarda kolay olmuycaktı zaten bende direnmedim ve mecburen annemin " kalk hadi geç kalıcaksın okula " demesiyle ayaklandım. Ha siktir ayağım uff serçe parmagımı onumde masaya vurmamla inledim. En nefret ettigimm. Annemin küfrettigimi duymaması dilegiyle banyoya dogru gittim . Duş aldım saclarimi düzlestirip kot sortumu ve beyaz atletimi giydim. En sevdigim üzerinde sonsuzluk işareti olan kolyemide taktıktan sonra çantama okul kıyafetlerimi koydum. Annem beni ne kadar okula gonderdigini sansada ben dün akşam yeni tanıştığım cocukla bulusmaya gidiyodum. Annemin kahvaltı yapmadan gondermiycegini bildigim icin azima bi iki lokma bisey attım annemi öpüp dısarı ciktim. Cantamı sırtıma aldım ayakkabılarımı giyip eda yı beklemeye basladim. Edanın koşarak ve sırıtarak geldigini gorunce cok fazla beklemedigim icin mutlu oldum . Burnuma gelen aşırı kokularla:
"Knka bu koku ne ya ?"
_Niye yaa kötü mü kokuyorum?
"Parfüm şisesini üstünde kırmıslar gibi kokuyosun kısaca"
_He iyi lan o zaman bende bisey sandım mal 
Sırıtarak bunları söylerken dedigimi olumlu anlamasıda gözlerimi devirmemi engelleyemedi .
Ona dünkü tanıştıgim cocugu ve buluscagimi anlattım . Eda benim adıma heyecandan gebericek durumdayken ben sakin bi sekilde ona veda edip kafeye gittim. Kafeden bi masa gozume kestirip oturdum ve beklemeye basladim .Bi kac dakika sonra telefonum caldı ve özel numara arıyodu. Telefonu acıp karsimdakini dinleminin mantıklı oldugunu düsundüm. Telefondaki erkekti ve bana yanlış masada oturdugumu söyledi ben şaşkın bi sekilde etrafa bakınırken bunu soylemek icin neden özel numardan aramayı tercih ettigini anlamamistim ve birazda tırsmıştım .Telefonu kapattım ve kosarak kafeden dısarı ciktim .Anlasilan bugun aldigim derstte tanimadigim yakisikli kasli cocuklarla bulusmamaktı.Kafeden çıktım karşıya gecmeyi amaclarken cok hızlı bi sekilde karsidan gelen motosikleti sanırım çok geç farketmistim . Motosikletten acı bir fren sesi geldi ben gözlerimi kapatmis bi sekilde canlanmazken gözlerimi korkarak yavasca actığımda aramizda milim oldugunu farkettim . Çok korkmuştum hic bisey diyemedim .Adamin sadece gozleri gozukuyodu.Adam yavasca kaskı başından cıkarırken ben çoktan erimistim . Benden iki uc yaş  buyuk olmaliydi. Ve cok tastı. Cool bi sekilde küçük bi kıza nasihat verirmis gibi benimle konusurken ben onu incelemeye devam ediyodum. Ona azı açık baktıgımı anlamıs olucakki hafif alaylı bi tebessüm etti . ( gülüşünü yedigim ) .
_nereye gidiyosan bırakıyım baya korkuttum seni anlasılan prenses
Demesiyle vercegim tepkiyi bende bilemiyerek
"Okula gidicektim te ben şey oldu ondan şey edemedim "
Yine o güzel gülüşünü etrafa savurarak :
_Atla hadi bırakıyım seni :D
Diyerek kaskı elime uzattı .
Ben yine suratina şapşal şapşal bakarken kaskı kafama gecirdi .
Arkasına atladım ki az once atlattıgı kazadan akıllanmis olmalıydı . Hızlı bi sekilde gidiyoduk rüzgar tenimi ve saçlarımı oksuyodu bu cidden hosuma gitmisti elimi sıkıca beline kavrayıp yol boyu bu sekilde ilerledik.Okulun önüne geldigimizde bi kac tayfa beni gordu ee tabi kaskı cikarip benim oldugumu gorduklerinde dahada sasırdılar . Herkes birbirinin koluna vurup beni kas gozle isaret ediyolardı. Kaskı ona uzattıgımda sadece gozlerini gorsem bile güldügünü anlayabiliyodum çünkü gülünce gozleri iyice yok oluyodu. Bende ona tebessum edip arkasından bakakalmıstım. Ama bugunluk bu kadar adrealin yeterdi. Müdürün ogrencilere :
_Açılın noluyo orada!
Sesiyle irkildim ve hemen okulun icine sızdım . Biri elimden tutup beni kosturarak ilerlerken elimi tutan kisinin eda oldugunu farkettim . Lavaboya girdigimizde eda surekli soru soruyodu son derse kadarda devam etmisti zaten neyseki eve gittim aksam yemegini yedim ve yatagima ellerim acik bi sekilde tavana bakarak yattim sırıttıgimdan adim gibi emindim cunku henuz adini bilmedigim motosikletciyi düşünüyordum. Onun hayaliyle uyuyup kalmıstım bile ..

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 20, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

aşk lazımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin