1.In care ma prezint voua

566 34 1
                                    

Hey !

Eu sunt Elizabeth May, fica zeitei Ate, zeita crimei...stiu, plictisitor nu ? Puteti crede ca e palpitant, adica e zeita crimei si toata cele, dar defapt, e foarte plictisitor.

Cel mai bun prieten al meu e Cody, el e fiul lui Zeus. Ne-am cunoscut in tabara Jupiter, de acolo el ma adus aici, in tabara Half-Blood. Se pare ca tabara acea e cam plina, asa ca uni dintre semizei trebuie adusi aici.

Semizei ? Ciudat, nu-i asa ? Ei bine, exista. Stiu, probabil o sa ma credeti o nebuna, dar zei cat si semizei exista. Chiar si monstri cu care ne confrutam zi de zi.

Aici, in tabara, e foarte plictisitor. Ne invata sa ne luptam, uneori seara ne jucam captureaza steagul. Din cand in cand mergem in misiuni, eu nu am mers niciodata. Cody a mers, 2 de ori, in misiuni prin labirintul lui Dedal, dar asta s-a intamplat inainte ca eu sa ajung in tabara. Chiron, care e in tabara asta de peste 1.000 de ani, m.a ajutat sa-mi aleg arma. Mi-am ales un cutit in ciuda faptului ca "E mai greu sa te descruci cu un cutit, ti-as sugera o sabie".

Eram pe malul mari cu Cody.

-Mereu a fost asa de plictisitor aici ?

-De ce ti se pare plictisitor ?

-Pentru ca facem aceleasi lucruri zi de zi. Ne batem cu monstri cand nu suntem in tabara, iar cand suntem aici invatam sa ne luptam. Nici macar nu avem voie sa stam afara dupa focul de tabara, pentru ca ne mananca herpile.

-E pentru binele nostru, Elizabeth...

-Daca zici tu...

S-a ridicat brusc cand s-a auzit un fosnet langa noi.

Din padure a iesit Adam cu o punga de cipsuri in mana.

-Stiti, chestile astea sunt chiar bune.

-O, Doamne, Adam, ne-ai speriat !! Am crezut ca sunt herpile.

-Ti-am zis, totul e asa de plictisitor...

Zicand asta, mi-am indreptat privirea spre mare, privind valurile care se loveau de mal.

Portalul #PJO Best Fanfic 2015Where stories live. Discover now