23

5.8K 314 5
                                    

Usmiala som sa a následne som svoje pery pritiskla na tie jeho. chytil ma za boky a ľahol si na gauč. chytil lem môjho trička a vyzliekol mi ho. letelo boh vie kam no to ma nezaujíma. S Harrym sme sa tam bozkávali keď sa dverí ozvalo.
"Och bože! Na gauči nebude!" rýchlo som sa pozrela hore a uvidela som tam stáť Zayna s Perrie ruka v rue. Posaduila som sa a zazrela na neho.
"Neviete klopať?!" zdvihla som sa.
"Nebudem predsa klopať vo vlastnom dome!" povedal a nespúšťal zo mňa oči. Harry sa postavil a majetnícky si ma objal čím ma ako keby zakryl pred Zaynovými očami. Usmiala som a povedala som.
"Ty žiarlivka. Zayn ma už videl aj bez nej." zasmiala som sa a pozrela na Zayna. ten si zahryzol do pery. Och nie. jeho to neprešlo.
"Zayn!" povedala som prísne. Zayn sa zasmial a vzal Perrie za ruku hore.
"Vadí mi." povedal zrazu Harry.Neveriacky som sa na neho pozrela.
"Čo prosím?" povedala som zo zdvihnutým obočím.
"To ako sa na teba pozerá. To že s tebou spal . Proste mi vadí." sadol si so založenými rukami na prsiach. preboha . nechápem ho. Zayn je jeho kamarát. jeho ako keby brat. A on na neho žiarli? Preboha veď ja si to s ním ani nepamätám.
"Harry. nikdy som svojeho priateľa nepodviedla!" povedala som mu a sadla som si pri neho.
"Logana si podviedla."
"Aj on mňa. A ak si pamätám bolo to s tebou a aj to sme sa iba bozkávali." usmiala som sa.
"Ale aj so Zaynom. povedal mi to."
"Ja toho Zayna zabijem. Pozri ale jemu som utiekla. Harry prosím ťa. milujem teba . nie Zayna. a Zayn miluje Perrie. Nemám dôvod podviesť ťa." pohladila som ho po tvári a on sa usmial.
"Som rád že to viem." usmial sa a vtiskol mi bozk na líce.
"Tá podpsenka je pekná." zasmial sa a ja tiež.
"No veď jasné. Push-upka . čierno-červená. od koho asi tak je no jasné od teba k mojim 18-tim narodeninám." zasmiala som sa. vzala som si tričko pozrela sa na neho.
"ideme hore?" usmiala som s Harry prikývol. Vstal,cytil ma za ruku a išli sme do chodby a z tade hore po schodoch a k nemu do izby.
"Dám si sprchu ak chceš môžeš nám prichystať nejaký film. Notebook je v šuflíku v stolíku pri posteli." usmial sa a dal mi pusu na čelo. potom prešiel do kúpelne a mňa nechal samú v jeho izbe. prešla som ku stolíku vedľa postele a otvorila prvý šuflík. Vytiahla som notebook a zapla ho. Skvelé on má heslo.
"Zlato? Aké je heslo?" zakričala som.
"Tvoje meno." zakričal mi naspäť. To je milé ale má Charlotte ale Lottie? Skúsim oby dvoje. Takže Lottie fajn. Harolde to si nemal. Teraz viem tvoje heslo. Ale nie robím si srandu. nebudem mu predsa narúšať súkromie. Ale asi sa prihlásim na twitter a facebook nech si pozriem názory na to že sme s Harrym spolu. Hmm zaujímavé. Fizzy mi napísala komentár na facebooku.
Pred pár rokmi sa začala vojna titánov a s mamou sme sa modlili aby ste si pri tých vašich hádkach neublížili. Zaujímavé aký materinský cit majú matky. Rok dozadu mama povedala osudovú vetu "Raz vudete spolu" s Harrym ste sa pozreli na seba a začali ste sa smiať. Neviem či je to tým že e matka ale či je jasnovidka ale vedela som že jej slová sú pravdivé. Neraz sme sa pohádali kvôli tomu že si mi neverila. Držím Vám palce sweethearts a Harry zlom jej srdce a ja ti zlomím väzy.
usmiala som sa a napísala som jej na to.
Sis, neskutočne ľutujem každú hádku s tebou. Ľúbim Vás a tie väzy mu lámať nebudeš musieť. Nepamätáš naše pravidlo? Chlapy nám za to nestoja. :) Dúfam že nás prídete pozrieť cez leto. :)
Fizzy je prihlásená a tak som to využila a napísala jej.
Ja: Felicité :D
F: Charlotte :D
ja: Bože sis ale mi chýbaš.
F:aj ty nám. Dáme skype?
Ja: som na Harryho ntb. :(
F: mám jeho Skype. Volám.
N obrazovke mi vybehla ikonka s červeným a zeleným tlačítkom. Nad nimi bol nápis FelicitéFizzyTomTom88888 volá. (TO NIE JE JEJ SKYPE VYMYSLELA SOM SI HO) klikla som na zelené a na obrazovke som uvidela Fizzy a pri nej Daisy a Pheobe.
"Lottie." skríkli baby. usmialasomsa. Bože nie som s nimi mesiac a oni tak vyrástli.
"Ahojte krásky." zasmiala som sa.
"Ahoj."
**
keď som dovolala z babami,ktoré sasem o týždeň chystajú do izby vošiel Harry s mokrými vlasmi a uterákom obmotaným okolo pása. Takže film sa nebude pozerať. zahryzla som si do pery a ďalej si zapojte svoju predstavivosť. Ležali sme vedľa seba a usmievali sme sa.
"vieš o tom že už sú to druhé rifle ktoré si mi dokazil?" zasmiala som sa.
"Nemôžem za to že ich nosíš." zasmial sa aj on. Svoju hlavu som položila na jeho hruď a on svojuuku prehodil cezo mňa.
"Ľúbim ťa." povedala som a dala som mu pusu na hruď.
"Hmm dobre sa to počúva." zasmial sa a pohladil ma po chrbte.
"pako." zasmiala som sa a vstala.
"Kam ideš darling?" spýtal sa.
"no teraz idem k tebe do sprchy ,potom mi ty donesieš z mojej izby veci a pôjdeme dole." usmiala som sa a dal mu pusu na líce. kráčalaom k dverám od kúpelne a otvorilasom dvere.
*****
Bože aký sú sladký. Zlatíčka. Tak sweethearts páči???

One HouseWhere stories live. Discover now