01

15.2K 481 13
                                    

Nasadla som do lietadla a dala si do uší slúchatká. Už sú to skoro 2 roky čo som sa s Tommom nevidela. Okrem tých pár hodín čo sme spolu strávili sme sa viac nevideli. A teraz majú celé leto voľno ale nemôžu odísť z Londýna kvôli pohotovosti. Tak ma Louis zavolal na celé leto k nim. Je to úžasné ale je v tom malý háčik. Bude tam Harry. Keď som bola mladšia zaľúbila som sa do neho, no on si to nevšimol a stále ma urážal. Loui hovorí že ma iba podpichuje , ale ja o tom viem všetko . Keď raz odchádzali Harry mi ešte poslal esemesku a tam stálo : Čo trapka?! Už si videla twitter? Máš tam fotku v spodnom prádle. :D :D Áno , špehoval som ťa aby som sa ti mohol pomstiť za tie vyžehlené vlasy. A viem aj to že si do mňa nenormálne zaľúbená. Hovorím ti len jedno , nikdy spolu nebudeme. S takou zmachlenou kravičkou by som nikdy nechodil.

Strašne ma to zranilo. Každé jedno slovo som si prečítala minimálne 10x. Z twitteru som fotku ihneď vymazala. Aj keď ju už videl snáď každý, nikto okrem bulvárov to neriešil. Povedala som si že mu to vrátim a tak som zavolala Niallovi.

Flashback

-Hej, Niall. Máš chuť potrápiť Harryho? - povedala som a uškŕňala som sa nad pomyslením ako strašne mu to ublíži. V tom čase chodil s Taylor, a nikto z ich skupiny ju nemal rád. Tak som sa im rozhodla pomôcť.

-Vieš, že som pre každú srandu.- povedal a cítila som ako sa usmieva.

- Musíme ho nejako rozoštvať s Taylor. Miluje ju tak ich rozštveme. - potichu som sa smiala.

-Eh... Lottie. Ja viem že ho máš rada, ale toto je moc. - povedal a úsmev mi opadol. V ten moment ako mi prišla sms , som ho znenávidela.

-Nie Niall. Bola to platonická láska. Videl si čo mi urobil na twitteri?! JA sa musím pomstiť.- každé jedno slovo som mu zvýrazňovala.

-Ah..zabudol som. Áno videl som to.- povedal ale nevyznelo to že by ho to mrzelo.

-NIALL! ach.. dobre takže takto...plán je takýto. Ty Harryho musíš odfotiť ako si to s Taylor užíva a potom mi to pošleš, a ja to upravím vo photoshope. potom ti pošlem naspäť a ty sa mu nabúraš na twitter a pridáš to. - môj plán bol dokonalý, teda aspoň som si to myslela.

-Uvedomuješ si, že to má veľa nedostatkov? Ja Harryho nebudem fotiť pri tom s Taylor, a už duplom to nebudem posielať tebe Lottie.

-A keby ti poviem, že keď prídeš vezmem ťa na obed a môžeš si objednať čokolvek chceš a budem to platiť ja? - vedela som že to príjme.

-Dobre, ale pred Harrym, ja s tým nič nemám . Dobre? - prikývla som a potom som si uvedomila že ma nevidí.

-Jasné. Čakám na fotku. Ahoj.- povedala som a típla som to. Asi tak o 5 hodín mi ju Niall poslal a ja som sa úplne zhrozila, najlepšie na tom bolo to že tam bolo vidno Taylor-inu tvár , takže to bude ľahšie upravovať. Rozhodla som sa že tam dám svoju fotku, to mu ublíži najviac na svete. Upravila som to a poslala Niallovi. Odpísal mi Och bože on nás zabije. Ps. Je to vydarený výtvor.

Na druhý deň som otvorila twitter a krásne sa tam na mňa pozerala fotka ktorú som vytvorila a k tomu bol popis. Really nice night , babe. xoxo /Naozaj krásna noc, babe/ Začala som sa smiať a v tom mi do izby vbehla mama a v ruke držala mobil. Podala mi ho a bolo vidieť že jej myká kútikmi.

-Áno?- zasmiala som sa.

-Lottie, toto si prehnala . Niall všetko priznal.- počula som bratov hlas. Pocítila som nervy na Nialla ale zároveň som bola rada , pretože Harry vedel že som to bola ja.

-Ale no ták Louis. Nehovor mi že si sa nesmial.- smiala som sa a ľahla som si.

-Dobre, smial som sa.- šepkal -ale ako Harryho najlepší kamarát a tvoj brat je mojou povinnosťou povedať ti, že tvoj plán sa ti vydaril. -smial sa - Taylor sa s ním teraz háda, že ju podviedol. Samozrejme cez mobil. Och NIE! NIE HARRY, NEDÁM TI JU!- kričal Louis a ja som pocítila úzkosť v bruchu. Toto bude drsné.

One HouseWhere stories live. Discover now