BÖLÜM 12 - Paranormal

16 0 0
                                    

                     Akşam annemin yeni iş yerinde ki arkadaşlarıyla görüşmesi vardı .Beni ve kardeşimi de çağırdı .Ben gitmek istemedim .Evde oturup biraz kafamı dinlemek istiyordum .Hala olayın şokunu atlatamamıştım .Kolunda gördüğüm o sembol ...Kolyedeki sembol ile aynıydı .Peki şimdi o kolye nereye gitti ?Onu çekmeceye koyduğum günden beri hiç görmedim .

                      En sonunda evde tek başıma kaldım .Odama çekilmiş ,müziğimi dinliyordum .Yaklaşık yarım saat sonra zil çaldı .Kapıyı çalan Dante'ydi .Onu içeri çağırdım .Odama çıktık .

''Angela ?''

                     Ses vermedim .Dalmış gitmiştim .Omzuma dokunduğu zaman kendime geldim .İstemsiz bir şekilde ona sarıldım ve ağlamaya başladım .

''Dante ...Ben iyi değilim .Neden ...Neden kendini öldürmek istesin ki? Anlamıyorum .''

                     O an hiçbir şey diyemedi .Yüzünde daha önce hiç görmediğim bir ifade vardı .Hatta birden fazlaydı .Korku,endişe ,nefret ,öfke ... Hepsi bir aradaydı .

''Angela... Şunu bilmeni istiyorum ki ,ben senin hep yanındayım .Bunu asla unutma .Seni asla bırakmam.''

''Sağol .Bu arada buraya ne için gelmiştin .''

''Senin iyi olup olmadığını görmek için .''

                     Yalan söylüyordu .Başka birşey vardı .Bunu o an fark edememiştim .Onun o harika gözlerine bakakaldım .Beni öpmesini bekledim .Bu isteğimi anlamış olmalı ki öpmek için eğiliyordu .Tam öpecekken ,biri beni aradı .Romantizmin içine etmek böyle oluyordu işte. 

''Alo ?Cindy ...Sakin ol nerdesin ?Ne oldu anlat ?Söyle artık !''

                     Olamaz .Bu imkansız ...Nasıl ? Telefon elimden düşüverdi .Dante ne olduğunu sordu .

''Alice ...öl ...ölmüş.''

                     Dante yutkundu .Yine yüzünde o korku belirdi .

                     Hemen evden çıktık ve olay yerine gittik .Etrafta büyük bir kalabalık vardı .Aralarından hızla geçtim .Bu da neydi böyle ?Kafası ,elleri ve ayakları yüz seksen derece dönmüş bir şekilde yerde yatıyordu .Karnı deşilmiş bir haldeydi .Bütün organları dışardaydı .Onu görür görmez midemde ne var ne yok boşalttım .Diğer arkadaşlarımda çığlık çığlığaydılar .Kendimi yerde buldum .Bayılmıştım .Dante beni ambulansın oraya götürdü .Uyandırmaya çalışırken ,John geldi .

''Kes şunu yeter !Angela'yı seviyorsan kes!''

''Ben yapmadım! Bırak beni .Bu işin arkasında ben yoktum .''

''Kim yaptı peki !''

''Diğerleri !Diğer iblisler .''

''Onlar ner...''

''Angela'yı biliyorlar .Onu okuldan kaçtığımız gün bara götürdüm .Ona bu kadar aşık olabileceğimi düşünmemiştim, tamam mı ?Pişman oldum .Babam ,annem ver diğer iblisler şimdi Angela'nın peşindeler .''

''Seni pislik !Arkadaşları ne alaka ?Neden onları öldürüyorlar .''

''İlk önce sevdiklerinin peşine ,sonra onun peşine düşecekler .Planları bu .Bu yüzden Angela'nın yakınında durmam lazım anladın mı ?Onu koruyabilirim .''

''Onu bende koruyabilirim .''

''Beni güldürme John .Bunu ikimizde çok iyi biliyoruz ki ben senden daha güçlüyüm .''

                    Kendime geldiğimde Dante'nin elini tuttum .John bunu gördüğünde büyük hayal kırıklığına uğraşmış gibiydi .Dante yanıma eğildi .Kulağına fısıldadım .

''Elimi bırakma ne olursun .''

''Asla ama asla elini bırakmayacağım .Sana söz veriyorum .''

                  John oradan uzaklaştı .Olay yerine geri döndü .Bense ambulansta Dante'yle başbaşa kaldım .

                   Ertesi gün karakoldan yine beni çağırdılar .Bu sefer bende merak ediyordum .Gizli kamera o an herşeyi çekmişti .Marketten çıkmış arka tarafta sigarasını yakmıştı .O sırada sanki bir ses duyar gibi oldu .Etrafına bakınıyordu .Birden sigarasını ve çantasını yere düşürdü. Karşısına korku içinde bakıyordu .'Gelme! ' diye bağırıyordu .Geri gide gide en sonunda duvara yaslandı .Onu birşey boğazından tutmuş havaya kaldırıyordu .Ama kimselerde yoktu .Havadan yere çakıldı .Baya bir havaya uçtu .Öyle ki bir an kameradan yok oldu .Yere çakıldığı zaman sanki ellerini ve ayaklarını biri tutuyormuş gibiydi .İlk önce ayakları ,sonra elleri ,en sonsa kafası dönmüştü .Daha sonra karnını birileri deşiyor gibiydi .Sanki korku filmi izliyor gibiydim .Paranormal olaylar vardı belli ki .Yanımda ki poliste ,bende öylece kalmıştık .Bu nasıl oldu hiçbir fikrimiz yoktu .

                 Vücudu incelediğimiz zaman ise direk koluna baktım .Bakmakta haklıymışım da .Yine ...yine o sembol vardı .En sonunda bu işte paranormal birşey olduğunu anlamıştım .Bugüne kadar bu tip şeyleri hep filmlerde görürdüm ama artık işler değişti .Bende artık bir filmin içindeydim .

DANTEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin