Cand el ii pune intrebarea

223 18 3
                                    

Nico pov

Astazi am avut karate iar si nu eram intr-o stare prea buna. Am intrat in apartament si am trantit usa dupa mine. Mi-am aruncat geanta in perete si am dat cu piciorul nervoasa in masuta de cafea. Am reusit sa o crap, dar apoi m-am lasat pagubasa pe canapea. Iar am fost cu capul prin nori in timpul unei lupte si am pierdut! Prima saptamana am inteles, dar asta e a doua saptamana in care mi se intampla acelasi lucru la fiecare antrenament! Simt ca innebunesc! Iar toata sala razand de mine si senseiul dezamagit, nu ma ajuta de loc!

Singura persoana care imi mai calmeaza nervii este Leo. Ne-am mai intalnit de cateva ori serile trecute. L-am invitat la mine sa ne uitam la Razbunatorii. In timp ce eu salivam la propriu dupa Tony Stark, el parea agitat, de parca urma sa darame cineva usa si chestii de astea. Desigur, nu am putut sa nu observ ca nu ii placea cand reactionam la baietii din film cu "OMG! Cat de dragut e!" sau "E asa de super!". De cateva ori ne-am si tinut de mana in timpul filmului, iar eu am plans aproape la fiecare moarte, deci m-am cam facut de ras.

Si uite asa am ajuns sa visez cu ochii deschisi la Leo, cand nici cu doua minute in urma eram un pachet de nervi. Imi doream sa pot sa-l imbratisez chiar acum, aveam nevoie de zambetul lui linistitor...gandurile mi-au fost intrerupte de o bataie usoara la geam. M-am dus acolo si l-am vazut pe Leo zambindu-mi ciudat.

-Hey, ce mai faci?am intrebat eu deschizand geamul si dandu-ma un pic la o parte ca sa il las sa intre. Ciudat era ca pur si simplu a stat acolo, fara sa zica nimic, parea sa se uite prin mine, nu la mine, iar zambetul lui era atat de fals incat ziceai ca e constipat.

-Leo, nu vrei sa intri?!am intrebat eu simtindu-ma ciudat.

-Ah...eu..., s-a balbait el uitandu-se la mine. Vrei sa fi iubita mea?

Ce??????? Am ramas blocata la ce tocmai a zis.

-Adica...eu...te iubesc si nu mai pot sa mi te scot din cap! Chiar te iubesc..., a zis rosind un pic prea mult.

Nu mai aveam cuvinte! Ramasem blocata uitandu-ma la el.

-Dar daca tu nu..., a inceput Leo, dar l-am luat in brate oprindu-l din vorbit.

-Da!am zis eu nevenindu-mi sa cred ca asta chiar se intampla.

L-am simtit pe Leo cum respira usurat si m-a luat si el in brate.

-Vrei sa ne uitam la Space Heroes?am intrebat eu iesind din imbratisare. Nu ma mai uitasem la serialul asta TV, dar nu mai erau alte chestii interesante. Se pare ca Leo il stia, pentru ca a ajunsrepede la canapea si a aprins televizorul, fiind deja corupt de actiune. Ce dragut, e fan Space Heroes!

Maya pov

Astazi nu era o zi prea frumoasa, eram la liceu nu prea imi era mintea la ore, gandurile mele erau indreptate spre Donnie si la ochii lui verzi. In clipa de fata eram la ora de fizica, profesorul nu stiu ce facea, ma gandeam oare cum ar arata Donnie ca om fara tricou. Da, aveam niste ganduri un pic cam perverse.

Profesorul:Domnisoara! Domnisoara, ma auzi!

Maya:Da (sperindu-ma si cazand cu scaunul pe spate)

Restul clasei a ras.

Profesorul:Daca gandurile va zboara in alta parte, mai bine nu va deranjati sa veniti la ore!!!

Maya:Nu se va mai repeta, inca o data imi cer scuze...

Dupa tot incidentul de astazi, trebuia sa ma intalnesc cu Donnie.Urmam sa ne întâlnim; ultima oare cand ne-am vazut ne-am uitat la X-men nu rezistam sa nu casc gura si sa salivez la corpul bine lucrat a lui Wolverine. Era clar aveam o problema...

Donnie trebuia sa vina din clipa in clipa dar parca nu mai ajunge. Intotdeauna venea la fix. Ma uitam incontinuu pe geam dar nu mai aparea, cand aud sunetul soneriei de la intrare am alergat repede spre usa era Donnie.

Maya:Credeam ca nu o sa mai ajungi. Ti s-a intamplat ceva?

Donnie:Nu, dar...dupa a tacut brusc uitandu-se in alta parte.

Maya:Ce este, ma speri?

Donnie:Doar ca....

Maya:Spune!

Donnie:Te iubesc! (Spunand cu voce tare)

Am ramas uimitata.

Donnie:Iti inteleg tacerea, daca tu....

Doar am sarit in bratele lui si am spus: Da!

Viata mea cu o testoasa (TMNT fan fiction)Onde histórias criam vida. Descubra agora