Lange nacht

6 1 0
                                    

Danny P.O.V
Eleanor lag tegen me aan te slapen. We zitten al meer dan 3 uur in deze jeep. De meeste lagen te slapen. Behalve ik en Rafe. Rafe heeft me veel verteld. Hoe het ging in Frankrijk. Maar hij vroeg ook iets over Evelyn. Ik heb het hem vertelt. Hij is kwaad. Niet alleen dat maar ook verdrietig. Hij voelt zich verraden. "Danny?." "Ja." "Heeft ze het nog wel eens over mij?" "Eerlijk gezegd niet." Hij knikte. "Danny beloof me een ding. dat je Eleanor nooit in de steek laat. Dat je haar nooit pijn zult doen. Oke." "ja beloofd." "ik wil niet dat je net als mij eindigt. Ik heb haar achter gelaten. Ik had nee kunnen zeggen. Maar dat deed ik niet. Jullie dachten dat ik dood was dus ik heb haar veel pijn gedaan." "Rafe, je hebt het juiste gedaan. Jij kon toch niet weten dat het een jaar ging duren tot je terug kon." Eleanor bewoog ze wat. "Wanneer mogen we de jeep uit?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik word hier echt gek van." Rafe keek kwaad voor zich uit. ik begon door haar haren heen te strelen. Ze lag zo vredig in mijn armen. Jessie lag bij Rafe. Hij heeft haar een verhaal vertelt en toen viel ze in slaap. Eleanor viel bijna gelijk in slaap. Ik ben niet eens moe. Maar dat zal straks wel komen. We moeten zeker 10 uur rijden. Dus nog 7 uur hebben we nog. Ik denk als we op de helft zijn dat we effe de jeeps uit mogen. "Jij hebt echt geluk Danny." "Rafe jij ook. Je leeft nog. En je heb gevochten voor vrijheid. Geloof me Rafe maar er zal nog meer geluk komen dan je nu al hebt."

Eleanor P.O.V
"Danny? Wat is er." hij keek me emotieloos aan. "Niks." "wel er is wel wat." zijn handen zaten onder het bloed. "Waarom heb je overal bloed aan je handen?" Hij liep dichter naar me toe. "Danny je maakt me bang." hij haalde iets achter van zijn rug vandaan. Het was een hoofd. Het hoofd van Jessie. "Danny! Waarom?" "Ze liep in de weg." "Wat?" "Eleanor ik wil dat niemand in de weg loopt. Ik wil dat onze relatie normaal verloopt. Hoe het hoort. En niet dat iemand de hele tijd in de weg loop." "dus je hebt haar vermoord?!" Ineens greep hij me vast. "Niet zo schreeuwen tegen me!" "Au. Danny laat me los je doet me pijn." hij kneep harder. "Danny..." tranen rolde over mijn wangen heen. ineens liet hij los. "Eleanor sorry. Maar dit is voor onze eigenbestwil." "Danny....." "Ik wil dat je nu je kop houdt." "Maar." "ik meen het kop houden!"
~~~~~~~~
Ik schoot recht op. Zweet liep over mijn voorhoofd. "Ssst is al oke. Ik ben bij je." Danny kuste mijn voorhoofd. mijn hart ging te keer. "Ssst het was maar een nachtmerrie." Hij wreef over mijn rug heen. "Wil je er over praten?" Ik schudde mijn hoofd. Ik begon in paniek Jessie te zoeken. "Waar is Jessie?" "Hier bij mij." ze lag in Rafes armen. Ik knikte. "Angel van me. Wat het zo'n erge nachtmerrie?" Hij noemde me angel. "Ja." gelijk trok hij mij naar zich toe. "Het komt wel goed. Ik ben bij je. En Rafe is er. Er zal niks gebeuren." "Ja. Wij beschermen je wel." "Dankje." Rafe en Danny keken heel trots. "Danny.... ik hou van je." "ik hou ook van jou." hij gaf me snel een kusje. "Probeer nog maar wat te slapen." Ik schudde mijn hoofd. "oke. Dan blijf je gezellig wakker met ons."

------------
Hey, hoe vinden jullie het verhaal al. Ik hoop goed. Ik doe mijn best. :)

Ik doe normaal nooit echt promotie geven. Maar deze keer wel.
Ik zou het erg leuk vinden als jullie deze lieve meid gaan volgen of haar boeken gaan lezen. -----> Manon--

Al vast bedankt :)
Xx

WarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu