16.Bölüm -Yanlış anlaşılma

890 41 9
                                    

Bunu lütfen okuyun önemli

Arkdaşlr aklımd kitap için farklı kurgulr var bu yüzden herşeyi ypbilirim Brışı2. kitapta kldıra bilirim bilmiyorum Ama her an herşey olabilir yani .Bu arada finale yaklaştıkkk.Aptl yzrınız 1 kiitptn fazla kitpla lgilenemediği için bu kitabı erken bitirmeyi düşünüyor :D .Geçenlerde yeni kurgu geldi aaklım şu an çalışmalarımda 8 tane falan kitp var eğer o kurguyuda eklerem artık skafjsdafg Ya bn mnyağım ya nyse çoooooook uzun zamandır pylaşmıyordum büyük ihtimalle çok kısa bi bölüm ehehehe .NYse iyi okumalar 

**************

Dün sabah Kamp Alanından ayrılmıştık Yine dersler bşlmıştı Hızlıca taytımı ve Sporcu atletimi giydim saçlarımıda at kuruğu yaptım .Karaografi dersinin olduğu kulübeye girdim ve ısınma hareketlerini yapmaya başladım .Ayça bu aralar bana soğuk davranıyordu nedenini bilmiyorum ama bu beni biraz üzüyor. Hoca içeri girdiğin herkes tek tek ona verilen dans kareografisini yapıyordu .Sıra bana gelince şarkının bşlamasını bekledim şarkı başladığında  dans etmeye başladım bacaklarım uzun olduğu için dans etmem daha kolay oluyordu .Hızlıca dansımı bitirdim  . Birkaç kişi daha dans ettikten sonra dersimiz bitmişti tam çıkacağımız sırada hoca bizi durdurdu .

"Çocuklar biliyorsunuz 5 gün sonra kamp bitiyor  .Bu yüzden kardeş kampımız ile birleşicez boş olan klübelerde kalacaklar  ."

Herkes bu konuyu konuşmaya başlamıştı şimdi neden böyle bişi yaptılar yea bn mutluydum . Kampın sonunda yarışma olacaktı ama bn hala ne söyleyeceğimi bilmiyorum  .İleride Ayçayı görünce hemen yanına gittim

"Kankaların en  besti nasılsın."

"İyi işte ."

"Ayça .Noluyo sana bilmeden kötü birşeymi yaptım bu ne soğukluk .Senin bu soğukluğun sayesinde penguen oldum. "

"Hayır sen birşey yapmadın ."

"O zaman niye böylesin ."

"Ben ...Galiba .Şey .Be-Ben Demirden hoşlanıyorum ."

İlk başlarda gözlerimi pörtlettim sonra piç sımayıl yapıtım .

"Kanka düğün ne zaman ."

"Ne düğünü gerizekalı ." diyerek kafama vurdu sonrada kahkaha attı .Barışın Kulübesinin önüne gelmiştik .

"Ayça gel bi Barışa bakalım "dedim ve Barışın kulübesine ilerledim kapısı hafif açıktı .Kapıyı açıp içeri girdiğimde olduğum yerde donakalmıştım gözümden bir damla göz yaşı usulca yanaklarıma indi .Barış yatakta yatıyordu ama yanında bir kız vardı  (Multide) .Kızın saçları Kızıldı  .Kız hafif kıpırdandı ve uyandı .Yemyeşil gözleri vardı  .Bizi görünce hemen Barışı dürtmeye başladı .Barış kafasını kaldırıp kıza baktı kız birşeyler söyledi .Barış kafasını çevirip kapıya baktığında gözlerş fal taşı gibi açıldı hızla yataktan kalkıp yanıma geldi  .

"Buse bak açıklayabilirim ."dedi .Tiksinircesine ona baktım .Ayça kolumdn tutup beni dışarıya çekti .

"Artık  burda bir işimiz yok yürü Buse "dedi .Hızlıca bizim kulübemize gittik hala donmuş bir şekilde duruyordum ve ağlıyordum .Ayça ise sinirle birşeyler söylüyordu .Artık hıçkırarak ağlıyordum .Beni aldatmıştı . Yüzüme inen sert tokat ile kendime geldim .

"Buse iyimisin ."

"Hayır değilim .Ama üzgünde değilim artık içimde sadece tiksinti var ."

"Buse biliyorum berbat bişey ."

"Umrumda değil artık" dedim .Hyr umrumdaydı beni aldatmıştı .canım yanıyordu hemde çok yanıyordu ama umrumda değil artık o piç kurusu.Hızlıca yataktankalktım.

Müzik Okulu ♚ ♛Müzik kampı♔ ♕Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin