7

42 2 0
                                    

Louis part.
Continuam sa ne sarutam salbatic ,Imi dadusem camasa jos ea isi plimba lent mainile pe muschii mei .Ah ce bine era .I-am desfacut doar la nasturi camasa  si continuam sa o sarut si sa o pipai pe "comorile ei ".
I-am dat jos fusta cu o mana ,cealanta fiind ocupata cu sânul ei .Ea mi-a deschis cureaua  si nasturele de la pantaloni .Am intins-o pe canapea si m-am pus peste ea .O sarutam lent si umed pe gat ,imi placea enorm sa o aud cum geme si cum isi infigea unghiile in spatele meu .
-Te vreau printeso ...
Atat am spus ea a zambit si si-a pus picioarele in jurul meu .Mi-am dat jos pantaloni  si mi-am lipit corpul de ea .
Zendaya part.
Ah adoram sa ii simt saruturile pe pielea mea fina ,sa ii simt mainile mari plimbandu-sa pe corpul meu .Mi-a desfacut sutienul  si a inceput sa imi sarute sanul drept si pe celalant sa il maseze usor  .Imi provoca o placere de nedescris ,gemeam usor la fiecare atingere a buzelor lui pe sanul meu...
Intr-un cuvant uitasem de fata care am fost candva si m-a lasasem prada tentatiei si atingerilor lui ce imi trimiteau fiori reci in corp .Respiram greu in timp ce el ma saruta pe gat ,aerul meu cald atingandu-i gatul .
-Ah ...
Atat am spus cand am simtit dinti lui in pielea gatului meu . El a zambit si a sarutat semnul . Mi-a dat jos lenjeria intima din dantela neagra si a inceput sa imi maseze zona lent facand miscari circulare cu degetul .Gemeam cat ma tineau plamani ,mi-am infipt unghiile in spatele lui si a gemut .
-Te vreau papusa !
A spus excitat .
-Atunci fa-ma a ta !
Am zis muscandu-mi buza de jos si dandu-i drumul incet .
Si-a dat jos boxeri si ochii mei au cazut direct pe "amicul " lui .S-a pus din nou peste mine si m-a penetrat .Am tipat cand am simtit durerea ,pe urma am simtit doar placere ,el facea miscari lente in mine patrunzand tot mai adanc . Dupa o ora am terminat amandoi treaba  ,ne-am imbracat amandoi si am plecat spre casa .

10 in a billionWhere stories live. Discover now