5

44 3 0
                                    

Louis part.
Am mers in camera mea si am inceput sa imi caut haine pentru sedinta de la firma . Am ales in costum blue-marin , o camasa alba , si pantofi din piele maro inchis . M-am imbracat repede si am pornit catre firma .Dupa ce am condus o jumatate de ora am zambit cand am vazut cladirea imensa pe care scria cu litere auri "Tomlinson Corporation ".Am intrat in cladire salutand paznicul doar printr-o simple miscare a capului .
Am luat liftul care m-a dus fix la ultimul etaj acolo unde se afla biroul meu . Am intrat aruncandu-mi mapa cu dosare pe canapeaua din piele neagra , m-am asezat pe scaunul de la biroul meu si priveam panorama , imaginea orasului , prin minte imi treceau doar lucrurile facute cu noua "tarfa" , nu era o tarfa deoarece eu sunt primul care a atins-o .Ma simteam mandru de ce facusem .
Ma intorc spre usa vazand-o deschizandu-se si pe ea intrand prietenul meu cel bun dar totodata si asociatul meu .
-Styles ma bucur sa te vad !

-Si eu Tomlinson !
A zambit siret specific lui .
-Deci cum iti merge , am auzit ca ai o tarfa noua ?
-Da am .
-Si cum e ? Te satisface ? E frumoasa ? Are forme ?
-E perfecta o brunetica cu ochii albastri cuceritori , corp perfect , fund numai bun , sani perfecti conturati mai pe scurt un corp de zeita .Si ma satisface la maximum !
-Hmmm suna super bine , ce zici nu vrei sa mi-o imprumuti si mie pentru o noapte sau sa o facem in trei aici in birou ?
-Nu o dau si nu o impart desi imi place idea de threesome .
-Adu-o aici si facem .
-Nu . Sti ca nu imi place sa impart .
-Si ce ai de gand sa faci cu ea ?
-Vreau sex ! Fierbinte ,nebun , dezbracat , ud , lipicios ... O vreau deasupra mea sa imi zgarie pieptul cu unghiile .Vreau Luna plina , hainele noastre sa fie aruncate pe jos si muzica data tare .O vreau sa o aud tipand , sufland, sa o vad atingandu-ma frecandu-si minunatia de "comoara" mea ,sa o vad sugandu-l  si sa i-o trag tare .
-Wow dar ai dorinte frate ... !
Zendaya part .
Eram singura in toata casa , m-am imbracat doar intr-o lenjerie intima si in sutien ambele cu model florar si mi-am luat un halat transparent .M-am asezat pe canapea si am inceput sa butonez telecomanda in speranta ca am sa gasesc ceva interesant .Totul era plictisitor in lipsa "stapanului " meu .O parte din mine il vrea cu disperare , iar cealanta imi spune sa fug .
Dar nu amnsa fug , mie frica ca el le-ar putea face rau parintilor mei .Dupa doua ore de stat singura , aud un zgomot de masina si il vad pe el coborand . Pe fata mi-a aparut un mic zambet .De mica nu mi-a placut singuratatea ,el a intrat in casa a venit in living si cand m-a vazut si-a muscat buza , sa asezat pe canapea si ma privea insistent .
"Hm poate ar trebui sa imi schimb comportamentul , sa fiu exact cea ce isi doreste el .Si asta am sa si fac , am sa ii ofer placere .Vechia Zendaya nu mai este ! "cam asta imi spunea mintea la ora asta .M-am indreptat catre el incet si ma  opresc in data lui .
-Bine ati venit domnule ! - a zis pe un ton senzual si destul de lent .
-Bine te-am gasit frumoaso ...-a spus el in timp ce ma analiza , mi-am trecut limba peste buze intentionat numai ca sa il provoc .
-Vreti sa va ajut sa va da-ti jos costumul domnule ? -am intrebat eu muscadu-mi o unghie .
-Da iubire ...-a spus zambind .
M-am apropiat de el si am inceput sa ii desfac camasa , dupa ce i-am deschis toti nasturi mi-am trecut mainile peste abdomenul lui bine lucrat . El ma privea muscandu-si buza lent .
I-am deschis si cureaua , fermoarul si nasturele de la pantaloni si ochii mi-au cazut pe umflatura din boxeri , mi-am muscat usor buza si m-am asezat in poala lui fix pe membrul sau.A zambit .
-Vrei joaca papusico ?-ma intrebat punandu-si mainile pe  fesele mele .
- Da domnule - i-am soptit usor la ureche .
A zambit iar eu m-am asezat usor pe membrul lui .
El ma plimba usor pe el frecandu-l de feminitatea mea usor .Am gemut usor printre dinti datorita placeri care mi-o oferea .Am inceput sa il sarut cu pasiune si sa ii musc buzele lent . El isi plimba mainile pe spatele meu ajungand la capsele sutienului si desfacandu-le usor .
L-am ajutat si mi-am dat jos sutienul aruncandu-l prin camera .El si-a pus mainile pe sanii mei masandu-i lent si tragand usor de sfarcuri .Am inceput iar sa il sarut salbatic coborand  in jos pe gat , muscandu-l si lasandu-i un semn destul de vizibil .
El si-a tras in jos boxeri si si-a luat masculinitatea in mainii masand-o usor .I-am dat usor mana la o parte si am inceput o masez eu usor .M-am ridicat din poala lui si mi-am dat jos lenjeria .Am stat in fata lui cateva minute , timp in care imi masam lent sanul stang si in acelas timp mi-am muscat unghia . M-am asezat in genuchi intre picioarele lui si i-am luat membrul intr-o mana si il frecam usor provocandu-l sa geama de placere . I-am sarutat usor varful si am trecut cu limba de jos in sus de mai multe ori ,el gemea , il bagasem in gura si am inceput sa il sug lent lingandu-ul usor .
Dupa repriza de blowjob  m-am asezat in poala lui iar el m-a penetrat ,patrunzand adanc .Scoteam din gura numai gemete de placere . El se misca lent in mine facandu-ma sa gem in mod accelerat .
Dupa doua ore de sex salbatic m-am asezat epuizata cu capul pe pieptul lui , l-am satutat usor pe piept si l-am imbratisat .
-Ai fost minunata ! Minunata , iubire ..
-Multumesc domnule .
Mai spre Seara am mers amandoi in dormitor unde am adormit unul in bratele celuilant .

10 in a billionWhere stories live. Discover now