SEÇ BİRİMİZİ MYUNGSOO.

29 4 2
                                    

"WENDY?!" hayır bu olamaz ortaokulda ben inek öğrenciydim ama yinede okuldaki en güzel kızdım yani erkekler için wendy nin erkek arkadaşı bana bir zaman çıkma teklifi etti bense kabul etmedim ama wendy bunu hiç kabullenmedi ve hep bana ve fei jia mine zorbalık yaptı o ve takımı. peki myungsoo nun onun yanında ne işi var bir dakika wendy nin sesi beni düşüncelerimden böldü " OOO BAKIN BURADA KİM VARMIŞ KÜÇÜK SÜRTÜK VE KANKALARI MİN JIA VE FEI GÖRÜŞMEYELİ UZUN ZAMAN OLDU KÜÇÜK FAHİŞELER" dediği anda bir tane tokat fırlattım ve konuşmaya başladım "BANA BAK EĞER BİRDAHA BANA VE ARKADAŞLARIMA FAHİŞE DERSEN SENİ YAŞADIĞINA PİŞMAN EDERİM ANLADINMI BENİ" ve birden beni kahredecek kelimeleri söyledi "AA AMA ÖYLESİN ZATEN BABANDA SENİ SATTI YANİ SATILIKSIN ÖYLE DEĞİLMİ" deyip cüzdanındaki tüm parayı üstüme yağdırdı tam bir tokat daha atacaktımki bir el bileğimi kavradı. bu myungsoo ona baktığımda sanki beni unutmuş gibi bakiyordu. oysaki ben her dakika onu düşündüm. ben wendy ye baktığımda hemen gelip myungsoo nun elini tuttu ve sanırım onlar sevgiliydi birden gözümden gelen yaş ile ağladığımı anladım ve myungsoo nun elini elimden çektim ve arkama bile bakmadan baş hekimin yolunun odasını tuttum...
MYUNGSOO'DAN
Elimi elinden çekti ve arkasına bakmadan gitti. gözlerine baktığımda sanki bana romeo ve julietteki juliet gibi bakiyordu ben ne kadar umursamasamda onu seviyordum bundan eminim ve sanırım oda bana karşı boş değil wendy elimi tuttuğundaki ağlaması buna bir işaretti.
BAE SUZY'DEN
Baş hekimin odasına gittim ve konuşmaya başladım ve elimdeki kağıdı ona uzattım "ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA BEN YAPAMAYACAĞIM İSTİFA EDİYORUM" baş hekimse karşıma geçip kararlı bir tonda konuştu "BAK SUZY SANA BAĞIRDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM AMA BU İSTİFA MEKTUBUNU KABUL EDEMEM ÇÜNKÜ SEN HASTANENİN KALBİSİN EĞER GİDERSEN BU HASTANE YIKILIR VE SAKIN BİRDAHA AĞLAMA ÇÜNKÜ AĞLADIĞINDA SEN BU HASTANENİN KALBİ OLDUĞUN İÇİN HERKEZDE SENİNLE AĞLAR" dedi dediklerine karşı gururla gülümsedim ve baş hekimde istifa mektubumu yırttı bende gururla gülümsemeye devam ederek odadan çıktım ve hastanenin merdivenleribe doğru yürüdüm ve merdivende öpüşen bir myungsoo ve wendy gördüm. myungsoo beni gördüğünde hemen yanıma doğru koştu ama ben arkamı döniyim derken kolumu tuttu bense kızgınlıktan myungsoo ya bağırdım "SEÇİMİNİ YAP MYUNGSOO YA BEN YADA WENDY SÜRTÜĞÜ"

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jun 09, 2015 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

...İYİLEŞTİR BENİ...Kde žijí příběhy. Začni objevovat