Fortabt

131 5 0
                                    

*Faiths synsvinkel*



Av, det kan da ikke blive ved med at gøre ondt?

''Så du færdig Faith'' siger lægen endelig. Det tog fandme også lang tid.


''Hvornår får jeg en ny tid?'' spørger jeg den rødhårede læge. Hun mumler svaret til mig og jeg forstår ikke halvdelen af det.


Jeg vælger at gå ud til assistenten, det kan være hun kan give mig et ordenligt svar..eller idet mindste noget.


''Hej søde Faith, du har en tid på Mandag kan jeg se'' siger assistenten.


''Ja, nu du er ved det. Må jeg så ikke få en tid på det hospital jeg blev indlagt på?'' spørger jeg sødt og smilende.


''Jo, det var vist Billmore du blev indlagt på. Jeg bestiller en tid med det samme'' siger hun og giver mig mine ting jeg efterlagde for at komme ind. Jeg tager mit ur på og øreringende. Men den slidte halskæde fra før hjernerystelsen ligger jeg i lommen.


Jeg åbner langsom døren ud til vejen og den larmende motorvej kommer mig i møde. Jeg går ned af stien, mens jeg prøver at komme i tanke om noget fra før hjernerystelsen. Jeg hader det, jeg kan intet huske. 17 år af mit liv er væk. Jeg husker ikke engang mine forældre, eller hvordan jeg mistede dem. Jeg husker næsten ikke noget fra ulykken. Hvad jeg husker føles som en drøm. Jeg ser heletiden skyggen af en dreng, hans krøller og smukke øjne. Jeg tvivler på om ham og jeg var noget. Men hvis vi havde noget ville han så ikke besøge mig eller gøre noget. Idet mindste forklare hvad der skete?


Min mobil vibrere i lommen. Jeg griber ud efter den i baglommen og ser en beskedet fra Mia **Hvad tid kommer, kan ikke vente** Mia og jeg skal til One Direction koncert i aften. Hun er rimelig besat af dem, især ham der hedder Niall eller sådan noget. Er ikke så bekendte med dem, ved bare folk kan lide dem. Deres musik er nu også ret godt. Jeg skriver kort **Kommer om 1-2 timer..Just kidding kommer nu**


Jeg ser toppen af Mias lejlighed, den er rimelig fed. Jeg løber op mod bilen, hvor Mia står og venter. Jeg så jaloux på hende. Hun har det flotteste lange brune hår og brune øjne. De sødeste forældre og en virkelig flink kæreste, hun har alt jeg ikke har.


''Er du klar smukke??'' Spørger hun så snart hun har krammet mig.


''Jep, så klar som man kan være''


''Du ser vildt godt ud Faith, har du stilet dig op?''


''Næ'e bare købt nyt look''


Har faktisk bare købt nyt look. Et par rillede light washed bukser, en lacoste v udskærings bluse, Smokey eye øjenskygge, et par Adidias originals og nogle øreringe.


''Skal vi køre?'' spørger Mia utålmodigt


''Ja lad os køre'' Siger jeg og smiler


Vi sætter os begge ind i Mias nye røde BMW. Kan hun være heldigere. Den bil koster omkring 4.000 dollars. Jeg tænder for musikken og One Direction spiller højt i radion. Det deres bedste sang, Little things. Mia tænder motoren og vi kører ned ad landevejen.









UnforgettableWhere stories live. Discover now