Sunte-ti impreuna?

2.3K 120 2
                                    

Am ajuns cu sufletulla gura acasa.Exact! Am alergat chiar daca eram constienta ca nimeni nu ma urmareste.Dar voiam sa ajung acasa ca sa ... rid in voie.Da ... voiam sa rid.Eram Foarte fericita.

Am pornit M-muzica si am inceput sа sar ре pat ca o adolescenta la prima dragoste.Sunt nebuna ... Nebuna dupa el.Dupa Aiden.

Nu am crezut cа mа voi indragosti de bad boyul scolii, sau de baiatul pe care l-am urit mereu.Defapt ... este acelasi baiat.Dar daca il cunosti, Aiden poate fi o persoana minunata .Cel putin asa cred eu!

Muzica а fost oprita si m-am intins ре pat.Dar daca el nu ma place? Се FAC atunci? Mie imi place de el ... Nu! М-аm indragostit dе el.Eu l-am placut pe Victor.

Doar acum mi-am datseama cа defapt ...l-am placut pe Aiden din prima clipa cind l-am vazut.Iubeam cind se lua de mine parcaresau ma tachina pe holul scolii,desi nu eram constientade asta.

Am luat telefonul din geanta de la facultate si am sunat-о pe Alexandra.

-Ascult! Spune aceasta.

-М-am indragostit de Aiden! spun dintr-o rasuflare.

-Ce ai facut !!! Ok!Nu-mi zi.Sunt la tine in 2 minute!

Desigur ca eram amuzata dе reactia ei., dar ca sa ma amuz si mai mult am pus cronometrul pe telefon.Fix cind erau 2 minute o gasesc pe Alex la mine in camera.

-Exact la timp! spun aratindu-i cronometrul, dar era prea serioasa ca sa rida.

-Acum Povestestemi! Spune luind loc linga mine.

I-am spus toata patania de astazi si ca am dormit zilele astea cu Aiden, iar ea ma privea fascinata si uimita.

-Nu am mai vazuto fata care sa-l faca pe Aiden sa o lege de el in pat.

Am chicotit discret.

-Serios?

-Da.Deci voi acum sunteti impreuna?

——————————————————————

Am Bagat nextu.Stiu ca e scurt dar se numeste'Inspiratie ре moment'.Scrietimi un comentariu si nu uitati de vot.Pe astazi am terminat.

Bad Girl volumul I(în curs de editare)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt