Bad girl(editat)

7.8K 240 15
                                    

   Alarma a  început să-mi mănînce creierii ca în orice zi de şcoală. Uneori cred că alarma a fost creată de zombi. Dar, cînd o aud, îmi amintesc că începe înca o zi din  viaţa mea pe care încerc să o trăiesc la maxim, păi ... fără băieţi, ţigări şi droguri. Eu îmi trăiesc viaţa, nu mi-o distrug.

   Cu un oftat mi-am scos perna de sub cap și am aruncat-o undeva prin cameră, încercînd, astfel, să îmi micșorez frustrarea, și mi-am afundat fața în plapumă. Cît de minunată nu ar fi viața mea, urasc să mă trezesc dimineața. Dar serios! Să nu aveți niciodată încredere în oamenii care se trezesc ușor de dimineața. Pentru că nu sunt oameni.

-Izi! Те-аi trezit? mă întreabă mama strigând din bucătărie. Era o întrebare prostească, de vreme ce, cu sunetul alarmei, am trezit, probabil, tot orașul.

-Da, mamă! Îi strig înapoi şi mă îndrept spre baie.

  După obişnuita toaletă de dimineaţă, mă îmbrac cu o pereche de colanţi negri, o bluză albă cu un umăr lăsat, pe care scria cu negru "Stars"  şi ciuboţelele mele negre cu călcîi.Părul l-am lăsat să cadă pe spate în bucle perfecte, dupa ce le fac desigur, deoarece cînd m-am trezit, părul meu arată așa rău încît nici nu îl puteam compara cu un cuib de păsări. Machiajul consta doar din ruj roz pal cu luciu şi creion pentru ochi negru. Din fericire, nu aveam nevoie de 2 kg de tencuială.

   Probabil arăt ca o bad girl, dar acesta îmi este al doilea nume. Nu îmi place pericolul, dar am un caracter că, de mă enervezi, ajungi în pericol. Negrul e albul meu. Defapt ... la şcoală învăţ bine şi prietenesc cu profesorii, deoarece, în comparație cu alți elevi, înțeleg cît este de important să învăț bine.

   Caracterul mi l-am format pe parcurs. La începutul liceului nu eram așa, dar cu timpul am înțeles că, dacă vrei sa supraviețuiești în lumea crudă a liceului, unde toți se cred buricul pămîntului, e nevoie să ei din strîns calul de căpăstru și să îi îmblînzești pe toți... Ori să-i sperii... Eu am înțeles că a doua variantă e mai rapidă și mi se potriveste mai bine. Oricum nu iubeam rozul.

   Am coborît jos şi l-am sărutat pe obraz pe tatăl meu care citea Ziarul, apoi pe mama, şi am luat micul dejun. Nu aveam nevoie de diete prostești, și chiar dacă aș fi avut nevoie, nu le-aș fi ținut, deoarece iubesc prea mult să mănînc.

  Învîrteam pe deget cheile de la motocicleta mea neagră. Doamne! O ador, pur și simplu. Motorul începe să toarcă sub mine, iar eu pornesc din loc, avînd căștile în urechi.

  Deși nu eram o mare iubitoare de senzații extreme, îmi plăcea să mă plimb cu motocicleta. Nu am cumpărat-o pentru a termina exemplul de "fată rea", ci pentru că am simțit, de cum am văzut-o, că această motocicleta îmi va putea oferi iubita mea senzație de libertate. Nu o foloseam pentru a-mi pune viața în pericol cu ajutorul vitezei. Cum am mai zis, nu aveam în plan să-mi distrug viața făcînd un accident dintr-o prostie. Tot ce voiam era libertate, iar motocicleta mi-o putea oferi chiar dacă o conduc cu o viteză relativ medie.

  Vîntul imi alina fata 
şi imi răsfira parul brunet. Este ceva foarte plăcut. Dragostea mea şi a  motorului meu este imensă, dar se pare ca şcoala este împotriva acestor relaţii ale noastre, deoarece sunt nevoită să opresc motocicleta in parcarea şcolii și să merg spre intrare.

  Toți ochii sunt aţintiţi asupra mea. Nu prea îmi place asta, dar nu pot schimba nimic. Părăsutele mă privesc cu invidie, fetele normale cu admiraţie, iar băieţii mă dezbracă din privire. Ştiu ca nu e bine sa te lauzi, dar ... Arăt fabulos. Sunt cea mai frumoasă fata din şcoală şi nu glumesc. Odată în an în şcoala noastră se fac voturi pentru cea mai frumoasă fată a liceului şi eu am cîştigat 3 ani la rînd.

   Nu sunt deloc tipul de fată care se jaluie că nu arată normal, e urîtă, e grasă și prostii de genul. Sunt frumoasă, nu ideală, dar frumoasă. De ce? Pentru că seamăn leit cu mama, iar asta e un motiv în plus ca să mă plac. Nu intelegeam niciodată fetele care se plîng de înfățișarea lor. Așa le-a fost dat, trebuie să o iubească ori măcar să se împace cu ea. Ori... Dacă e frumoasă... Sunt sigură că o față care se jăluie astfel vrea doar atenție. Să ceri intenționat atenția cuiva. Cît de jalnică trebuie să fii?

  Deodată, în faţa mea opreşte un  Lamborghini negru. Este maşina lui Aiden Blak, bad-boyul şcolii şi tipul căruia îi cad toate fetele la picioare, înafară de mine, desigur.

  De ce nu îl suport? Pentru că e un înfumurat care crede că tot globul pământesc se învârte în jurul lui, deși singurul glob care se poate învîrti în jurul lui cu adevărat și în sensul adevărat al cuvîntului e globul de la geografie. Iar eu nu suport astfel de persoane care se cred nu știu cine datorită banilor părinților. Nu zic ba. E frumos, se vede clar că a lucrat la corpul său. Dar nimic mai mult. Mai bine lucra și la creeri.

  De ce nu am putut ieși mai repede din parcare? În fiecare dimineața încerc să vin mai devreme, ca să scap de orice atenție în plus din partea "bad Boului" de Aiden, dar se pare că a înțeles care e problema de nu mă mai prinde de o vreme dimineata în parcare și a decis să acționeze mai activ.

  Am grabit pasul, încercînd să o șterg de acolo în liniște dar sigur, însă am fost oprită de un fluierat din spate, ceia ce mi-a întins nervii la maxim, deoarece nu-s eu ciine ca să fiu fluerată din spate.

  Deci nu mai e nevoie să explic de ce îl urasc din ce în ce mai mult pe Aiden. Se comportă cu fetele ca și cu niște cîini. Are impresia că toate, fără excepții, vor fi ale lui. Nici din perspectiva asta nu îl judec prea mult, deoarece majoritatea fetelor din liceu(care liceu - din tot orașul) se comportă și îl privesc de parcă e ultimul mascul care a rămas pe fața pămîntului și reproducerea umanității depinde în totalitate doar de el.

   M-am întors spre el și l-am privit rău în ochi, sincer, cît de râu am putut. Am încercat să mă țin în mîini, să-i explic totul printr-o singură privire, să-i explic că nu e tot cerul de deasupra, însă el doar a rînjit la mine. Cu un oftat în gîndul meu am inceput sa mă apropii de el în încercarea de ai arată încă o dată că degeaba se stăruie atîta să mă îmblânzească. Ori eu, ori el. Și de data asta, și mereu, voi fi Eu.

——————————————————————

Bună! Am început să scriu о carte nouă.Sper să aibă succes ca şi celelalte.

Bad Girl volumul I(în curs de editare)Where stories live. Discover now